Cimri insanla asla ömür geçmez onu söyleyeyim biri de babam olduğu için söylüyorum tabi fakat sizin ki kadar yine değil. Şimdi temizliğimi ben her zaman kendim yaparım çünkü hiçbir temizlikçi istediğim gibi yapmıyor üstünden geçiyorum yani

Senede bi kez tutarım tutsam bile gerçekten dip bucak hallediyorum ben tabi ulaşamadığım hallemediğim bir temizlik olursa o ayrı her hafta her ay temizlikçi tutmak maddi açıdan evet zorlar fakat eşinizin de size söylenmeye hakkı yok o zaman işin ucundan o da tutacak öyle kolay değil bu zamanda sadece kadın yemek yapıp temizlik,ütü ile uğraşacak evlenme daha iyi gerçekten. Tutumlu olmakla cimri olmak arasında ince bir detay var :) Evet bu dönem az harcanması gereken bir dönem gerçekten ben de artık markete girerken canımın istediğini değil ihtiyacım olana bakıyorum. Fakat bu hastalık gibi bir şey asla vücudundan koparamazsın o cimriliği

Başka yaşadığınız evliliğinizde büyük bir problem var mı peki? Siz çalışıyor musunuz? Eğer çalışmıyorsanız iş bulmanızda fayda var sadece kötü olan bu huyu var diyorsunuz evet bitirilememeli kolay kolay ama sizi mutlu etmiyorsa genel olarak ki öyle görüyorum anlattıklarınızdan o zaman sonu pek iyi gidiyor diyemem :)