cilve örnekleri verelim...

ulen amma satıcı karısın:nazar:
kozmaatikten sonra şimdide sex shop işine mi girdin hobi olarak:nazar:

Len white aklın fikrin şeye çalışıyo. Ülen krem şanti nazamandan beri sex şoplarda satılıyo. :mymeka:
Ben dedim çocuklara pasta neyim yapar kuzu ondan şeettim-tatlicadiarzu-

Hiç kimse kendini kandırmasın burda bi çok hatunun hayatı

Aşkıım suyu ısıt olmadı çay demleriz kıvamında yemeyin bizi:1closedeyes:

len acık da değişik mekan deneyin zalak şeeler :nazar:
evin içinde fantaaazi mi olur :nazar:
gidin bi magazaya
elbise denemek için kabine girin
ayy hayatım yardım eder misin fermuarını cekemiyorum diye sokun herifi içeri
herşeyi biz mi öreticez mirmirmirmir

klasik mlasik ben tuttum bunu, niyazime söylim :jeyyar:
bu kadar klasik olduğunu da bilmiyodum, bundan sonra kabinden çıkamayan hatunlara kızmıcam :roflol: :roflol:

allam allam ne bitmez cilve örnekleri varmış
ver ver bitiremedi bu azgun karular
hiç uyumuyonuz mu len siz ne zaman gelsem reyting tavan yapıyo burdaaa

siz benim şokoma laf söyleyin, kapattırcaksın topiği diye, bk nelerden bahsediyo insanlar :roflol:

denemediğimi nerden biliyon gurbik...:jeyyar:

nişanlıydık...mirmirmirmir

alışverişe gitmiştik etek alacaktım akşamüzstüydü bir yaz günüydü.....sengözlerimebaksanab

ben yakışdımı aşkım diye başlayıp.......kaydirigubbakcemile3

ee gerisisni sen anna gurbik.....:jeyyar:

daha bişey diyemen....:eek:

he ya ama yatak odasında deneme la küvetin içinde laaaa :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

bunu da tuttum :roflol:

anacım bunları nere sürüyonuz biin anlamadımda:eek:

sen nere istersen :jeyyar:

anam anam anam dün akşam saatlerinde ben bu topiği bıraktığımda sayfa 25 di şimdiyseeee 78 olmuş
kk aleminin ne çok ihtiyacı varmış meğer fantazi ye....inananmıyorum yaaa
Konuyu Toplam 59 Kullanıcı okuyor. (50 Kayıtlı kullanıcı ve 9 Misafir)
sevvalcik, AyBeLiM, aZeLYa55, Betuly, Çenebaz, cloudy, cubuk_kraker, derya_brs, ebru1987, efftelya, Egem, Elis, elisaa, estel, evlibarkli, eylulum127, fatıma zehra, feslege_n, füsfüs, gurbaa prenses+, hanedan_34, hayata, ilona, KIRMIZI, Krdi, kuskonmaz, kuzum, lady34, mandilin, MmehtapM, narcoleptic, ndk, nisandahazan, nix, pamugum, parpalm, PasakliMinikTanrica, phenol, selin_as, serpilce, sinay21, SivriBiber, Stella, sütlü gayfe, tatlicik, toprak_0782, Tugsem, turkkahvesi85, whiterose, ylmzhatice
eeee bu 50 kişi kadar cesur olamayan 9 misafir sizde medenice çıkında görelim kimliğinizi.....

pekii kızlar bi alşam kocanıza eve gelmeden önce diinkis ana bir hediye aldım.. çimden geldi falann.. ok. sonra çıplak ve tertemiz vücudunuzu kırmızı kalın bir kurdele ile sarın ve büyük bir fiyok yapın ..tavsiyem bunu yaptığınızda ayağınıza topuklu giymeniz. ve üzerinize sabahlık giymeniz. size temin ederim o paketi açmak için sabırsızlandığı kadar hiç sabırsızlanmamıştır..:)

ya arkadaş evlenme aşamasında bana ders verir misin

ders notu yeterli :jeyyar:

Len white aklın fikrin şeye çalışıyo. Ülen krem şanti nazamandan beri sex şoplarda satılıyo. :mymeka:

Aşkıım suyu ısıt olmadı çay demleriz kıvamında yemeyin bizi:1closedeyes:[/COLOR]

lensleri alana kadar senin de öleydi kardi niye belden aşaaa vuruyon benneyaptımki gamyoncuiremsu

Kuzucum ille nutella sürceksen çoluğun çocuğun rızkını şeyinde ziyan etme. Bi de krem şantiyi dene hem daa ekonomik hemi de dağılması kolay istersen üçlü ekonomik paket var yollim yeni başlayanlar için -tatlicadiarzu-

çarpılcaksınız yaa maazallah nimet sürülürmü yaa :enbuyukkk:

Aşkıım suyu ısıt olmadı çay demleriz kıvamında yemeyin bizi:1closedeyes:[/COLOR]
he walla bacım
gel öpeyim
bizim öyle en azındansenağlama

Ben bu topiği nasıl kaçır mısın yav?

Yuh bana..ışin yoksa oku 80 sayfayı şimdi..

Biri Saat 10,50 özeti, geçebilir mi? fantazi mi konuşuyonuz?

X