cilveli kk fıstıkları

konuyu şikayet eden arkadas bıde ahlaksızlıkla suclamış rezalet yazsmıs çok kızdım cok vegenmeyen okumasın kardesım zorlamı yanı kımın haddıne ahlak ölçmek

Ben onu kandil geceleri diye biliyorum ama olabilir de canım:26:

bende kandil diye biliyorumm....

Kızlar kandil ya da cuma günü vs gibi islam'da mübarek olan günlerde eşlerinizle ilişkiye girmeniz günah değil. Hatta o günlerde girdiğiniz ilişkiden bir çocuk doğarsa çok daha hayırlı olacağını bildiren hadisler de var.. ama şu var ki; kandil ya da mübarek olan günlerde ibadet etmek daha hayırlıdır o ayrı ama ola ki ilişki yaaşrsanız kendinizi de günahkar olarak görmenizi gerektiren hiçbirşey yok :34:

şaşırdım açıkcası ne alaka dedim içimden kendi kendime.. eve giderken otobüste bi kadın söyledi sohbet ede ede gidiyoduk onun kız kardeşinin çocuğu özürlü doğmuş işte o günlerde cuma günleri falan ilişkiye girerken dikkat etmemiş falan filan:26:
Allahın takdiri yani günlerle alakası olabileceğini sanmıyorum ama:26:

tabiki allahın takdiridir bu bencede..

canım bildiğim hatta okudugum kadarı ile üstü açık parise gitmemek gerekiyor çünkü şeytanda parise gidiyoro sıra.. artı ptesi salı perş cuma günler paris gitmek hayırlı evlatlar oluyor her günün bir anlamı var ama hatırlamıyom şşimdi. çarşamba ctesi ve pazar günleri hakkında kesin bir bilgi yok. dört halifenin menkıbeleri hakkında bir kitap var osmanlıca ama dili biraz daha türkçeye cevrilmiş hali var o kitapta Peygamber efendimiz hz Ali evlenirken söylediği şeyler bunlar.. isterseniz hangigünlerde naıl cocuklar olursöyleyeyim.. ha birde ikindide yapmak sakıncalı şaşı olma ihtimali var.. bunlar hz Aliye tavsiyeler Peygamber efendimizden..

paylaşırsan bizimle sevinirim canımm:70:

şaşırdım açıkcası ne alaka dedim içimden kendi kendime.. eve giderken otobüste bi kadın söyledi sohbet ede ede gidiyoduk onun kız kardeşinin çocuğu özürlü doğmuş işte o günlerde cuma günleri falan ilişkiye girerken dikkat etmemiş falan filan:26:
Allahın takdiri yani günlerle alakası olabileceğini sanmıyorum ama:26:

o kadın abartmış bence ne ilgisi var Allah'ın takdiri bu..

Yok öyle birşey bebişimm, biliyorsun bazı hurfeler olabiliyor birtakım konularda. Bu da onlardan biri işte :29:

dimi yani yoktur öle bişi
bugünde gidebilirim yaneeee:52::52::60::60::60::60::60:
:62::62::62::62:
konuyu şikayet eden arkadas bıde ahlaksızlıkla suclamış rezalet yazsmıs çok kızdım cok vegenmeyen okumasın kardesım zorlamı yanı kımın haddıne ahlak ölçmek

hoşgeldin burcu :70: dediğin konuya katılıyorum canım.. bazılarına acayip dert olmuş :60:

Canım benim iyi etmişsin tekrar konuyu açmakla ama şunu diyeyim; bazı topiklerde konuyu bizzat kendilerinin kapattırdıklarına dair mesaj yazan kişiler var. Bu durumda dün bir yöneticinin 'kimsenin isteği üzerine topik kapatılmaz' vs söylemine karşı tereddütlerim ve güvensizliğim oluştu. -ki bununla ilgili o mesajı da alıntılayarak, likini de kopyalayarak özel ile bildirdim ve açıklama beklediğimi belirttim. Birkaç gün içinde (hatta bugün de olabilir) yine bir takım müdahaleler ile topik kapanacaktır. Bu sebeple bu topiğin de ömrü pek uzun olmaz düşüncesindeyim :34:

canım aynı konu ile ilgili bende kötü içerik bildirdim bir topikte eski konuyu ben kapattırdım diye yazmış birisi

oysaki yağmurluk arkadaşımız kimse insiyatifine göre konu kapattıramaz demişti ama o topikte aksi yazıyor anlayamıyorum

ayrıca ahlakımızla ilgili de iyi şeyler söylenmemiş

kimseden ahlak dersi alacak halimiz yok çok şükür...

ahlak dersi verenlerin ahlaklarını bir araştırsak ooooooooooooo neler buluruz ama işte ne yazık ki sanaldayız...

ısrarla aynı konu üzerinde durmanın bende gereği olmadığını düşünüyorum...

Canım benim iyi etmişsin tekrar konuyu açmakla ama şunu diyeyim; bazı topiklerde konuyu bizzat kendilerinin kapattırdıklarına dair mesaj yazan kişiler var. Bu durumda dün bir yöneticinin 'kimsenin isteği üzerine topik kapatılmaz' vs söylemine karşı tereddütlerim ve güvensizliğim oluştu. -ki bununla ilgili o mesajı da alıntılayarak, likini de kopyalayarak özel ile bildirdim ve açıklama beklediğimi belirttim. Birkaç gün içinde (hatta bugün de olabilir) yine bir takım müdahaleler ile topik kapanacaktır. Bu sebeple bu topiğin de ömrü pek uzun olmaz düşüncesindeyim :34:

ilk topik kapatıldığında da demiştim . rahatsız olanlar kötü içerik yapmış diye
2 konuda epey abartığınız için bulunmamıştım.ilkini kötü içerik yapıp kapattıran arkadaşlar düşünemedi.
ilkinde daha fena oldu.
sitenin kuralları gereğince bazı konular sadece pro üyeliklere açık
sınır çoktan aşılmıştı. inşallah bu usturuplu olurde ilki gibi 100 sayfalar ulaşır takip ederim :34:

Son düzenleme:
canım aynı konu ile ilgili bende kötü içerik bildirdim bir topikte eski konuyu ben kapattırdım diye yazmış birisi

oysaki yağmurluk arkadaşımız kimse insiyatifine göre konu kapattıramaz demişti ama o topikte aksi yazıyor anlayamıyorum

ayrıca ahlakımızla ilgili de iyi şeyler söylenmemiş

kimseden ahlak dersi alacak halimiz yok çok şükür...

ahlak dersi verenlerin ahlaklarını bir araştırsak ooooooooooooo neler buluruz ama işte ne yazık ki sanaldayız...

ısrarla aynı konu üzerinde durmanın bende gereği olmadığını düşünüyorum...

Hoşgeldin canımcım :70: :71:

yani dediğim gibi benim de aklımda şüpheelr oluştu normal olarak. Yöneticiye mesajla belirttim bunları dün ama hala bir açıklama yapamadılar. Bugün de cevap gelmezse farklı yöneticilere de durumu bildirmeyi düşünüyorum.

ceydosum parısım napıyosunuz la burda cılvelıler sızı:27:
nen benım esım yanımdaa deılkı cilve yapsam telefonda ıdare edıoz ıste:50::52::52:

Son düzenleme:
Back