Ben onu kandil geceleri diye biliyorum ama olabilir de canım:26:
bende kandil diye biliyorumm....
şaşırdım açıkcası ne alaka dedim içimden kendi kendime.. eve giderken otobüste bi kadın söyledi sohbet ede ede gidiyoduk onun kız kardeşinin çocuğu özürlü doğmuş işte o günlerde cuma günleri falan ilişkiye girerken dikkat etmemiş falan filan:26:
Allahın takdiri yani günlerle alakası olabileceğini sanmıyorum ama:26:
canım bildiğim hatta okudugum kadarı ile üstü açık parise gitmemek gerekiyor çünkü şeytanda parise gidiyoro sıra.. artı ptesi salı perş cuma günler paris gitmek hayırlı evlatlar oluyor her günün bir anlamı var ama hatırlamıyom şşimdi. çarşamba ctesi ve pazar günleri hakkında kesin bir bilgi yok. dört halifenin menkıbeleri hakkında bir kitap var osmanlıca ama dili biraz daha türkçeye cevrilmiş hali var o kitapta Peygamber efendimiz hz Ali evlenirken söylediği şeyler bunlar.. isterseniz hangigünlerde naıl cocuklar olursöyleyeyim.. ha birde ikindide yapmak sakıncalı şaşı olma ihtimali var.. bunlar hz Aliye tavsiyeler Peygamber efendimizden..
Yok öyle birşey bebişimm, biliyorsun bazı hurfeler olabiliyor birtakım konularda. Bu da onlardan biri işte
dimi yani yoktur öle bişi
bugünde gidebilirim yaneeee
git ayolll...daha almadınmı biletini sen...ben az önca yerleri ayırttım..saat.10.15:))
konuyu şikayet eden arkadas bıde ahlaksızlıkla suclamış rezalet yazsmıs çok kızdım cok vegenmeyen okumasın kardesım zorlamı yanı kımın haddıne ahlak ölçmek
git ayolll...daha almadınmı biletini sen...ben az önca yerleri ayırttım..saat.10.15:))
ya ama herif bugün erken yatalım aşkım olurmu diyodu sabah otobüse binerken tek gözü kapalı sabah zor kalktıdaa
ama ben açarım uykusunuu
ya ama herif bugün erken yatalım aşkım olurmu diyodu sabah otobüse binerken tek gözü kapalı sabah zor kalktıdaa
ama ben açarım uykusunuu
yani bencede kesinlikle açmalısın:))))
kızlar topiğinize şimdi denk geldim okudum acayip geyik vararada bn de katılabilirim
şaşırdım açıkcası ne alaka dedim içimden kendi kendime.. eve giderken otobüste bi kadın söyledi sohbet ede ede gidiyoduk onun kız kardeşinin çocuğu özürlü doğmuş işte o günlerde cuma günleri falan ilişkiye girerken dikkat etmemiş falan filan:26:
Allahın takdiri yani günlerle alakası olabileceğini sanmıyorum ama:26:
Yok öyle birşey bebişimm, biliyorsun bazı hurfeler olabiliyor birtakım konularda. Bu da onlardan biri işte
dimi yani yoktur öle bişi
bugünde gidebilirim yaneeee
konuyu şikayet eden arkadas bıde ahlaksızlıkla suclamış rezalet yazsmıs çok kızdım cok vegenmeyen okumasın kardesım zorlamı yanı kımın haddıne ahlak ölçmek
hoşgeldin burcudediğin konuya katılıyorum canım.. bazılarına acayip dert olmuş
o kadın abartmış bence ne ilgisi var Allah'ın takdiri bu..
hoşgeldin burcudediğin konuya katılıyorum canım.. bazılarına acayip dert olmuş
bencede canım abartmış insanların akıllarını karıştırıyolar böyle
kızlar topiğinize şimdi denk geldim okudum acayip geyik vararada bn de katılabilirim
ama ben açarım uykusunuu
Canım benim iyi etmişsin tekrar konuyu açmakla ama şunu diyeyim; bazı topiklerde konuyu bizzat kendilerinin kapattırdıklarına dair mesaj yazan kişiler var. Bu durumda dün bir yöneticinin 'kimsenin isteği üzerine topik kapatılmaz' vs söylemine karşı tereddütlerim ve güvensizliğim oluştu. -ki bununla ilgili o mesajı da alıntılayarak, likini de kopyalayarak özel ile bildirdim ve açıklama beklediğimi belirttim. Birkaç gün içinde (hatta bugün de olabilir) yine bir takım müdahaleler ile topik kapanacaktır. Bu sebeple bu topiğin de ömrü pek uzun olmaz düşüncesindeyim
hoşgeldin canım.. sık sık beklerizz
len adamı amma yormuşsun Allah seni ne etmeye
Canım benim iyi etmişsin tekrar konuyu açmakla ama şunu diyeyim; bazı topiklerde konuyu bizzat kendilerinin kapattırdıklarına dair mesaj yazan kişiler var. Bu durumda dün bir yöneticinin 'kimsenin isteği üzerine topik kapatılmaz' vs söylemine karşı tereddütlerim ve güvensizliğim oluştu. -ki bununla ilgili o mesajı da alıntılayarak, likini de kopyalayarak özel ile bildirdim ve açıklama beklediğimi belirttim. Birkaç gün içinde (hatta bugün de olabilir) yine bir takım müdahaleler ile topik kapanacaktır. Bu sebeple bu topiğin de ömrü pek uzun olmaz düşüncesindeyim
canım aynı konu ile ilgili bende kötü içerik bildirdim bir topikte eski konuyu ben kapattırdım diye yazmış birisi
oysaki yağmurluk arkadaşımız kimse insiyatifine göre konu kapattıramaz demişti ama o topikte aksi yazıyor anlayamıyorum
ayrıca ahlakımızla ilgili de iyi şeyler söylenmemiş
kimseden ahlak dersi alacak halimiz yok çok şükür...
ahlak dersi verenlerin ahlaklarını bir araştırsak ooooooooooooo neler buluruz ama işte ne yazık ki sanaldayız...
ısrarla aynı konu üzerinde durmanın bende gereği olmadığını düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?