paylaşırsan bizimle sevinirim canımm
bu osmanlı saray kokuları varya kızlar dün bi arkadaş bahsetmişti bende araştırdım baktım eşimin çalıştığı yerde şubeleri varmış gidip kokuya bakmasını hoşuna giderse almasını söyledim oda gitmiş bakmış çokta hoşuna gitmiş almış bu akşam şöle boynuma cariye kokuları sürem heleeeonlar gibide kıyafetim olsaydıda giyseydim osmanlı esintileri yaşasaydık
hoşbuldukkkk
:)
sohbete bayıldım valla:)
len yapooo sen bu işi çözdün bacımkız azcık da hürrem gibin iki kıvırt dans neyim et adamın yanına giderken hee barim tam olsun
gerçektenmii???? eeee siz en son nezaman paristeydinizz????
bu osmanlı saray kokuları varya kızlar dün bi arkadaş bahsetmişti bende araştırdım baktım eşimin çalıştığı yerde şubeleri varmış gidip kokuya bakmasını hoşuna giderse almasını söyledim oda gitmiş bakmış çokta hoşuna gitmiş almış bu akşam şöle boynuma cariye kokuları sürem heleeeonlar gibide kıyafetim olsaydıda giyseydim osmanlı esintileri yaşasaydık
akşam geldik.......
Bizim parise ilk uçuş 2013 biletimi şimdiden ayırttım .
bu akşamda varmı yolculukk:))))))
Bizim parise ilk uçuş 2013 biletimi şimdiden ayırttım .
kız o dans olayını yapamıyom işte anacımlen yapooo sen bu işi çözdün bacımkız azcık da hürrem gibin iki kıvırt dans neyim et adamın yanına giderken hee barim tam olsun
bunu çiğdem söylemişti taktiği deneyip bilgi vericekti bana da güzelmi koku cidden bak iyice merak ettim
olmamı olmamı :)
biz hergün paris yolcusuyuz
şu kokuları merak ettim ama yolculukta etkili mi :):):)
olmamı olmamı :)
biz hergün paris yolcusuyuz
şu kokuları merak ettim ama yolculukta etkili mi :):):)
kız o dans olayını yapamıyom işte anacımsen yaptınmı bacım danss bide yorgana çarşafa devammı hala
canım koku hoş lavanta ağırlıklı ve kalıcı bi koku benim hoşuma gitti..
küçük hacı yağları olurya onların şişelerinde satılanlarda var uygun fiyata deneme amaçlı ondan alıp bakabilirsin bi..3 ay gidiyomuş küçücük şişe
valla bizde çooooook etkili kokuherif çok seviyo etkileyici kokuları
2013 bekleee...geliyorlarrr....sabır ....
maaşallah canım ne güzel
kız ben de şu dans olayını yapamıyorum ama yapıcam yaa çok acayip taktım kafaya
kız yapo bizde bu hız varken o 3 ay giden şişeler bize anca 3 gün gider
3 yıldır bekliyoruz alıştık artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?