cilve örnekleri verelim...

sen topigi baştan oku not tut anacumm,
zati herbir fantezüyü yazdınmı ömür boyuu yeter
yatar kalkar kk hatunlarına dua edersünkötükedihüso

okuyorum hızınıza yetişemiyorum. bazen iki kere okumak zorunda kalıyorum. nutella davasını çakana kadar 10 sayfa gitti

gülmekten de karnıma ğarılar girdi gülemiyorum da işyerinde :roflol:

akşam herifime şoko partisi ney bilionmu kociş dedim..çikiletayla alakalı bişi dedi yaaakaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bayanlarrrrrrrrrrrrrrrr nem geldim..... konunun sahibi ben değilim artık sizsiniz. cilveli hatunlarım.... eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nasılsınız bakalımmm ... yarın yıldönümümüz.... bu gün alış verişe çıkıyorum.. hoş bi takım almaya sadece yarına özel.. nedersiniz...???

hakkaten ya, klişe mlışe ben onları da bilmiyormuşum yaaa
yazık kocama

akşam herifime şoko partisi ney bilionmu kociş dedim..çikiletayla alakalı bişi dedi yaaakaydirigubbakcemile3

demekki kocalarada okutmamız lazım burayı baksana onlarda cahil kalmışlar
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

çok gomik faaantaziler var ayooll:roflol:.bende yazardım şincik bir faztazide aklınız dururdu vallah:sm_cool: ama ben yazamam şincik utanırım:eek:
zati burda akraba,arkadaş,eş,dost dolu.rezil mezil olmadan sülaleye ben formu uzaktan takip ediyyiim en iyisim.:icecream:delikafaduldengamyoncuiremsu:CüvCüv:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bayanlarrrrrrrrrrrrrrrr nem geldim..... konunun sahibi ben değilim artık sizsiniz. cilveli hatunlarım.... eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nasılsınız bakalımmm ... yarın yıldönümümüz.... bu gün alış verişe çıkıyorum.. hoş bi takım almaya sadece yarına özel.. nedersiniz...???

şoko al şoko al şoko al:roflol::roflol: ama herifinide götür kendinle kabin fantaziside yap..magazadan atılmazsanız tabee:roflol::roflol:

heee cilveli zex kursuna başladık walla
kk yı sevecek artık kocalar
benimki çoktan sevdi KK yı :nazar:
:jeyyar: geldin mi azgın bekar -tatlicadiarzu-
ne alcan kırmızı kurdelalı donla açılış yapın hihoyyyt

Anam bi yara bantıynan neler oldu?
Sen şimdi ilk yardım çantası felan da alırsın ...
:roflol::roflol:

işve kadın iffetinin hukuk-i tabiiyesindendir !!!!!!!!! :lepi: :lepi:

çenebaz yaza yaza dedem zamanında kalma bi şey yazmışın tebrikler :roflol:
millet uçmuş sen hala ne diyon
bu topüğün geneline göre çok masum bir cümle kaldı bu
olmadıı değiştirrr :dilcikar:

çok gomik faaantaziler var ayooll:roflol:.bende yazardım şincik bir faztazide aklınız dururdu vallah:sm_cool: ama ben yazamam şincik utanırım:eek:
zati burda akraba,arkadaş,eş,dost dolu.rezil mezil olmadan sülaleye ben formu uzaktan takip ediyyiim en iyisim.:icecream:delikafaduldengamyoncuiremsu:CüvCüv:

sen o fantazilerini bizim özelden yazıver kardeş birazda ufkumuzu sen genişlet.....
:roflol::roflol::roflol::roflol:

bekarlar çoooook sanslısınızz heee-tatlicadiarzu-
biz evlenmeden önce bize ders verenmi varrrdddı:çok üzgünüm:

çenebaz yaza yaza dedem zamanında kalma bi şey yazmışın tebrikler :roflol:
millet uçmuş sen hala ne diyon
bu topüğün geneline göre çok masum bir cümle kaldı bu
olmadıı değiştirrr :dilcikar:

çarpılırız felan nimet diyenler oldu da onlara hitaben didim yawrum Şeniz
dedem diye küçümsediğin samanlıklarda basılıyodu kızım,
yeni devirde iş yok, peehhh :dilcikar:

X