cilve örnekleri verelim...

şu okuyan arkadaşlar,sizde verin anacım örnekleriniz.cilve kültürümüz artsın.bilmemek değil öğrenmemek ayıp.anlatın anacımkaydirigubbakcemile5

anam topiğe bak sen bi kere bu ne ilgi ne ara buraya taşındı ne zaman bu kadar çok sayfa oldu:1shok::1shok:

kızlar bi de tavsiye.evlilikte kocanızdan asla utanmayın.siz kadınsınız o da erkek.doğanın kanunu bu niye utancakmışım anacım.evliliği ayakta tutan en önemli şeylerden biri cilve,sex.elimden ne geliyosa yaparım.sefam olsun.yoksa pko yla,%2-3 hamile kalma şansım varken,normal yolla nasıl yaptık biz o minnoşlarıgamyoncuiremsu

sen nereye kayboldun demin farketmedim sanma sengözlerimebaksanab

bulaşık yalaşık işlerle uğraşiydimmmm yaww:KK43:(( bu arada aklıma geldi şimdi bi kocişim olsa ben mutfaktaykene gelir arkadan belime sarılırdı yumuşak yumuşakkk ahh ahhh harcanıyorummmm:jeyyar:kaydirigubbakcemile3:roflol:

anlayacağımız gibi yaz sen anlarızz cin gibiyiz maşallah :jeyyar:
:sm_cool::sm_cool:
bak kız iyi dinle.bazı kocalar sivilce sıkmaya bayılırlar.benimki de onlardan.öyle yorgun günlerde nedense oralardan çıkar benim sivilceler.adam da beni öyle görünce.....anadın mıkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kızlar bi de tavsiye.evlilikte kocanızdan asla utanmayın.siz kadınsınız o da erkek.doğanın kanunu bu niye utancakmışım anacım.evliliği ayakta tutan en önemli şeylerden biri cilve,sex.elimden ne geliyosa yaparım.sefam olsun.yoksa pko yla,%2-3 hamile kalma şansım varken,normal yolla nasıl yaptık biz o minnoşlarıgamyoncuiremsu

evlilikte cinsellik çok önemli ayakta tutan şey hatta bence...o olmadı mı heç bişey olmazzz
kaydirigubbakcemile2

ewt utanmakta neymiş şakkıdı insanın kocası canının yarısı yaa Şeniz

bulaşık yalaşık işlerle uğraşiydimmmm yaww:KK43:(( bu arada aklıma geldi şimdi bi kocişim olsa ben mutfaktaykene gelir arkadan belime sarılırdı yumuşak yumuşakkk ahh ahhh harcanıyorummmm:jeyyar:kaydirigubbakcemile3:roflol:
oooo oh.sen mutfakta bi tek bu mu var sanıyon kız.daha neler var......a.s.evlen görürsün

bak kız iyi dinle.bazı kocalar sivilce sıkmaya bayılırlar.benimki de onlardan.öyle yorgun günlerde nedense oralardan çıkar benim sivilceler.adam da beni öyle görünce.....anadın mıkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

sen bu işin kralı olmuşsun ablam :jeyyar:
sivilceyle bile cilve yapıyon baksana :roflol: :roflol:

X