cilve örnekleri verelim...

:roflol::roflol: ya valla benim kocam değilde ben acayip severim sivilce sıkmayı akşamları zavallı adamı kurbanlık koyun gibi önüme yatırıp sivilcelerini sıkarım:roflol::roflol:

Apla ben annamadım :uhm:
Nasıl yaniiiiiidelikafadulden

:roflol::roflol: ya valla benim kocam değilde ben acayip severim sivilce sıkmayı akşamları zavallı adamı kurbanlık koyun gibi önüme yatırıp sivilcelerini sıkarım:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
DelüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüŞeniz

dekolte giyinip,eğildiğim zaman da çok hoşuna gider(çay,kahve vs.eğilerek verince),baldırlarını gıdıklamak vs.:)) daha bi sürü var da söylenmiyo burda be anacım...sengözlerimebaksanab

sen bu işin kralı olmuşsun ablam :jeyyar:
sivilceyle bile cilve yapıyon baksana :roflol: :roflol:

benim kocanın evlenmeden önce çok maceraları olmuş.ben güzel de değilim bu arada.bana hep der ki;şımarma ama senden aldığım zevki hiç bi kadından almadım.birinde sordum göğüslerime silikon yaptırayım mı diye.o önemli olsa büyük memeli bi kadınla evlenirdim dedi.anlatabiliyo muyum
:teytey:

yaww bu gün kompedan a bi göz attım da ne manyak şeyler var yaaaa...süper babydoll ler vardı....içim gitti wallahi...delikafadulden

benim koca da gslı belki ondandır kız.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ahhh bi evlensem ben hayal gücüm 10 katına çıkıcak da camış sevgilim almey benii:):dilcikar::sm_cool:
o camış,seninle evli olmadı her gün neler kaçırıyo bi bilse,almazmıydı seni kız.tam camışmış ha.yoksa çok mu hanım hanımcık görünüyon.azıcık kendine bak anacım:1hug:

o camış,seninle evli olmadı her gün neler kaçırıyo bi bilse,almazmıydı seni kız.tam camışmış ha.yoksa çok mu hanım hanımcık görünüyon.azıcık kendine bak anacım:1hug:

yok be canım o işin esprisi maddi yönden hazır değiliz henüz yokda bi dak. durcak tahammülümüz yok:roflol::roflol::roflol::jeyyar:

ben bütüngün pc başında oturdum hala oturuyorum
çok yorum yapmasamda okuyorum yazdıklarınızı
3 ay sonra bende çok cilveli olacağım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kızlar bi de bekarlar varsa aranızda mutlaka bi boğayla evlenin.diğerlerini bilmem ama boğa erkeği yani benimki muhteşemdir.haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…