pınar bu topikte mi karşılaşıcaktık bak şimdi çok utandım sabah niye kahvltı yapamadığımı anlamşsındır
dikkaetimi çekti canım ilk defa gördüm bu topiği..çokda güzele benziyor ortam....anladım canım..toksundur sen şimdi..neyse ii olmuşş ne diim..:))
kulenin en tepesine çıktım manzara süperdiiiiiiiiii
soruyu sorduğun gibi yok oldun .nerelerdesinnn....???
ceydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84: bacım nere gittinnn
heh gelmiş kankitom
sen nettin kız herifi uyandırdınmı erken
geldim kızlar annem aradı da telefondaydımm
kız ben var ya bahtsız bedevinin önde gideniyim :88: regl oldum ben akşam yaa hevesim kursağımda kaldı.. iki fantazi şeyedecektim barim eccük yapıp ondan sonra olaydım gam yemeyecektim ama olmadı
kız bide o kadar konuşmanın üstüne bee şansa bak
kız bide o kadar konuşmanın üstüne bee şansa bak
pariste dondurma yiyen varmı aranızda ))))
he bacım hiç sormaerkeklerin o kadar hevesle eşine yaklaşıp red cevabı aldığında hissettiği duygulara benzer şeyler yaşadım çok pis bişey hiç tavsiye etmiyorum
he bacım hiç sormaerkeklerin o kadar hevesle eşine yaklaşıp red cevabı aldığında hissettiği duygulara benzer şeyler yaşadım çok pis bişey hiç tavsiye etmiyorum
Kızlar bekar olanlara soruyorum,nişanlınızla erkek arkadaşınızla kaç günde bir görüşüyorsunuz?
Kızlar bekar olanlara soruyorum,nişanlınızla erkek arkadaşınızla kaç günde bir görüşüyorsunuz?
yenmezmiiii))))aaa git oraya kadar yeöeden gelme....bu arada dünkü kapatılan konumuzu yeniden açmışlar...
o kadar kötü yane dimi erkeklere hak veriyom o zaman kendimi yerine koydumda herifin
Ben bekar değilim biliyosun canım yine de cevap vermek istiyorum, bana noluyosa
Şimdddiii bekarken görüştüğüm zaman aralığını yazmam gerekirse; eşimle aynı okuldaydık zaten o sebeple hergün görüşüyordum okul bitene kadar. Okul bitikten sonra eşim askere gitti, o dönem hiç göremedim malumaskerden geldikten sonra o da ben de çalışıyorduk zaten ve evlenene kadar -genelde- haftada 1 gün o da pazar günleri görüşebiliyorduk sadece
yenmezmiiii))))aaa git oraya kadar yeöeden gelme....bu arada dünkü kapatılan konumuzu yeniden açmışlar...
cinsellik bölümündeydi ben bugün baktığımda -ki oraya da pro üye değilsen yorum yazamıyorsun
Adam gece yarısı karısını uyandırır:
- Sevgilim, aspirinin.
- Ama başım ağrımıyor ki...
- Harika!
bu geldi aklıma
Ver anacığım cevap sen tecrübeli gacısın
Bende bi pazarları görüşebiliyorum ama çok özlüyorum ondan şeettim acaba millet kaç günde bir görüşüyor diye
neyse burdan devam edelim...dondurmanın tadı pariste paha biçilemez.....
neyse burdan devam edelim...dondurmanın tadı pariste paha biçilemez.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?