- 5 Nisan 2009
- 1.534
- 2
-
- Konu Sahibi sevgiliask
- #1.941
tanıdığım oğlaklar hep oğlakla evleniyo.sen de mi.ve oğlaklar çok evcimen oluyo.samimi arkadaşlarımdan biri oğlaktır ve yüreği tertemizdir.
iki sene daha herifi azdırma şansın var iyi kullan.benim koca benim peşimden 2 sene süründü.ama akıllıca tabi,bıktırmadan bezdirmeden.devam,bütün cazibeni kullan ama sınırını koru.anlatabiliyom mu kıza.s.a.s.nursunaz abla sana bayıldım yaaa:roflol:
senin gibi bi ablam olmalıydı benim:çok üzgünüm::teytey:
boğa erkekleri tespitine sonuna kadar katılıyorumkötükedihüso
Sevgülüm kova benim ben de balık evlenmeye de daha 2 sene var valla
bu topikte biraz daha takılırsam ama mecbur kalabilirim....:roflol::roflol:
olur olur benim kocişte terazi her dediğimi yapıyo valla bide çok ilgili oluyo terazileryerimsenibenyok ben terazi ile evlenicem inşallah :asigim: acaba uyumlu olur muyuz sen bilirsin :uhm:
kız ben sana ne diyom.ben herifle uyumlu felan değilim.çoğu konuda anlaşamayız.bazen sesimizi mahallenin öbür ucundan duyabilirsin.önemli değil bu uyum.sonunda dediğini yaptırabişlmek ve kocayı mutlu edebilmek önemli.boşver sen burçları:bbo::bbo:yok ben terazi ile evlenicem inşallah :asigim: acaba uyumlu olur muyuz sen bilirsin :uhm:
iki sene daha herifi azdırma şansın var iyi kullan.benim koca benim peşimden 2 sene süründü.ama akıllıca tabi,bıktırmadan bezdirmeden.devam,bütün cazibeni kullan ama sınırını koru.anlatabiliyom mu kıza.s.a.s.
hoşçakal cnmmmŞenizkızlar bi süre ayrılıcam.öptüm hepinizi
iki sene daha herifi azdırma şansın var iyi kullan.benim koca benim peşimden 2 sene süründü.ama akıllıca tabi,bıktırmadan bezdirmeden.devam,bütün cazibeni kullan ama sınırını koru.anlatabiliyom mu kıza.s.a.s.
kızlar bi süre ayrılıcam.öptüm hepinizi
-tatlicadiarzu-heeeeeeeeeç bişiiiii olmazkaydirigubbakcemile2
lady34 ne gösel korunma yöntemlerini anlatıyo baasana-tatlicadiarzu-
yanlış kişiye danışmış olursunNeden şaka yapayım ki? Bir şey soracaktım ama yok artık iyice saf kızlara benzeyeceğim.
Neyse bizim nikah yaklaşmadan önce lady hocamdan yardım alacam. naniknaniknaniknanik
çok geç kaldın ablam:jeyyar:Ne oli bakim burda...
cilveleşiyormusunuz heee :icecream:
bu topikte ılla bırılerı oluyo ne hoş..
Benim evlenmem yaklaşsın sorularıma hem güler hem cevaplarsınız
saf dersiniz artık ne dersiniz bilemem sırnaşık şey
okuyp da 2 şey öğreniyim burdan fena mı:lepi:
Benim evlenmem yaklaşsın sorularıma hem güler hem cevaplarsınız
saf dersiniz artık ne dersiniz bilemem sırnaşık şey
okuyp da 2 şey öğreniyim burdan fena mı:lepi: