cilve örnekleri verelim...

biz önce kadınız bayanlar. annelik tabi önemli ama önce kadınız.. ben hiç orgazm olmayan kadınlar tanıyorum. nedemek olduğunu bilmiyo.. hatta başka şeylerle karıştıırıyo...

beraber bıcıbıcı yapın çok hoşlarına gidiyor :KK70: ama anaası gibi abartıp kese işine girmeyin derim :KK70:

hanımlar bakın bu cinsellik olayı erkekler için çok önemli.. ne olr kendinizi bırakmayın ki onlarda bırakmasın . ipin ucu kaçamsın. cinsel soruynlarınız varsa yardım alın.... uraya ayzın konuşalım ama sakın soğumayın özeeliiklede genç yaşta...

kesinlikle katılıyorum bence aşk cinsel arzudan geçiyo

hanımlar bakın bu cinsellik olayı erkekler için çok önemli.. ne olr kendinizi bırakmayın ki onlarda bırakmasın . ipin ucu kaçamsın. cinsel soruynlarınız varsa yardım alın.... uraya ayzın konuşalım ama sakın soğumayın özeeliiklede genç yaşta...

harbi mi la bilmiyoduk :nazar:

analari mi kese yapiomus, yok anam ben bi guzel keselerim hele bi gelsin :eek::eek: dipden kiyidan kosede

hani ergenlige girmeden sürekli anaları yanıbasında yaa o bakımdan şey ettiydim yanlıs yere sapmasın bacısırnaşık şey
kolay gelsin :jeyyar:
hosuna giderse beni unutmaa -tatlicadiarzu-

hani ergenlige girmeden sürekli anaları yanıbasında yaa o bakımdan şey ettiydim yanlıs yere sapmasın bacısırnaşık şey
kolay gelsin :jeyyar:
hosuna giderse beni unutmaa -tatlicadiarzu-

he annadim onu sekerim kaydirigubbakcemile3
ben degil her zaman aklima gelmez amma der ki karuuuuu gel beni kesele diye delikafadulden
keselerim adam bi tuhaf olur icleri bayram eder :lepi::teytey:​

dalga geç diye söylemedim. sadece senin gibi bilen insanlar yok bilmeyen insanlar da var. kimseden bişeyt duymamış görmemiş konuşmayan... dalga geçme rica ederim..

yok la geyik yapıyom ne dalga geçmesi :nazar:
valla varda KK da yoktur kaydirigubbakcemile3
hepsi tecrübe sahibi maşallah kaydirigubbakcemile

X