yok şekerim henüz yapamadım maalesef utandığım içinama çalışıcam işte bir an önce öğrenip uygulamaya geçirmem lazım
bende hayatttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yapamammmmmmmmmmmmmm..........
Bunu da kocişler eve gelince yaparık
YouTube - ‪Strip Dance Lesson 3 - Sexy lap dance at home step by step‬‏
buna bayildimmmm bir bucuk yilim var ögrenirim herhalde ozamana kadarr
bayaağı oldu gelmeyeli ama diğer topik kapatılmış üzüldüm neden kapatıldıki
sende potansiyel var bacım ben hissediyorum
veee isteee en cilveli fistik gelmisss gözümüz yollarda kaldi bu 3. topc buda kapatilir atesimize dayanilmiyor
bencede var ama o cevheri yakalamam icin sizin gibi "büyük"lerimizin bize yol göstermesi lazimmm:18: malum biz daha yeni yetmeyiz :78:
hadiyaaa kız benm yzümden olmasınbayaaa yazmıştım açık oldu yani..udandım haaa başkası olsa karşımda birebir hayatta anlatamazdım
kızlar haftaya kadar tatildeym hala memleketteym yne giremem ama haftaya giricem ozamana kadar kapattırmayn topiği haaayoutubedaki videoyu izledim ama benm kadar cevher olamaz
canım hoşgeldin öncelikleişin içinde başka mevzular da var topik dışında birileri şikayet etmiş, bir de yetmezmiş gibi arkamızdan dedikodu yapmışlar 'ahlakımızın ne denli bozuk' olduğundan dem vurulmuş vs vs.. neyse bu 3. topik elimizden geldiğince sansürlü konuşuyoruz
iyi tatiller canım.. sabırsızlıkla bekliyoruz heee gelmeni
yarın sabah myhoş ilk cilve denemesini gerçekleştirecek artık gelişmeleri pazartesi öğreneceğiz.. ay kendimi ali kırca gibin hissettim haber sunuyo gibi anlattım
bu arada ben de şu youtube'daki videodaki gibi dans etmeye çalışacağımm reglim bitince uygulamaya koyacağım bakalım inş. utanmazsam yinesen nasıı yapıyon cimcimem yaa
kız ben kocama bakmamkiiii hiiiç beklemem ben atlarım üstüne.yani şöyle kendimi bir kaptırıyom hiç birşey düşünmüyorum bunun için utanmak felan hiiç olmadı bende
cimcime sen yoksun ceyda ve myhos bunlara denetiyoruz not aliyoruz herseyi :87:
idolümsün cimcimeee :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?