cilve örnekleri verelim...

yaww öle mumya bibi yapmıcan baçaklarının arasından geçirip göğs hizesında bağlıcan tıpkı hediye paketi gibi.. allah hiyiliğini versin....:teselli:

Kız adam bı seyetsın dıye sebege cevırdın bızı Allah ıyılıgın versın emıı koptum yaaa.... :roflol::roflol:

Alınma kuzu ama cok guldum heee.... :roflol:

önyargılı olduğunu düşünüyorum...

ay canım şakasına yazıyorum yahu benneyaptımki
bende kapansın demedim ki
normalde kapanırdı yada taşınırdı dedim
aman alınganlık etme ne olur bu günkü sinir katsayımı doldurdum ben kaydirigubbakcemile3

zemus, aaayyşşee, ADES23, aycaaaaaaa, aZeLYa55, badatta, Betuly, bilmem_ki, burcuözge, cancu, cloudy+, erowina, kahorihama, karakedii, laylaylom20, mafe, missfit, nkb, nuci, osssnur, saleen, selda_berrak+, sevgiliask, susu18, tales, toprak_0782, wsw, yengecburcu, zahter, zelal81, _nickim_yok_, _zhy_ konuyu okuyor..4 neüdüğü belirsiz okuyor..

4 ne üdüğü belirsiz ha koptum yahu delü gacııı :roflol::roflol::roflol:
çatlatan sen bi gün beni pc başında

canımm tamam yaaaa... kıyamam sana kimbilir nelerle uğraştın tüm gün... sakiniz.. hoşgeldin topiğe:teselli:

zemus bak o neüdüğü belirsiz 4 kişi üye olup gelip gırtlağını sıkarlar ona göre
sanal alemde artık söylediğimi iki düşünüp bi yazıyom
bugün bana yeterince ders oldu

yaww öle mumya bibi yapmıcan baçaklarının arasından geçirip göğs hizesında bağlıcan tıpkı hediye paketi gibi.. allah hiyiliğini versin....:teselli:

he tamam anladım taktiği ben.kaydirigubbakcemile3.
yarın dükkanlara bakim bakalım sorim fantesi kurdelesi varmıymış hihoyyyt..
simlilerden alimde ..ışığı kaparım ay gibi parlarım odanın ortasında..:roflol:

Bu en iyisi aslında ama yapmak maharet ister anacım o da ben de yohh :1no2:

Bak anam ne de olsa bızım evlerde o striptiz cıbıklarından yok..

Bunun tek yolu kapı kenarını kullanmak... ılle bı yere surtunecen ya işin cazıbesi orada... :roflol:
Neyse sen munasıp elbısenı gıy elıne temızlık bezıylen kovan hazır et... (bunlarda temızlık malzemesımı yoksa işvigidiş mi anlamadım heralde ortak kullanım :roflol:)

Basla kapıyı oksaya oksaya sılmeyee.... herif yanından gecip gıtmezse ıyıdır tabı delimidir nedir diye.. :roflol:

Son düzenleme:
ayy kızlar bütün sayfaları okudum valla bayıldım gülmekten
anca yazabildim süpersiniz öğrenecem sizden bişeyler ben yazın
çok güzel topik olmuş valla bıkmıştım gerilmekten-tatlicadiarzu-

hahhaha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 utandım bak

Ya keşke lisedeki eteğimi atmayaydım bak lazım olcak ilerde :jeyyar:

amaaan lise etegimi bitti canım , sen yeterki içindeki canavarı uyandır :jeyyar: biraz vahşi oldu sanırsam ama idare edin artık mirmirmirmir

zemus bak o neüdüğü belirsiz 4 kişi üye olup gelip gırtlağını sıkarlar ona göre
sanal alemde artık söylediğimi iki düşünüp bi yazıyom
bugün bana yeterince ders oldu

hahaa..valla öğle gelir bulup çatarlar -tatlicadiarzu-...aman uzak olsun ..bundan sonra kimsenin şeyine şeyitmicem.klava:.

Herif yerını sasırtmasın sonra gözler kamasıpta... :roflol: :1ninca:

yawwwumm harikasın koprum gülmeketen canımsın:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…