cilve örnekleri verelim...

heheeheee ben bunu hatırlıyom kız.
ama denemedim deneyemem de..

bumuyani senin adına çok üzüldüm valla
nasılda yapıştırmışın bandı ule adamın uykusu gelmiş koli bandımıydı yoksa sar sar birmedi :roflol:

yafrim sen bidakine koli bandı yapıştır ..yerimseniben
ona çıkarttır ..gene uyursa ..kocanı uyurken koli bandına dola ..aklı başına gelsin .kötükedihüso.

dimi canım bıdakını adamın şeyini balim bantla yapıştırım kaldıramasında hehe ee delirsin ohh canıma degsınnn ayy bak hoşuma gıttıı bu fikir bundan fantezi çıkarın hadi laaa

çocuklar siz az takılın şurda bizim babanızla yatak odamızda az işimiz var..

baban perdeleri asıcak olum guzumm ..emi yavrum sessiz takılın temam mı

:roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

inanmıyorum yaa:roflol:kafamçokkarıştıyerimseniben:teytey:

Konuyu Toplam 59 Kullanıcı okuyor. (55 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
SaNeM.., **garfield**, *fındık*, Betuly, bir_dilim_pasta, bumuyani, burcuözge, busejik, canoşum, chablisss, chantyclarie, CiciliBicili, cloudy+, cubuk_kraker, demetsakarya, ebru1987, EcMeL, edda1985, egemiz, esyn, fatosbrn, fatunuz, gonulll, hayata, huuulya, Huysuz, KIRMIZIdonluKIZ, Kömür Prenses, lotus_, mandilin, marloo, melekberke, meleks, nezihemmm, NILUFERSAHH, NiSaN83, nisandahazan, niyall, PasakliMinikTanrica, pembelipembe, policeinci, rayyan, Sabun, sevgiliask, Sileli, ssaslan, Stella+, svda, TheShe, ttthülya, tuce, yasnur, yemyeshill, zemus, şeker-leblebi

helal olsun coştu bura ya hadi güzel cilveleşenlerr yazın yarın tatill :):)

şoko sıktı yaa başka şeyler bulmak lazımmm

şokoya yeni bir açılım getirdik bacı
meyveli yoğurt türk işi hemide
bu krizde nutella alamıyosan yoğurt al onuda bulamıyosan evde yap içine şeker at
taktiğini uygula azcuk maliyeti kısmak gerek dimi ama -tatlicadiarzu-

işte bu ya hatunlar kendilerine geldi be... adamlar etrafınızda pır dönsün.. biraz seksü olun:

ohoooo anacım sen ne dion seksilik benden sorulursositososito şaka maka bende çok cevherler var da yavaş yavaş açılıorum. ayrıca bu bekarmış da falan filan muhabbetine bakma sen ne var yaw. hiç de hevesi falan kaçırmıyo evlenmeden beraber olmak. bak bizde hiçbir değişiklik yok. insandan insana değişir bu işler :sm_confused:

canım yatak yogurt yogurt kokar ıyy kusarım ben hem biz nutellada kullanmıyoruz o çikolata sosu var ya sıkıyorsun ondan -tatlicadiarzu-
açılımcı hemşo senin evlendigini düşünemiyorum :jeyyar:
kriz yatagı etkilemez bizdekaydirigubbakcemile3

en güzel cilve kakılmışın itilmişe yaptığı cilve. akşam en seksi geceliğinizle adamın oturduğu odanın kapısına şuh bir şekilde dayanın. tek kolunuzu yukarı doğru kapıya dayanırken kullanıyorsunuz. diğer kol önde işaret parmağınızla dudağınızı öne uzatarak " haydi yatağa kocacığım" diyorsunuz. aradada dilber hala gibi gögsünüzü ovuşturmayı unutmayın kızlar. en sükseli ve en cilveli kadınlar bunları yapıyor. vadır hikmeti ilahisi. genel duruşunuzda bile bacaklardan biri önde, ayak parmağınızın üstünde duracak (serpil çakmaklı duruşu) böylelikle en cilvenaz kadınlardan olursunuz.
kadın dediğin sükseli ve cilveli olur dimi yani? hihoyyyt

daha onceden bırısı olay topic başlığında yazmıştı.seni çok özledim,dudağını uzatmış sonra burasıda özledi burasıda özledi dıyerek tüm vücudunu öptürmüş,oda mantıklı olabilir o öperkende iş zaten başka noktalarada kayabılır

halanıda çar gı odaha tecrübelidir kaydirigubbakcemile3

canım halan evde olsun ne var bunda.... alalal sessiz sessiz duyulma korkusuyla daha güzel....

halam değilde teyzem çok cilveli hatunduu sırnaşık şey senin halan yok heral

evde biri olsun konusamam bile :1ninca: hele cilveyi hiç yapamam -tatlicadiarzu-
benim pisikolocim bozuk

yok yaf evde biri varken ayıp olur yaff duyarlarsa dalga geçerler sonraa fisfisfis

Eger zibidü nün dediği hala benım anladıgımsa tum bu yazılara kopuyorum yaa hele ılkıneee.....

:roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…