cilveli kk fıstıkları

bi de ben şu meşhur itiraf sitesi var ya orda bişey okumuştum. kadının biri eşiyle eğer kavga edip küsmüşlerse kocasının cep telefonunu kendi cep telefonunun üstüne koyuyormuş onların arasında bi şifreymiş yani o zaman parise gitmek istediklerini anlıyolarmış ne ka ilginç di mi

Kararlıyız bu topiği kapattırmıcaz Her gün yeni bir cilve topiğii:90:
Taaa en başından beri takip ediyorum,evli değilim uygulayamıyorum hiçbirini
Bari dedim telefondan birazcık şey ediyim,ama benimki benden beter Utanırım ben dedi ve konuyu kapattırdı..İlerde de utanırsın kardeş kardeş yaşarız o zaman dedim,yok o zaman farklı olurmuş.Çok şaşırdım,ben mi abartıyorum o mu fazla çekingen bilemedim

kızlar size bişi sorcam ilk evlendiiğinşizde parise gitme durumlarınız nasıldı hergün gidiyomuydunuz hergün bikaç kere mi gidiyodunuz yoksa..

neyse onu karıştırmayalım bence şimdi

ben sana özelden derim canım

ya dondurma külahı da mı kullanılıyodu bu etkileyiş için..
sadece dondurma kısmı değilmiydi yaa
şu işi öğrenmem lazım
dün cornet aldım
şuan boğazlarım şiş
cilve derdine hasta oldum len

bişi anlatayımda bi gülün akşam akşam yeni evli bi komşumuz vardı bunlar aile arasında toplanmışlar yemek yiyolarmış sofranın sonlarına doğru hani kadınlar kalır sohbet ederler ya neyse bizimkiler bikaç kişi daha hem yiyip hem konuşuyolarmış kızda ne yersem yiyim doymuyom bugünde demiş damat beyde gayri ihtiyari milletin içinde akşamki topitoptan versen doyarsın ama demiş herkes kıpkırmızı kalkıp gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…