- 23 Temmuz 2014
- 6.465
- 18.242
- 448
Pardon ben memnunum diye okudum başkası yazdı sandım kusura bakmayınMutluysanız elbette sorun yok önemli olan da o zaten ama konu sahibi ve ben gibiler maalesef yapamaz hayatı zehir olurBahsedilen cimrilik zaten aşırıya kaçan bir cimrilik senin orkidinin pahalılığına kadar laf ederler oysa ki o bir zevk değil ihtiyaç
Sana bişey soleyımmı bence boşan.Bak ben boşan kelımesını kolay kolay demem .Ama sen boşan.Sızde sorun sorun olmaktan cıkmış .Yanı bole omur gecmezMerhaba gecen ki konumu hatırlayanlar bilir eşimle maddi yönden anlaşmazlık yaşıyoruz.bosanma noktası geldik aileler girdi işin içine. Bi şekilde ikna ettiler barışın diye. Yani açıkçası benim ailem çok istedi barışın diye .kayinvalideme kalsa 6 ay ayrı kalın diyordu. Ya cocuk için deneyelim dedik bir kere daha ama yok değişmiyor adam dün markete gittik 2 tane alışveriş cantasi aldım evden hemen otoparka inince dedi ki 2 canta aldığına göre çok şey alacaksanız gibi aldığımız şeyler de süt yağ gerekli şeyler yani ben de kavga edeceksek ben geri döneyim dedim .sonra şaka yaptım dedim.markete girdik şunu da alalım bunu da alalım diye soruyorum .böyle ömür geçer mi.hafta sonları olunca evi temizliyoruz eşim evi süpürür ben de yani yarı yarıya görev bölümü yaparız çünkü cimriligi yüzünden eve temizlikçi aldırmıyor.ayda bir gelse ne olur ki parasını vereyim ben dedim .ayda bir de gelse bizim ev 4 gün sonra eski haline döner dedi.bir de kendi titiz biri .Ne olacak her hafta alan var iş yerinde şu arkadaş herhafta alıyor dedim .git onun kocası ile evlen madem dedi bana . Bugün kahvaltıda sataşti bana Bi hafta sonum var onda da temizlik yapıyorum dedi dün çalışmıştı.sen niye yapmadın dedi bilerek beni mi bekletiyorsun dedi temizlik için. Ben de dün Bi arkadaşlara gitmiştim. Yarın birlikte yaparız diye düşündüm. Eve robot süpürge istiyorum çalıştığım için cocuk da var .alacaksan al kendin ben den bes kuruş bekleme diyor .artık tahammülüm kalmadı bu adama ya gerçekten
Gerçekten mide bulandırıcı bir sebep zaten ev arkadaşı gibi takılıyoruz kimse birbirne para vermiyor çocuğun ihtiyaçları full bende extra bir şey almazSana bişey soleyımmı bence boşan.Bak ben boşan kelımesını kolay kolay demem .Ama sen boşan.Sızde sorun sorun olmaktan cıkmış .Yanı bole omur gecmez
Ay bu adam ne diye evlenmiş sizinle? Parasal anlamda sadece ve sadece onun birikim yapmasına katkı sağlayın diye tabi ki! Hayır yani birikim yapıyor da noluyo? Birikimim benim birikimim, ev benim, araba benim diyen biri değil mi bu adam?Gerçekten mide bulandırıcı bir sebep zaten ev arkadaşı gibi takılıyoruz kimse birbirne para vermiyor çocuğun ihtiyaçları full bende extra bir şey almaz
aman aman baba değil ateşlense başında beklemez sadece akşam işten gelince güler oynar eğlenir o kadar yani. ama oyle işte kuru kuruya sevgi.hani bazen boş günü olur tam gün sen bak derim çocuğa ben dinleneceğim kreşe gitsin ya da bakıcıya gitsin der. kendini düşünen bencil biriÇalışıyorsunuz, size maddi manevi hiçbir katkısı yok. Çocuğa da aman aman bir baba değil herhalde. Neden sırtınızda böyle birini taşıyorsunuz ki? Böyle adamlar eşlerine tek kuruş harcamaz da fettanin biri gelir elinde avucunda ne varsa yer bitirir. Buna da böylesi müstehak. Bir de ailelere çok kızıyorum ya. Çapsız saçma sapan adamlara bir hata edip imza attı diye kızlarını kurban ediyorlar. Tamam işte kız mutsuz, işi gücü de var ne diye ikna edip barıştırıyorsun. Neymiş çocuğu varmış. Çocuğuna çok destek zaten. Buradan gözlerimden kalp fışkırdıaman cinlerim tepemde zaten bu konu bana iyi gelmedi. Konu sahibi bu adamı bosayin. Sizden esirgeyerek biriktirdiği parasini da tazminat olarak alın görsün gününü. Eşe karşı cimrilik ciddi boşanma sebebi diye biliyorum.
