Bendeki taktikler 3 senede yapa yapa eskimişti artıkwooooowwwww .süperrr....
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendeki taktikler 3 senede yapa yapa eskimişti artıkwooooowwwww .süperrr....
Bendeki taktikler 3 senede yapa yapa eskimişti artıkİkimizde çok eğlendik
Listemde 8 cilve daha var buda 3 4 ay eder, 3 4 ay daha parise 1.sınıf uçuşum var
![]()
Siz dün yazdınız yazdınız sonra kocişleriniz geldi yanlarına sokuldunuz peki ya biz bekarlarrr:95::95: Yıllar sonranın hayalini kurarak uykuya daldık..:97: Hele benim yanımda da değil 1 ay sonra görüşücem ama bu konu 1 ay kalırsa ben adama saldırmazsam iyidir![]()
Siz dün yazdınız yazdınız sonra kocişleriniz geldi yanlarına sokuldunuz peki ya biz bekarlarrr:95::95: Yıllar sonranın hayalini kurarak uykuya daldık..:97: Hele benim yanımda da değil 1 ay sonra görüşücem ama bu konu 1 ay kalırsa ben adama saldırmazsam iyidir![]()
bu osmanlı saray kokuları varya kızlar dün bi arkadaş bahsetmişti bende araştırdım baktım eşimin çalıştığı yerde şubeleri varmış gidip kokuya bakmasını hoşuna giderse almasını söyledim oda gitmiş bakmış çokta hoşuna gitmiş almış bu akşam şöle boynuma cariye kokuları sürem heleeeonlar gibide kıyafetim olsaydıda giyseydim osmanlı esintileri yaşasaydık
![]()
Kendinize iyi bakın kızlar, hepinize iyi uçuşlar
Yeni tavsiyelerinizi 4 gözle bekliyorum![]()
aboooooo
bu topik ne kalabalık böyle aman maşallah
Kızlar bi yerde okumuştum, Ebru şallı'nın en büyük fantazisi çileklerle dolu bi yatakta parise gitmekmiş. Biz bunu uygulasak 1 hafta boyunca yatak, döşek, halı çilek lekelerini temizlemekten paristen soğuruz![]()
Kızlar bi yerde okumuştum, Ebru şallı'nın en büyük fantazisi çileklerle dolu bi yatakta parise gitmekmiş. Biz bunu uygulasak 1 hafta boyunca yatak, döşek, halı çilek lekelerini temizlemekten paristen soğuruz![]()
ay yok valla bana bi kase yetiyo yatağı dolduramamdediğin gibi burayı nasıl temizleyecem diye düşünmekten parise konsantre olamam anacım
Bizim uçuşlar baya rötarlı olacak![]()
hoşbuldukkkkhoşgeldinizzzz.....herzaman beklerizzz....
Bizim uçuşlar baya rötarlı olacak![]()