- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
-
- Konu Sahibi sevgiliask
- #1.281
kızlarr hadi devam cilveleree ewe gidince uygulayacam :))
kızlar geçen bir filmde gördüm.. adamla kadın şeyetmiş.. sabah mutfakta kahvaltı yapıyolar.. kadın üstüne sadece sabahlık giymiş gögsü yar yarıya açıkta....süy içiyo.. sonra sütün bir kısmını içerken ağzının kenarlarından akıtıyoo.. vııır göğüslere süzülüyo... sonra parmaklarıyla göğsündekileri alırmış gibi yapıp yalıyo... ( bu ağızdan dökülen süt adam da kadına da başka şeyi çağrıştırıyo anladınız siz..) admanın yanına gidiyo ve sütlerin geri kalanını adam temizletiyoç.... adam çıldıryo..... dolayısıyla kadında....
bu nasıl beğendiniz mi bakalım...
:1ninca: uyhhkızlar geçen bir filmde gördüm.. adamla kadın şeyetmiş.. sabah mutfakta kahvaltı yapıyolar.. kadın üstüne sadece sabahlık giymiş gögsü yar yarıya açıkta....süy içiyo.. sonra sütün bir kısmını içerken ağzının kenarlarından akıtıyoo.. vııır göğüslere süzülüyo... sonra parmaklarıyla göğsündekileri alırmış gibi yapıp yalıyo... ( bu ağızdan dökülen süt adam da kadına da başka şeyi çağrıştırıyo anladınız siz..) admanın yanına gidiyo ve sütlerin geri kalanını adam temizletiyoç.... adam çıldıryo..... dolayısıyla kadında....
benimki ondan mı heyecanı öldürdü acep :roflol:lady malesef daha 3 yıl beklicem maleseff
evlilik öncesi cinsel ilişki heyecanı öldürür gibi geliyo bana
tabi herkesin kendi kararı ve düşüncesi ancak ben daha 3 yıl fantazi ve cilve üretmeye devam edicem sanırım
çok çılgın gördüm yafrim seni...gel anlatem ben sana..:jeyyar:
gel nuriye aplanın kucağına..:jeyyar:
iç gazozunu ...ohh deneme yaparık beğenirsen herüfüne uygularsın yavrim..:jeyyar:
www.nuriyealçonunfantezileri.comşutarafagitti
kızlar geçen bir filmde gördüm.. adamla kadın şeyetmiş.. sabah mutfakta kahvaltı yapıyolar.. kadın üstüne sadece sabahlık giymiş gögsü yar yarıya açıkta....süy içiyo.. sonra sütün bir kısmını içerken ağzının kenarlarından akıtıyoo.. vııır göğüslere süzülüyo... sonra parmaklarıyla göğsündekileri alırmış gibi yapıp yalıyo... ( bu ağızdan dökülen süt adam da kadına da başka şeyi çağrıştırıyo anladınız siz..) admanın yanına gidiyo ve sütlerin geri kalanını adam temizletiyoç.... adam çıldıryo..... dolayısıyla kadında....
canım işte biz ona şoko usulü diyoruz çikolata sosuda olabilir ama süt leş gibi kokar mirmirmirmir:jeyyar:
soruma kimse cvp vermedi
:1ninca: uyhh
benimki ondan mı heyecanı öldürdü acep :roflol: