cilve örnekleri verelim...

vallahi öyle eşyaları alacağımız zaman baya bi terletti beni sırf muhalefet olmak için abuk subuk şeyleri göserdi durdu ama ben de Akrep burcuyum dediğim oldukaydirigubbakcemile2

kız yengeç içine kapalı olur diyolar ben bilmem.
inan bana burçların bi önemi yok anlaşma konusunda.sadece boğaların libidosu yüksek oluyo o yönden söylüyorıum.

:roflol::roflol:

Yok bee demekki aşkımın yükseleni farklı tam tersi kaydirigubbakcemile3
Ben de Teraziyimmmmmmmdelikafadulden

hııımmm eee sen burçlardan anlıyosun heralde biz noluyoruz peki iki terazi

canım Allah hayırlı eylesin.önemi yok burçların.ben libido açısından söyledim.ama sanırım bi terzi erkeğiyle anlaşamazdım.eğer ablamın kocası gibi olsaydıklava:

ayy herkes terazi mi burda ayoll.o zaman hepimiz güselissssss:)))sengözlerimebaksanab

:teytey:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:teytey::hooray::hooray:bu ne anacım.bütün cilveler terazide mi var.bak bilmeyen terzi de öğrenmek için geliyo buraya.helal teraziler.kadın dediğin böyle olmalı

benimde bi arkadaşım terazi o da evle ilgili bişiyi eşine sormaz tamamen kendi dekore eder...
sevgilim bana bırakacak ama inşallah :asigim:

benim yükselenim bilem terazi kopkoyu bi teraziyim ben....yaklaşmayın tartarımmmm-tatlicadiarzu-

:teytey:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:teytey::hooray::hooray:bu ne anacım.bütün cilveler terazide mi var.bak bilmeyen terzi de öğrenmek için geliyo buraya.helal teraziler.kadın dediğin böyle olmalı

Terazi kadınlar hem güzel hem de çekici olur:jeyyar:

nursunaz abla sana bayıldım yaaa:roflol:

senin gibi bi ablam olmalıydı benim:çok üzgünüm::teytey:

boğa erkekleri tespitine sonuna kadar katılıyorumkötükedihüso

Sevgülüm kova benim ben de balık evlenmeye de daha 2 sene var valla

bu topikte biraz daha takılırsam ama mecbur kalabilirim....:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…