cilve örnekleri verelim...

en güzel cilve kakılmışın itilmişe yaptığı cilve. akşam en seksi geceliğinizle adamın oturduğu odanın kapısına şuh bir şekilde dayanın. tek kolunuzu yukarı doğru kapıya dayanırken kullanıyorsunuz. diğer kol önde işaret parmağınızla dudağınızı öne uzatarak " haydi yatağa kocacığım" diyorsunuz. aradada dilber hala gibi gögsünüzü ovuşturmayı unutmayın kızlar. en sükseli ve en cilveli kadınlar bunları yapıyor. vadır hikmeti ilahisi. genel duruşunuzda bile bacaklardan biri önde, ayak parmağınızın üstünde duracak (serpil çakmaklı duruşu) böylelikle en cilvenaz kadınlardan olursunuz.
kadın dediğin sükseli ve cilveli olur dimi yani? hihoyyyt

wışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:jeyyar:

canım yatak yogurt yogurt kokar ıyy kusarım ben hem biz nutellada kullanmıyoruz o çikolata sosu var ya sıkıyorsun ondan -tatlicadiarzu-
açılımcı hemşo senin evlendigini düşünemiyorum :jeyyar:
kriz yatagı etkilemez bizdekaydirigubbakcemile3

valla yaf nimetleri nettiz ölee yaff kaydirigubbakcemile3

en güzel cilve kakılmışın itilmişe yaptığı cilve. akşam en seksi geceliğinizle adamın oturduğu odanın kapısına şuh bir şekilde dayanın. tek kolunuzu yukarı doğru kapıya dayanırken kullanıyorsunuz. diğer kol önde işaret parmağınızla dudağınızı öne uzatarak " haydi yatağa kocacığım" diyorsunuz. aradada dilber hala gibi gögsünüzü ovuşturmayı unutmayın kızlar. en sükseli ve en cilveli kadınlar bunları yapıyor. vadır hikmeti ilahisi. genel duruşunuzda bile bacaklardan biri önde, ayak parmağınızın üstünde duracak (serpil çakmaklı duruşu) böylelikle en cilvenaz kadınlardan olursunuz.
kadın dediğin sükseli ve cilveli olur dimi yani? hihoyyyt

züper züper:lepi::lepi:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
hemen bunu bu akşam deniyeyim altımada güllü dallı basmadan bide don giydimmi tamamdır

daha onceden bırısı olay topic başlığında yazmıştı.seni çok özledim,dudağını uzatmış sonra burasıda özledi burasıda özledi dıyerek tüm vücudunu öptürmüş,oda mantıklı olabilir o öperkende iş zaten başka noktalarada kayabılır

pespembe cilveli hatunlar topiginde yazmıstı o baslı basına bir cilve küpü anacım nerde acaba olsaydı burda ondan görün siz taktikleri :)

ben bkmdeki havuclu ana varya onun gibi şeytan kostümü alacam bügün sırnaşık şey
sipaydır meniiiim lülülülülülü

noldu niye bozuldun yanlış anlaşılan bendim başka tarafa çeken siz en azından kusura bakma demenizi beklerdim
bozulmadım erkek olduğunu düşnenler var burda :1closedeyes:
halanın ne demek olduğunu anladın mı ki sen gamyoncuiremsu

Eger zibidü nün dediği hala benım anladıgımsa tum bu yazılara kopuyorum yaa hele ılkıneee.....

:roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:

sen ne anladın haladan Allah aşkına yasnur a söyleyiver :nazar:

Eger zibidü nün dediği hala benım anladıgımsa tum bu yazılara kopuyorum yaa hele ılkıneee.....

:roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:

sorma kıs yaa benim halam değil teyzem cilvelidir yani ii tiyolar virir dedik ama sapık düşünenler olduu

daha onceden bırısı olay topic başlığında yazmıştı.seni çok özledim,dudağını uzatmış sonra burasıda özledi burasıda özledi dıyerek tüm vücudunu öptürmüş,oda mantıklı olabilir o öperkende iş zaten başka noktalarada kayabılır

Güsselll :eek:

yaaaaaaa hala burdamısınız be........bı dagılın gıdın boŞaltın.........
Kocalarınıza yımek yapın ev temızleyın ÜtÜsÜnÜ neyım yapın...........
Aaaaaaaaaaa........azmanlar ayol bunlar...........

ŞıŞtttttttt............bekarlar................hızaya gelın kendınıze hakın olun gıtmesın genÇ kızlık hayallerınız.....evlılerın beyınlerınızı yıkamasına ızın vermeyın...........

Heytttttttt......be dagılan .looooooooooooooo

coşmuş bu topik yahu dün kaldıgım yerden devam ediyiim bari , sizde dökün incilerinizi bayanlar :roflol:

bozulmadım erkek olduğunu düşnenler var burda :1closedeyes:
halanın ne demek olduğunu anladın mı ki sen gamyoncuiremsu

sen ne anladın haladan Allah aşkına yasnur a söyleyiver :nazar:

bi hala muhabbetidir gidio anlatın da anlayalım yaww kız yasnurrrr senin için şöle böle diolar lülülülülülü nerden çıkardınız yaww dedikodu yapmayın lemmmÇok üzgünüm çoook

X