cilve örnekleri verelim...

neyse sekerler, kocise soyledim, findik fistik pahali karicim dedi alamazmis :roflol: almasin bende burdan alirim hohytttttt, ay dizi baslicak sonra gorusuruz sekerlerrrrrrrrr

kız en güzel iç çamaşırını giyseler nolucel.içindekinin iyi iş yapması lazım.yoksa olmazzzzşutarafagitti

evt doğru ama şuda var o çamaşırların içinde kocan seni görünce şevke gelecek ve onu öle görünce sende iyice tozutcan sonucu :CüvCüv:
:roflol: :roflol: :roflol:

evt doğru ama şuda var o çamaşırların içinde kocan seni görünce şevke gelecek ve onu öle görünce sende iyice tozutcan sonucu :CüvCüv:
:roflol: :roflol: :roflol:

kız benim herif zaten azgın.bazı yorgunken yaparım ben o çamaşır olayını.normal günler yaparsak sabahı nasıl bulcaz anacımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yaz neden utanıyon biz açıldık iyice zaten :jeyyar:
hem bunları hekes düşünüyo yapsada yapamasada
ama kimse dile getirmiyo

önceki sayfada yazdım görmediniz.ortam uygunsa kocişler tel le konuşurken arkadan gelip de bişeyler yapın.ne anlatıyım daha anacım.bi de detay versem millet azacak burda.Şeniz

en güzellerinden biri de ummadığı anlarda tacizdir kızlar.buna bayılıyolar.gece uyurken,sakince tv seyrederken,yemek yerken,hatta araba kullanırken.yalnız ortam uygun olacak kızlar.çocuk olmadan önce çok daha rahat oluyo

önceki sayfada yazdım görmediniz.ortam uygunsa kocişler tel le konuşurken arkadan gelip de bişeyler yapın.ne anlatıyım daha anacım.bi de detay versem millet azacak burda.Şeniz

evt okudumm.. değişik bi yöntem iyi git başımdan teldeyim diye azarlamamış :roflol:

en güzellerinden biri de ummadığı anlarda tacizdir kızlar.buna bayılıyolar.gece uyurken,sakince tv seyrederken,yemek yerken,hatta araba kullanırken.yalnız ortam uygun olacak kızlar.çocuk olmadan önce çok daha rahat oluyo

nasıl bi taciz ama masumane bişi mi :eek:

kız biliodum ben bunu zati açıklayınca anladım kaydirigubbakcemile3

X