cilve örnekleri verelim...

en güzellerinden biri de ummadığı anlarda tacizdir kızlar.buna bayılıyolar.gece uyurken,sakince tv seyrederken,yemek yerken,hatta araba kullanırken.yalnız ortam uygun olacak kızlar.çocuk olmadan önce çok daha rahat oluyo

Aplama bak sen:jeyyar:
Bende seni arıyorum kaydirigubbakcemile3

nasıl bi taciz ama masumane bişi mi :eek:

ben öyle çok masumane şeyleri sevmiyorum anacım.kocam benim o kardeşim değil ki.en can alıcı noktadan başlamak lazım.büsürü yer var erkek vücudunda.şimdi banlanacam ha.anayıverin gıııışutarafagitti

ben öyle çok masumane şeyleri sevmiyorum anacım.kocam benim o kardeşim değil ki.en can alıcı noktadan başlamak lazım.büsürü yer var erkek vücudunda.şimdi banlanacam ha.anayıverin gıııışutarafagitti

o noktalarıda öğrenmek lazım aslında :jeyyar:
ama napalım cahil kalcaz desene :roflol:

bencede fazla aşşalara inme hep beraber uçarız alim allah kaydirigubbakcemile3

Aplama bak sen:jeyyar:
Bende seni arıyorum kaydirigubbakcemile3
aplasının canı.mesajımı okudun inşaAllah.napıyım anacım bizim topikte kimseyi birarada bulamıyom.bu da benim en sevdiğim konulardan biri.cilvenin kitabını yazarım ben.yoksa kadın çirkin adam yakışıklı.nasıl tutacam elimde yakışıklı kocamı.a.s.

aplasının canı.mesajımı okudun inşaAllah.napıyım anacım bizim topikte kimseyi birarada bulamıyom.bu da benim en sevdiğim konulardan biri.cilvenin kitabını yazarım ben.yoksa kadın çirkin adam yakışıklı.nasıl tutacam elimde yakışıklı kocamı.a.s.

Okudum bebekkk bende sana mesaj yazdım yerimseniben
2-3yıl sonra görüşelim senlee:jeyyar:

kızlar kapı girişi de muhteşem bi yerdir ha.böyle durumlarda hoşgeldin öpücüğünü boyundan veririm ben.tüh gene aşıyom sınırı haaaa

X