- 13 Aralık 2008
- 2.027
- 16
- 45
-
- Konu Sahibi sevgiliask
- #1.921
ablamın kocası terazi.erkek için biraz iyi bi burç değil sanırım.ha şu tarafı çok güzel,eşiyle nerde akşam orda sabah,acayip free yaşıyolar.gelirleri de iyi.ama benim sevmediğim bi özelliği var adamın.eve bişey alınacağı zaman eşya konusunda gidip onun beğenmesi gerek yoksa olmaz.ben bunu sevmem çünki bana göre ev kadına aittir estetik olarak.buna erkekğin karışmaması lazım.benimki Allah'tan böyle şeylere asla karışmaz.bazan sormak isterim,senin zevkine güveniyorum der.klava:
oooo siz kurudum diorsunuz ben dökülmeye yüz tuttum o zaman 30 mediven dayadımsenağlamasenağlama bi halttan haberim yok:çok üzgünüm:
kız yengeç içine kapalı olur diyolar ben bilmem.
inan bana burçların bi önemi yok anlaşma konusunda.sadece boğaların libidosu yüksek oluyo o yönden söylüyorıum.
:roflol::roflol:
yaşın hiç önemi yok inan bana.Allah yazını güzel yazsın.en önemlisi bua.s.
anaaaaa benim kankimde teraziymiş benim gibidelikafaduldenYok bee demekki aşkımın yükseleni farklı tam tersi kaydirigubbakcemile3
Ben de Teraziyimmmmmmmdelikafadulden
hııımmm eee sen burçlardan anlıyosun heralde biz noluyoruz peki iki terazi
anaaaaa benim kankimde teraziymiş benim gibidelikafadulden
yok kızz biz iyi anlaşırızz her yöndennncanım Allah hayırlı eylesin.önemi yok burçların.ben libido açısından söyledim.ama sanırım bi terzi erkeğiyle anlaşamazdım.eğer ablamın kocası gibi olsaydıklava:
yok kız ben güzel değilim ama güzel şeyler bilirim.o da yetiyo banahihoyyythihoyyytŞenizayy herkes terazi mi burda ayoll.o zaman hepimiz güselissssss:)))sengözlerimebaksanab
:teytey:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:teytey::hooray::hooray:bu ne anacım.bütün cilveler terazide mi var.bak bilmeyen terzi de öğrenmek için geliyo buraya.helal teraziler.kadın dediğin böyle olmalı
ayy herkes terazi mi burda ayoll.o zaman hepimiz güselissssss:)))sengözlerimebaksanab
eveeetttt bende teraziyim valla ben diyorum biz senle boşuna kanki olmadık herşeyimiz uyuyo valla birbirinekaydirigubbakcemile3EWt Teraziyimm
Sende mikaydirigubbakcemile3
yok kız ben güzel değilim ama güzel şeyler bilirim.o da yetiyo banahihoyyythihoyyytŞeniz
tanıdığım oğlaklar hep oğlakla evleniyo.sen de mi.ve oğlaklar çok evcimen oluyo.samimi arkadaşlarımdan biri oğlaktır ve yüreği tertemizdir.bi ben miyim aranızda yaww ben oğlak burcuyumm
eveeetttt bende teraziyim valla ben diyorum biz senle boşuna kanki olmadık herşeyimiz uyuyo valla birbirinekaydirigubbakcemile3