cilve örnekleri verelim...

• he zaten adam dio telefonda ben gelince sana gostercem dio :roflol: adamin isi oynasta:eek: bebe bi tane degil iki tane 4 yasina gircek bi oglum 9 aylik olcak bi kizim :lepi:

kızlar napiyonuz cilve teknikleri nasıl gidiyo reytinkler düşmüş herkez akşama hazırlanmaya gitti heral kaydirigubbakcemile3

oowww coşmuş bizim kızlar yine...maşallah maşallahhhhh.ben size demedimmi çok azmayın oku oku bitmiy sayfalar diyee:)))kaydirigubbakcemile2

kızlar napiyonuz cilve teknikleri nasıl gidiyo reytinkler düşmüş herkez akşama hazırlanmaya gitti heral kaydirigubbakcemile3

yemeğimi yedim geldimmm ama gene icraat yok burda ....
cidden meraklıyım yasnurcum...
ne yapalım anacım bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler :jeyyar:

kaç saattir fantazi üretmedim acil yollu bulalım hemen...:))

bilirsiniz lambalar,avizeler tozlanır durduğu yerde.tozunu attırmak silmek lazım sık sık....

sevdiceğizimiz masum masum tv izlerken ya da gazetesini okurken,

en minisinden bir elbise ya da etek ya da ne bulursak şort da olur..

çıkıyoruz karşısında sandalyenin üzerine,gayet kıvrak ve şuh hareketlerle ovalaya ovalaya lambanın tozunu alıyoruz...

sonra da sevdiceğizimizin....
:jeyyar:hihoyyyt:lepi:

neyse benimkini aradim, sen bizi ozlemedn kesin diorum ya ya ne demezsin dio, hadi kapat ben leblebi cekirdek aliom dedi, hani cuma gunu geliyor ya, ha bi de keci boynuzu alcak unutmaz insallah :roflol:

yemeğimi yedim geldimmm ama gene icraat yok burda ....
cidden meraklıyım yasnurcum...
ne yapalım anacım bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler :jeyyar:

hmm başka şiileri öğren bakim sen :eek:klava: evlenince gocan üğretir sana yafrim :ecrin_bebek: kulaktan dolma şeyleri yaparken komik duruma düşme sonra kızzz

neyse benimkini aradim, sen bizi ozlemedn kesin diorum ya ya ne demezsin dio, hadi kapat ben leblebi cekirdek aliom dedi, hani cuma gunu geliyor ya, ha bi de keci boynuzu alcak unutmaz insallah :roflol:

gıss çorumlu efferin sana :jeyyar: kapıyı açar açmaz saldırma he yavaş yavaş adam kaçmasın sonra sırnaşık şey

hmm başka şiileri öğren bakim sen :eek:klava: evlenince gocan üğretir sana yafrim :ecrin_bebek: kulaktan dolma şeyleri yaparken komik duruma düşme sonra kızzz

baklava açmasını bile biliyom beni alcek adam yaşadıı şakkıdı
belki işe yarar deneriz arada :eek:
denemekten zarar gelmez hem :roflol:

ar gelir osmana ar gelir,safiyeme karyola dar gelir.koca gibisi var mı anacım.kızları uyutur yaparım her bişeyciği.kızlar olmadan önce o telefonla müşteriyle konuşurken yapardım yapacağımı.adam mahvolurdu.deneyin bu tel olayını süper oluyo kızlar.

baklava açmasını bile biliyom beni alcek adam yaşadıı şakkıdı
belki işe yarar deneriz arada :eek:
denemekten zarar gelmez hem :roflol:

aaa ben de biliyommmm...ayıptır sölemesi...
bu arada bir baklava fantazisi de üretmeliyiz:)
:jeyyar:kaydirigubbakcemile2

yarın gece absolt red eşliğinde buradan ögrendıklerımı işleme koyaceğim:jeyyar: ayıkken yapamm...

X