Bu adamı bilmem ama cidden kimseye harcamayan cimriler de var.Cimrilik huy değil, insanına göre muameledir, yüzde yüz şaşmaz bu. 2.hatunun önüne dünyaları serecek, siz de ömrünüzü yedirdiğinizle kalacaksınız. Ailenizi dinlemeyin, '' dul '' kadın olmayın, bir de sizin yükünüz başlarına kalmasın diye o kocaya geri yolluyorlar. Dünyanın lafını işitin, yine de geri dönün.
aynen bu şekilde diyorum sen bana bakmak zorundasın dinen de senin görevin diyorum sanki dinine göre yaşayan birisinde bu cümleyi kuruyorsun diyor bana.herşeye cevabı var çene desen çokça .ben ne yapıacakmışım paraları eğerki o evi geçindirirse gönlüme göre harcıyakmışım bundan rahatsız olacakmış.yani merhametsiz biri gören de sanırki ben paraları başka yerde eziyorum.sırf ona para vermedğim için maddi şiddet uyguluyor bana gerçekten bi kaç video çekip çocuğun ihtiyaçlarını almaması ile ilgili elimde delil olsun diyeİnsan olsun o zaman, yani bu adam insan değil ayı olduğu için güzel bir ilşkiniz yok farkındaysanız adam ilgisiz ve sevgisiz.
Madem güzel bir ilişkimiz yok ben tek kuruş para koymicam, evi geçindirmek erkeğin görevi diceksiniz şu durumda. Siz niye para koyuyorsunuz madem güzel olmayan ilişkiye?
Bu saçmalıkları adam sıralarken siz ne diyorsunuz çok merak ediyorum. Şu adamı ben olsam çoktaaaaaan gebertmiştim.
O adam paranın kölesi olmuş.aynen bu şekilde diyorum sen bana bakmak zorundasın dinen de senin görevin diyorum sanki dinine göre yaşayan birisinde bu cümleyi kuruyorsun diyor bana.herşeye cevabı var çene desen çokça .ben ne yapıacakmışım paraları eğerki o evi geçindirirse gönlüme göre harcıyakmışım bundan rahatsız olacakmış.yani merhametsiz biri gören de sanırki ben paraları başka yerde eziyorum.sırf ona para vermedğim için maddi şiddet uyguluyor bana gerçekten bi kaç video çekip çocuğun ihtiyaçlarını almaması ile ilgili elimde delil olsun diye
Yiyebilen bulunur yavrucuğum.Bu adamı bilmem ama cidden kimseye harcamayan cimriler de var.
Benim arkadaşım 8 yıllık sevgilisini ataninca terk ediyor sırf ben kadrolu oldum ona mı bakacagim diye ki adam da çalışıyormuş bir şirkette.
Neyse asla evlenmeyi dusunmuyor sırf para harcanacak diye.
Bazı tipler var kimseye yedirmez.
Bu adam bence aşırı cimri yemez de yedirmez de belli.
Bu arkadaşı yese keşke biriYiyebilen bulunur yavrucuğum.
Bizde çalışan bir denetimli serbestlik yükümlüsü vardı, gerçi şimdi covid izninde onlar. 6 çocuğu vardı, aşiret mensubu imiş bunlar, aşiretin saftiriği bu biraz. Çok para canlı, ağzını açsa para kapasa para. Karısına çocuklarına lanet okuyor, anasını bile sevmiyor para veriyor onlara bana vermiyor diye.O adam paranın kölesi olmuş.
Canı çıkar huyu cikmaz.
Hayata baktığı tek nokta para.
Anlaşmanız zor.
Yiyeceklaaar içeceklaaar.Bu arkadaşı yese keşke biri
İğrenç ya bu tipler.Bizde çalışan bir denetimli serbestlik yükümlüsü vardı, gerçi şimdi covid izninde onlar. 6 çocuğu vardı, aşiret mensubu imiş bunlar, aşiretin saftiriği bu biraz. Çok para canlı, ağzını açsa para kapasa para. Karısına çocuklarına lanet okuyor, anasını bile sevmiyor para veriyor onlara bana vermiyor diye.2.yi buldu, kadın bunu bildiğin ayaküstü dolandırıp memlekete kaçtı, gitti kadını buldu afedersin işini gördü bir miktar da para verdi geldi. Kadın geldi yine, adamla yaşıyor şimdi, bir de hamileymiş. 6 çocuğunun anasına elinden gelse 1 tas su vermeyecek herif geçenlerde o 2.kadına altın künye yaptırmış 70 bin TL ye. Kadın gidiyo geliyo falan nere gidiyo belli değil. Bu gundiden çaldığını kimlere yediriyor Allah bilir. Adamın gözü görmüyor.'' Seviyirüm, çocugimi taşiyür. '' diyo. İlk hanımdan olan 6 tanesini köpekler doğurdu zaar.
Dunyada herkesi yerler de benim dedigimi zor.Yiyeceklaaar içeceklaaar.Şöyle eli yüzü düzgün, kurnaz, ağzı laf yapan, performansı iyi biri yeter.
Aşırı bedavacı, 25 TL çay parası vermedi aylık, 3 yıldır. Ama yatlar katlar ağzından düşmez.İğrenç ya bu tipler.
Cidden iğrenç.
En çok bunları yerler.Dunyada herkesi yerler de benim dedigimi zor.
1 lirası düştü de kuytu yere neredeyse belediyeyi cagiracakti orayı açtırmak için
Hiç utanmıyorlar da.Aşırı bedavacı, 25 TL çay parası vermedi aylık, 3 yıldır. Ama yatlar katlar ağzından düşmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?