cilveli kk fıstıkları

:60::60: kulenin en tepesine çıktım manzara süperdiiiiiiiiii:23:

:62::62::62::62:
soruyu sorduğun gibi yok oldun .nerelerdesinnn....???

ceydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84: bacım nere gittinnn

geldim kızlar annem aradı da telefondaydımm :24:
heh gelmiş kankitom
sen nettin kız herifi uyandırdınmı erken :23:

kız ben var ya bahtsız bedevinin önde gideniyim :88: regl oldum ben akşam yaa hevesim kursağımda kaldı.. iki fantazi şeyedecektim barim eccük yapıp ondan sonra olaydım gam yemeyecektim ama olmadı :63::63::63: :47:

:62::62::62::62:

geldim kızlar annem aradı da telefondaydımm :24:

kız ben var ya bahtsız bedevinin önde gideniyim :88: regl oldum ben akşam yaa hevesim kursağımda kaldı.. iki fantazi şeyedecektim barim eccük yapıp ondan sonra olaydım gam yemeyecektim ama olmadı :63::63::63: :47:

:60::60::60: kız bide o kadar konuşmanın üstüne bee şansa bak:52:

Kızlar bekar olanlara soruyorum,nişanlınızla erkek arkadaşınızla kaç günde bir görüşüyorsunuz?:21:

he bacım hiç sorma :60::60::60: erkeklerin o kadar hevesle eşine yaklaşıp red cevabı aldığında hissettiği duygulara benzer şeyler yaşadım çok pis bişey hiç tavsiye etmiyorum :60::60::60:

:60::60::60: o kadar kötü yane dimi erkeklere hak veriyom o zaman kendimi yerine koydumda herifin:25::25:

he bacım hiç sorma :60::60::60: erkeklerin o kadar hevesle eşine yaklaşıp red cevabı aldığında hissettiği duygulara benzer şeyler yaşadım çok pis bişey hiç tavsiye etmiyorum :60::60::60:

katılıyorum sana.....bazen bana oluyor öyle....

Kızlar bekar olanlara soruyorum,nişanlınızla erkek arkadaşınızla kaç günde bir görüşüyorsunuz?:21:

Ben bekar değilim biliyosun canım yine de cevap vermek istiyorum, bana noluyosa :60::60::60:
Şimdddiii bekarken görüştüğüm zaman aralığını yazmam gerekirse; eşimle aynı okuldaydık zaten o sebeple hergün görüşüyordum okul bitene kadar. Okul bitikten sonra eşim askere gitti, o dönem hiç göremedim malum :43: askerden geldikten sonra o da ben de çalışıyorduk zaten ve evlenene kadar -genelde- haftada 1 gün o da pazar günleri görüşebiliyorduk sadece :31:

yenmezmiiii))))aaa git oraya kadar yeöeden gelme....bu arada dünkü kapatılan konumuzu yeniden açmışlar...

cinsellik bölümündeydi ben bugün baktığımda -ki oraya da pro üye değilsen yorum yazamıyorsun :19:
:60::60::60: o kadar kötü yane dimi erkeklere hak veriyom o zaman kendimi yerine koydumda herifin:25::25:

Adam gece yarısı karısını uyandırır:
- Sevgilim, aspirinin.
- Ama başım ağrımıyor ki...
- Harika!

bu geldi aklıma :60::60:

Ben bekar değilim biliyosun canım yine de cevap vermek istiyorum, bana noluyosa :60::60::60:
Şimdddiii bekarken görüştüğüm zaman aralığını yazmam gerekirse; eşimle aynı okuldaydık zaten o sebeple hergün görüşüyordum okul bitene kadar. Okul bitikten sonra eşim askere gitti, o dönem hiç göremedim malum :43: askerden geldikten sonra o da ben de çalışıyorduk zaten ve evlenene kadar -genelde- haftada 1 gün o da pazar günleri görüşebiliyorduk sadece :31:

Ver anacığım cevap sen tecrübeli gacısın:27:
Bende bi pazarları görüşebiliyorum ama çok özlüyorum ondan şeettim acaba millet kaç günde bir görüşüyor diye:14:

cinsellik bölümündeydi ben bugün baktığımda -ki oraya da pro üye değilsen yorum yazamıyorsun :19:

Adam gece yarısı karısını uyandırır:
- Sevgilim, aspirinin.
- Ama başım ağrımıyor ki...
- Harika!

bu geldi aklıma :60::60:

:60::60::60: ahhahahah süpermiş heeeee iyi taktikk
erkeklere gına geliyomuş artık onlar başım ağrıyo diyomuş bu taktiği uygularımm he tuttum:60:

Back