cilve örnekleri verelim...

elli yıllık sırrın ne oldugu cıktı ortaya

Buna çok güldüm, Nutellanın sırrı çıktı ortaya :roflol:
Bir de içine birşey giymeden mutfak önlüğü denilmiş, K.K mutfak önlüğüm geldi aklıma. Kazen önlükleri yollarken böyle bir amaca alet olacağını düşünmemiştir heralde :roflol:

:1shok: :1shok:

vayy beee

tebrikler arkadaşım

anladı yani helal olsun enişteye :lepi:
benimki noldu temizlik mi yaptırıcan bana der
alıştırdım ben onu öyle desin hele geldiginde çektiririm vallla :CüvCüv:

hay allah iyiliğini versin sen de mi burdasın
senin ne işin var cilveylen azgun garıı :jeyyar:
çocuğa bişi olcek len benneyaptımki
ben mutluysam keremde mutlu olur teyzesiii :ecrin_bebek:
napakk 9 ay bebe esyası almaklan geçmiyor hem son 1 ayım sonra yasak anacım :1no2:
istesekte olmayacakk senağlama
forum da girişteki köprünün altında bi magaza var biliyonmu bacıı süper şeyler varmış oraya gidecem hemen cıkıstakaydirigubbakcemile3

ne edicen kıs şokomu:jeyyar:.yoksa kendini kudeleyemi sarıcan...:jeyyar:

aklımda bişey yok sizden öneri reca edicektim bendeee cok hareketlı seyler olmasın 6 aylıgız :sm_cool:

Hey yavrum heyy bizim hatunlarda neler varmış.:1shok:
Dökün len eteklerinizdekileri takipteyim.

kızım sizin yüzünüzden dilekçe yazamadım bi türlü patrondan yicem fırçayı ayrılamıomki burdan.
bende kocacıma haber verdim akşam çok fena planlarım var diye. bana diyo geliyim alıyım seni erken çıkalım diye hahahahahah

canım sana en uygun şokooodelikafadulden ..sür şokoyu yat yatağa kabak gibi.:jeyyar:.hem ateşli hem gebeler uygulayabilir..

işte bu ya hatunlar kendilerine geldi be... adamlar etrafınızda pır dönsün.. biraz seksü olun:

bişey söliim bunun erklede ilgisi var... onun da istekli olması sizi gaza getiriyor..

Valla bravo sizede partnerinizede :jeyyar:

Sanırım bir haftanın hasretini çıkarmak için bu rakamlar :asigim:

Beraber yaşadığınızda bugün olmazsa yarın olur diyosunuz :1closedeyes:

çocuklar siz az takılın şurda bizim babanızla yatak odamızda az işimiz var..

baban perdeleri asıcak olum guzumm ..emi yavrum sessiz takılın temam mı

:roflol: :roflol:
muhahaha :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

kızlar koltuğun diğerini yıkamaya gitmeden vakti zamanında KK da okuduğum bir fanteziyi yazayım... kaydirigubbakcemile3
o vakitler cinsellik bölümü vardı

şimcik şöyle yapacakmışız. ışıkları söndürücez sonra kocanın eline fener vericez. bizde yavaş yavaş soyunmaya başlıycaz. oda fenerle artık nereye stiyorsa bakacak. allah ne verdiyse.:roflol: acaba bunu yazan arkadaşımız şu an aramızda mı ? CADIARZU
parmak kaldırsın bakim burdaysaa:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…