- 5 Nisan 2009
- 1.534
- 2
-
- Konu Sahibi sevgiliask
- #1.241
aay fındıkım allah iyiliğini versin e mi :roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
senin kocan askerde, sen not al gelince lazım olur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
][/B]
mum olayını bi dizide görmüştümm
kocanızı yüz üstü yatırıp ilkbaşta romantizm amaçlı yaktığınız mumu o görmeden sırtına damlatıyorsunuzz
gerisi size kalmış
canım evlendikten sonra ne değişiyor bence sen kendin içindeki isteği tutuşturmalısın...... sevişmeden yumayalım
işte bir patlıcan kollu kezban kızımız daha. kendinde suçu aramayıp karşısındakine suş atan sen evet ben sana diyorum. hiç mi düşünmedin?
evli bayanlarrr benim merak ettiğim bişi var bi de ilk gecenin sıradan olmasını istemiyorum
onun içinde bi fikrim var :jeyyar:
sizcew ilk gece fantezi olur mu
evli bayanlarrr benim merak ettiğim bişi var bi de ilk gecenin sıradan olmasını istemiyorum
onun içinde bi fikrim var :jeyyar:
sizcew ilk gece fantezi olur mu
İLk gecenin stresinde fantezi yapmak biraz zor canım yerimseniben
Sonraki zamanlara sakla derim ben fantezileri
minnoşum benim fikrimce ilk gecede fantazi yaparsan yanlış anlar gibi geliyo ama evlenmeden ona uygun bi şekilde söyle sıradan olmasın diye ozaman olabilir ne bilim türk erkekleri biraz yanlış anlamaya meyilli şakkıdı
minnoşum benim fikrimce ilk gecede fantazi yaparsan yanlış anlar gibi geliyo ama evlenmeden ona uygun bi şekilde söyle sıradan olmasın diye ozaman olabilir ne bilim türk erkekleri biraz yanlış anlamaya meyilli şakkıdı
bende sızı arıyordum:1ninca:
bende sızı arıyordum:1ninca: