- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 37
-
- Konu Sahibi sevgiliask
- #1.321
ben aksam mi yaprak dokumune bakcamlülülülülülü koca yok nedek senağlama, ule benim yazdigimia kimse bakmio didiom nan ben:mymeka:
hanımlar bakın bu cinsellik olayı erkekler için çok önemli.. ne olr kendinizi bırakmayın ki onlarda bırakmasın . ipin ucu kaçamsın. cinsel soruynlarınız varsa yardım alın.... uraya ayzın konuşalım ama sakın soğumayın özeeliiklede genç yaşta...
hanımlar bakın bu cinsellik olayı erkekler için çok önemli.. ne olr kendinizi bırakmayın ki onlarda bırakmasın . ipin ucu kaçamsın. cinsel soruynlarınız varsa yardım alın.... uraya ayzın konuşalım ama sakın soğumayın özeeliiklede genç yaşta...
orası belli de misafirler arttıkça ben utanıorum ay anlatamıcam galiba bişey yabancıların yanında :dilcikar:lülülülülülü
beraber bıcıbıcı yapın çok hoşlarına gidiyorama anaası gibi abartıp kese işine girmeyin derim
harbi mi la bilmiyoduk
olum hala anlayamadın mı muhabbeti :1ninca:
cive bacım cilve
senin kocene yaptıkların gizli cevherler varya ondan sırnaşık şey
harbi mi la bilmiyoduk
analari mi kese yapiomus, yok anam ben bi guzel keselerim hele bi gelsindipden kiyidan kosede
gıtme gıtme..bende kapalıyım emme takılıyom...kapalıyım derken mazaretım var..halam yatıyya geldi gitmeyoo-tatlicadiarzu-
hani ergenlige girmeden sürekli anaları yanıbasında yaa o bakımdan şey ettiydim yanlıs yere sapmasın bacısırnaşık şey
kolay gelsin :jeyyar:
hosuna giderse beni unutmaa -tatlicadiarzu-
dalga geç diye söylemedim. sadece senin gibi bilen insanlar yok bilmeyen insanlar da var. kimseden bişeyt duymamış görmemiş konuşmayan... dalga geçme rica ederim..
halanıda çar gı odaha tecrübelidir kaydirigubbakcemile3