- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar resim ekledim yine
Fotolarına baktım şeker,yorumlarımıda yaptım.Ama cidden umdugumdan daha iyi gördüm tenine bayıldım...Vücut şeklinde gayet düzgün ve hoşş..Böyle bekleyeceksin biraz daha,sakın şikayet etme.. Az sabır,herşey çok daha güzel olacak,ben buna eminimmmm...
Bebişim kırmızı büstiyerine bayıldığımı söyleyerek söze başlıyorumm..Kız göğüs dokumuz çok yakın birbirine yahu bunu sana öncesinde de söylemiştim 300 350 cc arası harika duracaktır.Çok büyük memeler istemediğini biliyorum dolgun diri ve güzel memişlere 300 cc civarı ile ulaşacağını düşünüyorum.Benimkileri görüyosun bacım 310 cc le kocamanlar Senle forum dışında da süren güzel bir arkadaşlığımız da var söz verdiğim gibi kandil gecesi dua da ettim sana yavruş istediğin her şey için ben sana her seferinde benimkilerden çok daha güzel memişlerin olsun diliyorum sen de hep yok seninki gibi olsun diyorsun o yüzden diyorum kiiiii en kısa zamanda benimki gibi güzel göğüslere kavuşacaksın şekerimm. Bakalım belki konuştuğumuz gibi İstanbul da ben ağırlicam seni büyük bir zevkle..Öpüyorum hayatımmm.
canım bende fotolarına baktım ve yorumlarımı yaptım arzuma katılıyorum ve gögüs şeklin cevresi tam proteze uygun umarım herşey gönlünce olur bebeğim:)
dokun varmış canım. canını sıkma bence. inş da istediğin sonuca ulaşırsın.
canımm benım ya büstiyer köpegin olsun senin insallah bende güzelliklerime kavusuum en kısa zamnda canım. dualarını eksık etme hersey ıcın cok tesekur edıyorum
Kavuşacaksın canımmm..ne demek yavrucum hoş sohbet güzel bir muhabbetimiz var yani benim senden senin benden öğreneceğimiz çook şey var
Ona giyinmek için kendime İç Çamaşırı aldım.... Nasıl fikir.....gunaydın sekerler. yarın sevgililer günü neler aldınız bakim kocişlerinize
gunaydın sekerler. yarın sevgililer günü neler aldınız bakim kocişlerinize
ahahaha ben kendime aldım:)) onaa yokk hehehe en büyük hediye benim ona yetmezmi :))
ahahaha ben kendime aldım:)) onaa yokk hehehe en büyük hediye benim ona yetmezmi :))
Off....Ne diyorsun sen Fıstıgımm..Yetmezmi hiçç.. SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNN......
Süpersin ya tuttum bunu :) Tabi ki de en büyük hediyeyiz onlar için daha ne isteyecekler :)