cilveli kk fıstıkları

hatunlarrr..ben kaçtımm...herke şimdiden iyi uçuşlarr dilerimmm....bol bol cilvelerr:))))

bencede var ama o cevheri yakalamam icin sizin gibi "büyük"lerimizin bize yol göstermesi lazimmm:18: malum biz daha yeni yetmeyiz :78:

kız boynuz kulağı geçermiş öyle deme

hadiyaaa kız benm yzümden olmasın bayaaa yazmıştım açık oldu yani..udandım haaa başkası olsa karşımda birebir hayatta anlatamazdım

canım hoşgeldin öncelikle işin içinde başka mevzular da var topik dışında birileri şikayet etmiş, bir de yetmezmiş gibi arkamızdan dedikodu yapmışlar 'ahlakımızın ne denli bozuk' olduğundan dem vurulmuş vs vs.. neyse bu 3. topik elimizden geldiğince sansürlü konuşuyoruz

kızlar haftaya kadar tatildeym hala memleketteym yne giremem ama haftaya giricem ozamana kadar kapattırmayn topiği haaayoutubedaki videoyu izledim ama benm kadar cevher olamaz

canım hoşgeldin öncelikle işin içinde başka mevzular da var topik dışında birileri şikayet etmiş, bir de yetmezmiş gibi arkamızdan dedikodu yapmışlar 'ahlakımızın ne denli bozuk' olduğundan dem vurulmuş vs vs.. neyse bu 3. topik elimizden geldiğince sansürlü konuşuyoruz [/QUOTE]

ahlaktan bahsedenlere sormalı madem becerebiliyorlarsa kendileri yapsınlarda sansürlü olarak anlatsınlar ayyy karşımda olucakki böyleleri un çuvalına batırıp batırıp tokatlıyım neyse soran olursa her daim yardımcı olurum gerçekten bu kadınların mevzuları çok zor yaaa yardım almadan olmuyor aşılamıyor bende bir zamanlar öyle olmuştum ama nışanlıykendi evlenince saldım çayıra kendimi oooooh

kızlar haftaya kadar tatildeym hala memleketteym yne giremem ama haftaya giricem ozamana kadar kapattırmayn topiği haaayoutubedaki videoyu izledim ama benm kadar cevher olamaz

iyi tatiller canım.. sabırsızlıkla bekliyoruz heee gelmeni
yarın sabah myhoş ilk cilve denemesini gerçekleştirecek artık gelişmeleri pazartesi öğreneceğiz.. ay kendimi ali kırca gibin hissettim haber sunuyo gibi anlattım

bu arada ben de şu youtube'daki videodaki gibi dans etmeye çalışacağımm reglim bitince uygulamaya koyacağım bakalım inş. utanmazsam yine sen nasıı yapıyon cimcimem yaa

ahlaktan bahsedenlere sormalı madem becerebiliyorlarsa kendileri yapsınlarda sansürlü olarak anlatsınlar ayyy karşımda olucakki böyleleri un çuvalına batırıp batırıp tokatlıyım neyse soran olursa her daim yardımcı olurum gerçekten bu kadınların mevzuları çok zor yaaa yardım almadan olmuyor aşılamıyor bende bir zamanlar öyle olmuştum ama nışanlıykendi evlenince saldım çayıra kendimi oooooh[/QUOTE]

sorma canim yaaa bu topic beni kendime getirdi ne yazikki askim askerde 3 ay böööyle hayallelrde cilvelisicem hos telefonda da yapiyorum birseyler ama dinleniyordur simdi oranin telefonlari falan neme lazim birde oradan sansür yemeyelim:78:

kız ben kocama bakmamkiiii hiiiç beklemem ben atlarım üstüne.yani şöyle kendimi bir kaptırıyom hiç birşey düşünmüyorum bunun için utanmak felan hiiç olmadı bende

anammm bunuda deneyinnn simdi kk da baska bir yerde baska bir konu icerisinde benzeri birsey vardi

esinize süper bir yemek hazirlayin romantik bir ortsm süslenin güzel bir elbise makyaj kokular...onun tabaginin altina dilediginiz bir not birakinnn onun yemegini koymaya tabagi alip mutfaga gidince okusun artik nasil bir not olursa sonucuda öyle olsun mesela birlikte dans etmeyi sevenler yemekten önce bir dansa ne dersiniz....veya simdi geldi aklima "askim yemekten sonra tatliyi yapacak vaktim olmadi" benimle idare edebilirmisiiiiiiiiiin:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…