- 12 Nisan 2009
- 1.123
- 1
- Konu Sahibi sevgiliask
- #1.901
canım kıyamam.Allah evlenene yardım edermiş.Allah yardımcınız olsuna.s.
amin herkese inşallah...kuruyup gidecem walla yoksa bu cevherle beraberkaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kıyamam.Allah evlenene yardım edermiş.Allah yardımcınız olsuna.s.
ol canım.cilveden aşktan zarar gelmez fayda gelir.eşleri birbirine bağlayan en önemli unsurlardan biri inan banakaydirigubbakcemile5ben bütüngün pc başında oturdum hala oturuyorum
çok yorum yapmasamda okuyorum yazdıklarınızı
3 ay sonra bende çok cilveli olacağım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
amin herkese inşallah...kuruyup gidecem walla yoksa bu cevherle beraberkaydirigubbakcemile3
bende teraziyimmmhihoyyyt
ben terazi o boğa.normalde anşamamış olmamız lazım.bi çok konuda aynı fikirde olamayız ama sex konusunda aynı fikirdeyiz.diğer konularda da nasıl sa sonunda benim dediğim oluyo.evcimen değildir.eğer gerekli önlemleri almazsam sokaktan içeri girceğini sanmam.ama evine maddi yönden iyi bakaryay benim camış.ukala dümbeleğe:))
boğa evcimen olur die biliyorum doğrumu??
kuruman kız daha iyi olur bence.erken evlilikten daha iyi geç evlilik bu yönden.bak ben 26 da evlendim.çocuk yapmak için geç ama evlenmek için çok güzel bi yaş.ben de kurudum kaldımdı.eşimi tanıdım,herifin yakasını bida bırakmadım.bırakmayada hiç niyetim yokŞenizŞenizŞeniz
kızlar bi de bekarlar varsa aranızda mutlaka bi boğayla evlenin.diğerlerini bilmem ama boğa erkeği yani benimki muhteşemdir.haberiniz olsun
benim kocanın evlenmeden önce çok maceraları olmuş.ben güzel de değilim bu arada.bana hep der ki;şımarma ama senden aldığım zevki hiç bi kadından almadım.birinde sordum göğüslerime silikon yaptırayım mı diye.o önemli olsa büyük memeli bi kadınla evlenirdim dedi.anlatabiliyo muyum
:teytey:
ben terazi o boğa.normalde anşamamış olmamız lazım.bi çok konuda aynı fikirde olamayız ama sex konusunda aynı fikirdeyiz.diğer konularda da nasıl sa sonunda benim dediğim oluyo.evcimen değildir.eğer gerekli önlemleri almazsam sokaktan içeri girceğini sanmam.ama evine maddi yönden iyi bakar
kuruman kız daha iyi olur bence.erken evlilikten daha iyi geç evlilik bu yönden.bak ben 26 da evlendim.çocuk yapmak için geç ama evlenmek için çok güzel bi yaş.ben de kurudum kaldımdı.eşimi tanıdım,herifin yakasını bida bırakmadım.bırakmayada hiç niyetim yokŞenizŞenizŞeniz
terazi nasıldır acaba:jeyyar:
oooo siz kurudum diorsunuz ben dökülmeye yüz tuttum o zaman 30 mediven dayadımsenağlamasenağlama bi halttan haberim yok:çok üzgünüm:
hııımmm eee sen burçlardan anlıyosun heralde biz noluyoruz peki iki teraziablamın kocası terazi.erkek için biraz iyi bi burç değil sanırım.ha şu tarafı çok güzel,eşiyle nerde akşam orda sabah,acayip free yaşıyolar.gelirleri de iyi.ama benim sevmediğim bi özelliği var adamın.eve bişey alınacağı zaman eşya konusunda gidip onun beğenmesi gerek yoksa olmaz.ben bunu sevmem çünki bana göre ev kadına aittir estetik olarak.buna erkekğin karışmaması lazım.benimki Allah'tan böyle şeylere asla karışmaz.bazan sormak isterim,senin zevkine güveniyorum der.klava:
kız yengeç içine kapalı olur diyolar ben bilmem.Ben bekarım apla da benm sevgilim yengeçç