- 12 Nisan 2009
- 1.123
- 1
-
- Konu Sahibi sevgiliask
- #1.881
oooo oh.sen mutfakta bi tek bu mu var sanıyon kız.daha neler var......a.s.evlen görürsün
:roflol::roflol: ya valla benim kocam değilde ben acayip severim sivilce sıkmayı akşamları zavallı adamı kurbanlık koyun gibi önüme yatırıp sivilcelerini sıkarım:roflol::roflol:bak kız iyi dinle.bazı kocalar sivilce sıkmaya bayılırlar.benimki de onlardan.öyle yorgun günlerde nedense oralardan çıkar benim sivilceler.adam da beni öyle görünce.....anadın mıkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
bak kız iyi dinle.bazı kocalar sivilce sıkmaya bayılırlar.benimki de onlardan.öyle yorgun günlerde nedense oralardan çıkar benim sivilceler.adam da beni öyle görünce.....anadın mıkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
:roflol::roflol: ya valla benim kocam değilde ben acayip severim sivilce sıkmayı akşamları zavallı adamı kurbanlık koyun gibi önüme yatırıp sivilcelerini sıkarım:roflol::roflol:
sen bu işin kralı olmuşsun ablam :jeyyar:
sivilceyle bile cilve yapıyon baksana :roflol: :roflol:
o mevzunun giriş kısmı gelişme ve sonucu var bunun,değişik şekilleri var...anladın sen onu...:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
evlenmeden önce söyle,ben anlatırım sana,aplasının canıApla ben annamadım :uhm:
Nasıl yaniiiiiidelikafadulden
şimdi oldu mihrakım.yoksa sadece o yetmez bana
:roflol::roflol: ya valla benim kocam değilde ben acayip severim sivilce sıkmayı akşamları zavallı adamı kurbanlık koyun gibi önüme yatırıp sivilcelerini sıkarım:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:ahhh bi evlensem ben hayal gücüm 10 katına çıkıcak da camış sevgilim almey benii:):dilcikar::sm_cool:
olabilir kız valla neden olmasınnn:roflol::roflol:benim koca da gslı belki ondandır kız.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o camış,seninle evli olmadı her gün neler kaçırıyo bi bilse,almazmıydı seni kız.tam camışmış ha.yoksa çok mu hanım hanımcık görünüyon.azıcık kendine bak anacım:1hug:ahhh bi evlensem ben hayal gücüm 10 katına çıkıcak da camış sevgilim almey benii:):dilcikar::sm_cool:
o camış,seninle evli olmadı her gün neler kaçırıyo bi bilse,almazmıydı seni kız.tam camışmış ha.yoksa çok mu hanım hanımcık görünüyon.azıcık kendine bak anacım:1hug:
canım kıyamam.Allah evlenene yardım edermiş.Allah yardımcınız olsuna.s.yok be canım o işin esprisi maddi yönden hazır değiliz henüz yokda bi dak. durcak tahammülümüz yok:roflol::roflol::roflol::jeyyar: