cilveli kk fıstıkları

benim zorluk cekecegimi sanmiyorum ama maksat ilk aylardaki atesi söndürmemek onun icin bu cilveleri not aliyorummm hani ben ilerisini düsünemiyorum bile simdi cok frenliyorum kendimi askimda öyle

bu tarz durumları filimlerde görebilirsin aşkitom ama ben hiç böyle birşey yapmadım benmkine yapmacık geliyo bende aniden beklenmedik durumlar oluyo daha hoşuma gidiyo planlayarak yaptımmı hiç hoşlanmıyorum o gecemden

dogru yapmacik gelebilir ama özel günler icin fena da olmaz haniii:78:

benim zorluk cekecegimi sanmiyorum ama maksat ilk aylardaki atesi söndürmemek onun icin bu cilveleri not aliyorummm hani ben ilerisini düsünemiyorum bile simdi cok frenliyorum kendimi askimda öyle

zorluğu nezaman çekersin biliyonmu yeni evlendiğinde daha adapte olamamışken cinselliğe kocanla tartışmalarının yatakta sırtını dönmelerşyle cinsellikten soğursun fazla tartışmamaya bak evlendiğinde yoksa eşinle olan cinselliğin kesilir barışsanda kendini veremezsin

inciler inciler incilerr.....Tartismak yokk tartissanda yatakta unutacaksin unutturacaksin arkadasss

özel günlerde genelde farlı mekanda denemeyi seviyorum ama yinede hep ben atlıyorum yakasınaişyerinde yne doğum gnümü kutladınız çok yorgnsun diyolarmışş nerden anlıyolar bunnnar yaaaa

adamcagiza nefes aldirmiyorsunn sanirimmm

simdi memlekette sin diye belki dinleniyordur birazcikk:81:

kıııııız ne dinlenmesi az önce gusl aldım wallahi yakalanıcağımı bileyim daha kötü istiyorum bende adrenalin war wallahi tawan yaptı bu gecede başkasında kalıcaz dayısımı ne onların gece lambaları bitiriyo beni kırmızıyaaa bayılıyorum herhalde yne yapışıcam banada iççamaşırı dayanmıyo böyle olunca iflas edcem sonunda

abooww hergpn baska yerdeeee dikkat et yakalanmaaa

yokkız 3.seneye gircez hiç olmadı inş olmaz walla o an hiiiiç düşünmüyorumda iş bitince abowww nası ykancas şimcik diyorum

gördüm fotosunu iyiymiş valla.. bi yaşıma daha girdim

anam ne azgın garılar var laaa biz neyizki kendimden şüphe eder oldum valla allah niye bizede vermezki bunlarıı herkeze arda bize yokmiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…