Ver anacığım cevap sen tecrübeli gacısın
Bende bi pazarları görüşebiliyorum ama çok özlüyorum ondan şeettim acaba millet kaç günde bir görüşüyor diye
ahhahahah süpermiş heeeee iyi taktikk
erkeklere gına geliyomuş artık onlar başım ağrıyo diyomuş bu taktiği uygularımm he tuttum
dün bende paristeydimeyfel kulesinin en üstünden izlemek süper harika birşey
canım şöyle desek pariste dondurma yemek güzel , pariste aynı anda dondurma yemek paha biçilemez )))
canım şöyle desek pariste dondurma yemek güzel , pariste aynı anda dondurma yemek paha biçilemez )))
3 sene flört+1 sene nişanlılık döneminden sonra evlenen biri olarak evet biraz tecrübeliyimhaftada 1 gün gerçekten az oluyor canım ama biz de öyleydik işte n'apıcaksın ama inş. evlenirseniz bugünleri yüzünüzde tebessümle ' ne güzel günlerdi' diye hatırlayacaksınız inş.
paris işte kendını kollarına bırakıcaksın
kızlar bişey soracağım bu konu hakkında hiç bir bilgim yok sadece geçen gün biri söyledi bana bende merak ettim hiçte araştırmadım belki bilenleriniz vardır
cuma günleri ilişkiye girmemekmi gerekiyormuş:26:Allah korusun cuma günü girilen ilişkide bebek sakatmı oluyormuş:26:
Bi bekar arkadaşlar bi de ben gidememişim parise dün akşam yaa:84: mağdurum mağdurum da mağdurummm
kızlar bişey soracağım bu konu hakkında hiç bir bilgim yok sadece geçen gün biri söyledi bana bende merak ettim hiçte araştırmadım belki bilenleriniz vardır
cuma günleri ilişkiye girmemekmi gerekiyormuş:26:Allah korusun cuma günü girilen ilişkide bebek sakatmı oluyormuş:26:
pariste süper benzetmeymiş heezaten biz balayına paris'e gitmeyi düşünüyorduk 2 kere paris yapcam desenize
ben onu kandil geceleri diye biliyorum ama olabilir de canım:26:
Pariste süper benzetmeymiş heeZaten biz balayına Paris'e gitmeyi düşünüyorduk 2 kere Paris yapcam desenize
yok artık daha neler
cuma günü haftanın yorgunluk atma günü bence...hiç duymadım öyle bişii....
Ben onu kandil geceleri diye biliyorum ama olabilir de canım:26:
Yok öyle birşey bebişimm, biliyorsun bazı hurfeler olabiliyor birtakım konularda. Bu da onlardan biri işte
dimi yani yoktur öle bişi
bugünde gidebilirim yaneeee
Y
kız küboşş seninkine parise gitmek istiyorum aşkım diyomuşsun
O: tamam aşkım işte parise geldikk
sen: ama ben gerçek paris istiyorum
adam neye uğradığını şaşırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?