- 9 Nisan 2009
- 584
- 7
- Konu Sahibi sevgiliask
- #1.841
ahh ah düzgün bi iş bulsam aşkımda askerliğini yapsa gelse hemen evlencem zatn :jeyyar:
:1rolleyes: :1rolleyes:
inş cnm ya senağlama zaman la herşeyin sırası gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh ah düzgün bi iş bulsam aşkımda askerliğini yapsa gelse hemen evlencem zatn :jeyyar:
:1rolleyes: :1rolleyes:
nasıl bi taciz ama masumane bişi mi
en güzellerinden biri de ummadığı anlarda tacizdir kızlar.buna bayılıyolar.gece uyurken,sakince tv seyrederken,yemek yerken,hatta araba kullanırken.yalnız ortam uygun olacak kızlar.çocuk olmadan önce çok daha rahat oluyo
inş cnm ya senağlama zaman la herşeyin sırası gelir
nasıl bi taciz ama masumane bişi mi
Aplama bak sen:jeyyar:
Bende seni arıyorum kaydirigubbakcemile3
ben öyle çok masumane şeyleri sevmiyorum anacım.kocam benim o kardeşim değil ki.en can alıcı noktadan başlamak lazım.büsürü yer var erkek vücudunda.şimdi banlanacam ha.anayıverin gıııışutarafagitti
anee dilay hoş geldin kızz akideşler çoğaldı kaydirigubbakcemile5
ben öyle çok masumane şeyleri sevmiyorum anacım.kocam benim o kardeşim değil ki.en can alıcı noktadan başlamak lazım.büsürü yer var erkek vücudunda.şimdi banlanacam ha.anayıverin gıııışutarafagitti
aplasının canı.mesajımı okudun inşaAllah.napıyım anacım bizim topikte kimseyi birarada bulamıyom.bu da benim en sevdiğim konulardan biri.cilvenin kitabını yazarım ben.yoksa kadın çirkin adam yakışıklı.nasıl tutacam elimde yakışıklı kocamı.a.s.Aplama bak sen:jeyyar:
Bende seni arıyorum kaydirigubbakcemile3
aplasının canı.mesajımı okudun inşaAllah.napıyım anacım bizim topikte kimseyi birarada bulamıyom.bu da benim en sevdiğim konulardan biri.cilvenin kitabını yazarım ben.yoksa kadın çirkin adam yakışıklı.nasıl tutacam elimde yakışıklı kocamı.a.s.
Kuzu napıyım bizim tayfa burda topikte canım sıkıldı sap gibi kaldım bir başıma
sen bana evlenmeden bi sene önce haber ver.anca biter tavsiyeler canımŞenizŞenizOkudum bebekkk bende sana mesaj yazdım yerimseniben
2-3yıl sonra görüşelim senlee:jeyyar:
ii yapmışın bende gidiyorum arada topiğe burda gider biraza yorgunluğun :asigim:
sen bana evlenmeden bi sene önce haber ver.anca biter tavsiyeler canımŞenizŞeniz
bende cilvenin c si yok yaasenağlama
Ayy bu topiği baştan sona okusam yeterli harhaldekaydirigubbakcemile3