- 19 Haziran 2008
- 5.777
- 9
-
- Konu Sahibi sevgiliask
- #1.461
en güzel cilve kakılmışın itilmişe yaptığı cilve. akşam en seksi geceliğinizle adamın oturduğu odanın kapısına şuh bir şekilde dayanın. tek kolunuzu yukarı doğru kapıya dayanırken kullanıyorsunuz. diğer kol önde işaret parmağınızla dudağınızı öne uzatarak " haydi yatağa kocacığım" diyorsunuz. aradada dilber hala gibi gögsünüzü ovuşturmayı unutmayın kızlar. en sükseli ve en cilveli kadınlar bunları yapıyor. vadır hikmeti ilahisi. genel duruşunuzda bile bacaklardan biri önde, ayak parmağınızın üstünde duracak (serpil çakmaklı duruşu) böylelikle en cilvenaz kadınlardan olursunuz.
kadın dediğin sükseli ve cilveli olur dimi yani? hihoyyyt
canım yatak yogurt yogurt kokar ıyy kusarım ben hem biz nutellada kullanmıyoruz o çikolata sosu var ya sıkıyorsun ondan -tatlicadiarzu-
açılımcı hemşo senin evlendigini düşünemiyorum :jeyyar:
kriz yatagı etkilemez bizdekaydirigubbakcemile3
en güzel cilve kakılmışın itilmişe yaptığı cilve. akşam en seksi geceliğinizle adamın oturduğu odanın kapısına şuh bir şekilde dayanın. tek kolunuzu yukarı doğru kapıya dayanırken kullanıyorsunuz. diğer kol önde işaret parmağınızla dudağınızı öne uzatarak " haydi yatağa kocacığım" diyorsunuz. aradada dilber hala gibi gögsünüzü ovuşturmayı unutmayın kızlar. en sükseli ve en cilveli kadınlar bunları yapıyor. vadır hikmeti ilahisi. genel duruşunuzda bile bacaklardan biri önde, ayak parmağınızın üstünde duracak (serpil çakmaklı duruşu) böylelikle en cilvenaz kadınlardan olursunuz.
kadın dediğin sükseli ve cilveli olur dimi yani? hihoyyyt
kazaya kurban gitmeyin valla
sende bu cilve olduktan sonra :jeyyar:
ne kadardır birliktesiniz sevgilinle
daha onceden bırısı olay topic başlığında yazmıştı.seni çok özledim,dudağını uzatmış sonra burasıda özledi burasıda özledi dıyerek tüm vücudunu öptürmüş,oda mantıklı olabilir o öperkende iş zaten başka noktalarada kayabılır
vay denyo -tatlicadiarzu-
züper züper:lepi::lepi:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
hemen bunu bu akşam deniyeyim altımada güllü dallı basmadan bide don giydimmi tamamdır
kızlar anlaşıldı heral demi yaf ne fenasınızz :mymeka:
bozulmadım erkek olduğunu düşnenler var burda :1closedeyes:noldu niye bozuldun yanlış anlaşılan bendim başka tarafa çeken siz en azından kusura bakma demenizi beklerdim
Eger zibidü nün dediği hala benım anladıgımsa tum bu yazılara kopuyorum yaa hele ılkıneee.....
:roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
Eger zibidü nün dediği hala benım anladıgımsa tum bu yazılara kopuyorum yaa hele ılkıneee.....
:roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
yemezlerben pekarım lady
çakmiyim öyle şeylerden
anam bubam keser beni -tatlicadiarzu-
Allah ayırmasın1 yıl oldu canım. yarın 1 yıl doluyo inşallaha.s.
daha onceden bırısı olay topic başlığında yazmıştı.seni çok özledim,dudağını uzatmış sonra burasıda özledi burasıda özledi dıyerek tüm vücudunu öptürmüş,oda mantıklı olabilir o öperkende iş zaten başka noktalarada kayabılır
yasnur sen nekadarlık evlisin?
sorma kıs yaa benim halam değil teyzem cilvelidir yani ii tiyolar virir dedik ama sapık düşünenler olduu
bozulmadım erkek olduğunu düşnenler var burda :1closedeyes:
halanın ne demek olduğunu anladın mı ki sen gamyoncuiremsu
sen ne anladın haladan Allah aşkına yasnur a söyleyiver
13 yıllım cnm baya eskidim sayılır yasen