cilveli kk fıstıkları

konuyu şikayet eden arkadas bıde ahlaksızlıkla suclamış rezalet yazsmıs çok kızdım cok vegenmeyen okumasın kardesım zorlamı yanı kımın haddıne ahlak ölçmek

Ben onu kandil geceleri diye biliyorum ama olabilir de canım:26:

bende kandil diye biliyorumm....

Kızlar kandil ya da cuma günü vs gibi islam'da mübarek olan günlerde eşlerinizle ilişkiye girmeniz günah değil. Hatta o günlerde girdiğiniz ilişkiden bir çocuk doğarsa çok daha hayırlı olacağını bildiren hadisler de var.. ama şu var ki; kandil ya da mübarek olan günlerde ibadet etmek daha hayırlıdır o ayrı ama ola ki ilişki yaaşrsanız kendinizi de günahkar olarak görmenizi gerektiren hiçbirşey yok

tabiki allahın takdiridir bu bencede..

paylaşırsan bizimle sevinirim canımm

o kadın abartmış bence ne ilgisi var Allah'ın takdiri bu..

canım aynı konu ile ilgili bende kötü içerik bildirdim bir topikte eski konuyu ben kapattırdım diye yazmış birisi

oysaki yağmurluk arkadaşımız kimse insiyatifine göre konu kapattıramaz demişti ama o topikte aksi yazıyor anlayamıyorum

ayrıca ahlakımızla ilgili de iyi şeyler söylenmemiş

kimseden ahlak dersi alacak halimiz yok çok şükür...

ahlak dersi verenlerin ahlaklarını bir araştırsak ooooooooooooo neler buluruz ama işte ne yazık ki sanaldayız...

ısrarla aynı konu üzerinde durmanın bende gereği olmadığını düşünüyorum...

ilk topik kapatıldığında da demiştim . rahatsız olanlar kötü içerik yapmış diye
2 konuda epey abartığınız için bulunmamıştım.ilkini kötü içerik yapıp kapattıran arkadaşlar düşünemedi.
ilkinde daha fena oldu.
sitenin kuralları gereğince bazı konular sadece pro üyeliklere açık
sınır çoktan aşılmıştı. inşallah bu usturuplu olurde ilki gibi 100 sayfalar ulaşır takip ederim

Son düzenleme:

Hoşgeldin canımcım

yani dediğim gibi benim de aklımda şüpheelr oluştu normal olarak. Yöneticiye mesajla belirttim bunları dün ama hala bir açıklama yapamadılar. Bugün de cevap gelmezse farklı yöneticilere de durumu bildirmeyi düşünüyorum.

ceydosum parısım napıyosunuz la burda cılvelıler sızı
nen benım esım yanımdaa deılkı cilve yapsam telefonda ıdare edıoz ıste

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…