cilve örnekleri verelim...

ay bebe büyüdükçe bana ateş basiyii mirmirmirmir
çok ateşliyem şu anda anlattıklarınızı tek tek aklıma sokuyorum aksam gidince hazırlanacam güzelce yemegimde var ohhh kafamda rahat gerisini koyver gitsin delikafadulden

çok doğru cnm herkez aynımı bilmem ama benim bi tanıdığım zavallı bi kızcağız öyle yaptı şuan ayrılar :1shok:

ben daha fazla duramıycm
ohh sızn eve gıdınce kocanız var ya ben manıtam bıle yok
hadın ben işlerımın basına

arkadaşlar neden hep kadınlar bu şekilde davranıyo,.bırakın boşverin düşünmeyin,.birazcıkta eşleriniz düşünsün,.kafa yorsun,..onlar biraz cilve yapsın,.hımm ne dahihane fikir amaa,dimee:lepi::lepi:delikafaduldensırnaşık şey

eee şey gene ben öhöm öhöm, bakıyom bakıyom yeni fikir yok ben söliyim bitane
ben bide herifceğizimi sandalyeye bağlıyom bazen şakkıdı

nasıl bağlıyon saldelyeye anam .gel seni bağlıcam sandalyeye fantezi edek dirsen ıhh olmaz.kaydirigubbakcemile2
.pc başında sandalyede oturken .aniden elinizde 5 m iple arkasından dolayıverin bi anda ve hiç cevap virmen .:1ninca:.direnirse ağzını bantlan..kaydirigubbakcemile5.sonada istediğinizi edin serbest..delikafadulden:jeyyar:.
not:kördüğüm etmen işin cılkı çıkar..-tatlicadiarzu-

şu an konuyu 44 kişi okuyor artı misafir bütün hepimizin aklı burdaymış walla azdık hepimiz kaydirigubbakcemile3

nan ben okuyorum okuyorum elde var fısır.. bızde iç tadılat var kapalıyız...bu bılgıler bosa gıdecek..

ben aksam mi yaprak dokumune bakcamlülülülülülü koca yok nedek senağlama, ule benim yazdigimia kimse bakmio didiom nan ben:mymeka:

hanımlar bakın bu cinsellik olayı erkekler için çok önemli.. ne olr kendinizi bırakmayın ki onlarda bırakmasın . ipin ucu kaçamsın. cinsel soruynlarınız varsa yardım alın.... uraya ayzın konuşalım ama sakın soğumayın özeeliiklede genç yaşta...

kaydirigubbakcemile3

şu an konuyu 44 kişi okuyor artı misafir bütün hepimizin aklı burdaymış walla azdık hepimiz kaydirigubbakcemile3

orası belli de misafirler arttıkça ben utanıorum ay anlatamıcam galiba bişey yabancıların yanında :dilcikar:lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…