- 5 Nisan 2009
- 1.534
- 2
- Konu Sahibi sevgiliask
- #1.821
aaa ben de biliyommmm...ayıptır sölemesi...
bu arada bir baklava fantazisi de üretmeliyiz:):jeyyar:kaydirigubbakcemile2
onu da buluruz biz bu gazla :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa ben de biliyommmm...ayıptır sölemesi...
bu arada bir baklava fantazisi de üretmeliyiz:):jeyyar:kaydirigubbakcemile2
kıss çok güzel yaa ama bazıları çarpık bacaklıı kaydirigubbakcemile3
yarın gece absolt red eşliğinde buradan ögrendıklerımı işleme koyaceğim:jeyyar: ayıkken yapamm...
kız en güzel iç çamaşırını giyseler nolucel.içindekinin iyi iş yapması lazım.yoksa olmazzzzşutarafagitti
kız en güzel iç çamaşırını giyseler nolucel.içindekinin iyi iş yapması lazım.yoksa olmazzzzşutarafagitti
evt doğru ama şuda var o çamaşırların içinde kocan seni görünce şevke gelecek ve onu öle görünce sende iyice tozutcan sonucu :CüvCüv:
:roflol: :roflol: :roflol:
evt doğru ama şuda var o çamaşırların içinde kocan seni görünce şevke gelecek ve onu öle görünce sende iyice tozutcan sonucu :CüvCüv:
:roflol: :roflol: :roflol:
kız burdan güzel şeyler yazacam da utanıyorum anacım.çok var çoooook
kız minik sen en yakın zamanda evlen cicim kaydirigubbakcemile3
yaz neden utanıyon biz açıldık iyice zaten :jeyyar:
hem bunları hekes düşünüyo yapsada yapamasada
ama kimse dile getirmiyo
kız benim herif zaten azgın.bazı yorgunken yaparım ben o çamaşır olayını.normal günler yaparsak sabahı nasıl bulcaz anacımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
önceki sayfada yazdım görmediniz.ortam uygunsa kocişler tel le konuşurken arkadan gelip de bişeyler yapın.ne anlatıyım daha anacım.bi de detay versem millet azacak burda.Şeniz
en güzellerinden biri de ummadığı anlarda tacizdir kızlar.buna bayılıyolar.gece uyurken,sakince tv seyrederken,yemek yerken,hatta araba kullanırken.yalnız ortam uygun olacak kızlar.çocuk olmadan önce çok daha rahat oluyo
önceki sayfada yazdım görmediniz.ortam uygunsa kocişler tel le konuşurken arkadan gelip de bişeyler yapın.ne anlatıyım daha anacım.bi de detay versem millet azacak burda.Şeniz
hangilerini uygulıcan :jeyyar: