Teşekkür ederim canım benimİlk tarifimiz geldiKırmızı örtü serilmiş
Ellerine emeğine sağlık canım nefis görünüyorYarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederim canım, bu seferde böyle olsun dedikEllerine saglik canim cok guzel olmus, bu ne hizzzz
Basarilar dilerim
Çok güzel olmuş hayırlı olur inşaallahTeşekkür ederim canım benim
Kırmızı örtü seren birinci oluyor dediler, gebe halimle bazayı kaldırıp oldugu yerden çıkardım
İnşallah canımÇok güzel olmuş hayırlı olur inşaallah
Teşekkür ederim canım, kıvamı mercimekten ötürü durunca koyulaşıyor. Yani dileyen bir tatlı kaşıgı unu sulandırıp ekleyebilir :)İlk nefis çorbamız senden gelmiş, harikasın canım
Çok besleyici olmuş, kıvamı durdukça koyulaşır mı peki ?
11. Kategori ve birinci olamamak, insana herşeyi yaptırıyorKız vicdansız bu nasıl sunumdur böyle
Tamamdır kuzum denicem de ondan sordum , değişik şeyleri severim :)Teşekkür ederim canım, kıvamı mercimekten ötürü durunca koyulaşıyor. Yani dileyen bir tatlı kaşıgı unu sulandırıp ekleyebilir :)
Orijinal tarifte un yok :)
Bende ilk kez denedim, yayla çorbasını andıran değişik besleyici bir çorbaTamamdır kuzum denicem de ondan sordum , değişik şeyleri severim :)
Teşekkür ederim canım, evet bendim.Ellerine sağlık canım nefis olmuş çorban sunumungizemli hamile sendin demekki
Keşke bir kase uzatabilsemçorbayı görünce acıktığımı fark ettim bu saatte
Çok teşekkür ederim canım, evet kare hamurla oluyor. Benim elimde bu vardı onla yapmak istedim i, sizede afiyet şifa olsunC A N O elinize sağlık. şansa bak bugün bizde bu çorba vardı. hastayım hem öğlen yedim hem akşam ama biz yoğurtlu yaptığımızda minik kare hamurla yaparız.
bu erişte formunda uzun hamurları yeşil mercimek, kıymayla pişiririz. ona da saçaklı çorba denir. onda yoğurt olmaz.
bu arada denemek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. harika birer çorbadır ikisi de
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım bol kısmetler :)