- 3 Mart 2009
- 1.464
- 1
-
- Konu Sahibi sevgiliask
bu fantezi yüzünden nutellaları yiyip yiyip hepimiz baskül ailesine dönecez
sonra burdaki herkes diyet topiklerine hücüm etcek :roflol:
heee cilveli zex kursuna başladık wallaadama akşama müjde vercem yeni topik buldum 10 seneden sonra kurs görüyom diycem bide bu hızla bebeleri 3 lersem o zaman ne ederim bennsenağlama
sen topigi baştan oku not tut anacumm,
zati herbir fantezüyü yazdınmı ömür boyuu yeter
yatar kalkar kk hatunlarına dua edersünkötükedihüso
bu fantezi yüzünden nutellaları yiyip yiyip hepimiz baskül ailesine dönecez
sonra burdaki herkes diyet topiklerine hücüm etcek :roflol:
akşam herifime şoko partisi ney bilionmu kociş dedim..çikiletayla alakalı bişi dedi yaaakaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:heee cilveli zex kursuna başladık walla
kk yı sevecek artık kocalar
hakkaten ya, klişe mlışe ben onları da bilmiyormuşum yaaa
yazık kocama
akşam herifime şoko partisi ney bilionmu kociş dedim..çikiletayla alakalı bişi dedi yaaakaydirigubbakcemile3
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bayanlarrrrrrrrrrrrrrrr nem geldim..... konunun sahibi ben değilim artık sizsiniz. cilveli hatunlarım.... eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nasılsınız bakalımmm ... yarın yıldönümümüz.... bu gün alış verişe çıkıyorum.. hoş bi takım almaya sadece yarına özel.. nedersiniz...???
benimki çoktan sevdi KK yıheee cilveli zex kursuna başladık walla
kk yı sevecek artık kocalar
:jeyyar: geldin mi azgın bekar -tatlicadiarzu-kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bayanlarrrrrrrrrrrrrrrr nem geldim..... konunun sahibi ben değilim artık sizsiniz. cilveli hatunlarım.... eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nasılsınız bakalımmm ... yarın yıldönümümüz.... bu gün alış verişe çıkıyorum.. hoş bi takım almaya sadece yarına özel.. nedersiniz...???
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bayanlarrrrrrrrrrrrrrrr nem geldim..... konunun sahibi ben değilim artık sizsiniz. cilveli hatunlarım.... eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nasılsınız bakalımmm ... yarın yıldönümümüz.... bu gün alış verişe çıkıyorum.. hoş bi takım almaya sadece yarına özel.. nedersiniz...???
işve kadın iffetinin hukuk-i tabiiyesindendir !!!!!!!!! :lepi: :lepi:
çok gomik faaantaziler var ayooll:roflol:.bende yazardım şincik bir faztazide aklınız dururdu vallah:sm_cool: ama ben yazamam şincik utanırım
zati burda akraba,arkadaş,eş,dost dolu.rezil mezil olmadan sülaleye ben formu uzaktan takip ediyyiim en iyisim.:icecream:delikafaduldengamyoncuiremsu:CüvCüv:
çenebaz yaza yaza dedem zamanında kalma bi şey yazmışın tebrikler :roflol:
millet uçmuş sen hala ne diyon
bu topüğün geneline göre çok masum bir cümle kaldı bu
olmadıı değiştirrr :dilcikar: