T
TheShe
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi sevgiliask
- #1.401
elli yıllık sırrın ne oldugu cıktı ortaya
dergiyi evde unuttum lady devamı gelmiyy
cozmopolitan :roflol:
canım inan gün içinde düşünmüyorum.. ama onn yanındayken öyle kız arkadaşı gibi durmuyorum öle durduğum zamnlarda var ama genelde böle sokuluyorum iç gıcıklayıcı hareketler yapıyorum onun beni arzulaması çok hoşuma gidiyo.. bu hissi yaşamak ve yaşatmak için onun yanıındayken seks aklımın bi köşesinnde oluyor hep. birlikte yaşamıyoruz ama hafta sonları onda kalıyorum... hafta sonu kaldığımda günde 2 yada 3 kez oluyor... cuma cumartesi pazar ... toplamda 8 - 9 falan diyebiliriz 3 günde.. en güzeli de pazartesi sabahı saatinierkene kurup kalkıyor.... o gün son günümüz diye....
yazık sanaa çocukları bana bırak kız kaydirigubbakcemile3
alıştırdım ben onu öyle desin hele geldiginde çektiririm vallla :CüvCüv:anladı yani helal olsun enişteye :lepi:
benimki noldu temizlik mi yaptırıcan bana der
ben mutluysam keremde mutlu olur teyzesiii :ecrin_bebek:hay allah iyiliğini versin sen de mi burdasın
senin ne işin var cilveylen azgun garıı :jeyyar:
çocuğa bişi olcek len benneyaptımki
ne edicen kıs şokomu:jeyyar:.yoksa kendini kudeleyemi sarıcan...:jeyyar:
:1shok: :1shok:
vayy beee
tebrikler arkadaşım
bende gidip koltuğun birini yıkıyorum sonra gelip kontrol ediyorum :roflol:
şimdi mola bitti diğer koltuğu yıkamaya gidiyorum
halam değilde teyzem çok cilveli hatunduu sırnaşık şey senin halan yok heral
halanıda çar gı odaha tecrübelidir kaydirigubbakcemile3
banyo yaparken köpuklenıp kopuklenıp eşınıze seslenıp sırtınızı keselemenızı ısteyebılırsınız. ben yapmadımişe yarar dıye duşunuyorum :jeyyar:
alıştırdım ben onu öyle desin hele geldiginde çektiririm vallla :CüvCüv:
ben mutluysam keremde mutlu olur teyzesiii :ecrin_bebek:
napakk 9 ay bebe esyası almaklan geçmiyor hem son 1 ayım sonra yasak anacım :1no2:
istesekte olmayacakk senağlama
forum da girişteki köprünün altında bi magaza var biliyonmu bacıı süper şeyler varmış oraya gidecem hemen cıkıstakaydirigubbakcemile3
aklımda bişey yok sizden öneri reca edicektim bendeee cok hareketlı seyler olmasın 6 aylıgız :sm_cool:
bişey söliim bunun erklede ilgisi var... onun da istekli olması sizi gaza getiriyor..
yasnur hala derken ne anlıyorsun
erkek olabilir misin sen :1ninca:
kızım sizin yüzünüzden dilekçe yazamadım bi türlü patrondan yicem fırçayı ayrılamıomki burdan.
bende kocacıma haber verdim akşam çok fena planlarım var diye. bana diyo geliyim alıyım seni erken çıkalım diye hahahahahah
bişey söliim bunun erklede ilgisi var... onun da istekli olması sizi gaza getiriyor..
yafrim fentezi güzelde ..bende iki tane çocuk var hadi birini uyuttuk..
ama küccük böcük asla uyumaz.delikafadulden.
onu uyusun diye beklerken herif uyuyo ..-tatlicadiarzu-
nolcek şimdi..bide benim herif gece tee1 de geli üühühühü..senağlama
çocuk mağduru hanımların cinsel hayatına el atın azcık yaf..şakkıdı
muhahaha :roflol: