cilve örnekleri verelim...

lensleri alana kadar senin de öleydi kardi niye belden aşaaa vuruyon benneyaptımki gamyoncuiremsu

Heh işte ben de onu diyom. Yeşil yeşil bakınca sen gibi dşünmeye başladım. Canım o an öpüşmek istedi mi baho olmuş, muro olmuş, seydo olmuş fark etmez kıvamındayım

topicin hızına yetişemiom valla....faturalarım falan hep kaldı..allahım kendimi alamıom ki burdan....

Heh işte ben de onu diyom. Yeşil yeşil bakınca sen gibi dşünmeye başladım. Canım o an öpüşmek istedi mi baho olmuş, muro olmuş, seydo olmuş fark etmez kıvamındayım
Allah belanı vermesin :roflol::roflol:
tavsiyem o yeşil lensleri yalnız mırat abinin yanında takman gamyoncuiremsu

kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler krdim
herkesi kendinle karıştırma:teselli:
du hele bi evlenemde 40ından sonra ufkunu açıp nasıl zex hayatını renklendircem senin

ya ne oluyor herkesler tüm kadro burda..............
vay vay vay.........ey yara bantı sen nelere kadirsin...beeeeeeee:jeyyar::roflol::roflol:

allah sonumuzu hayır ede evlilere bekarlar kurs veriyooooo

şahsen benim bekar halimle duyduklarımı evliler duymamış napim, paylaşım maksatlı sadece sırnaşık şey

Ben bu topiği nasıl kaçır mısın yav?

Yuh bana..İşin yoksa oku 80 sayfayı şimdi..

Biri Saat 10,50 özeti, geçebilir mi? fantazi mi konuşuyonuz?

evet kardeş, hayat nasıl daha güzel hale getirilir onu konuşuyoz :icecream:

Abovvvvvvvv herkeşler burda -tatlicadiarzu-

Ben olmasam olmaz de mi :jeyyar:

Size cilve örnekleri veridim de şinci terbiyem müsade etmiyooo hihoyyyt

Cilveyi gurbikin dediği gibi farklı mekanlarda yapın ki herifleriniz çıldırsınnnnn delikafadulden

bu fantezi yüzünden nutellaları yiyip yiyip hepimiz baskül ailesine dönecez
sonra burdaki herkes diyet topiklerine hücüm etcek :roflol:

yeşil lensin afrodizyak etkisi yaptığı tek canlı örüntüsü bi sen bide goriller zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…