cilve örnekleri verelim...

pardon sizin adınıza sevindik iyi etmişinizde mesaj
tam olarak neyi kastediyodu ben onu tam anlamadım

sürmece sürdürmece dil üstünde kaydırmaca, bilmem anlatabildim mi :roflol:

çenebazımmm süpersn valla :lepi:
başka türlü anlatılmazdıı

konuyu açan arkadaşın taktiğini uygulayacak varsa eğer kesin bikini bölgesine ağda yapsın,bandı çekerken avaz avaz bağırmasındelikafadulden..fantazi amaçlı almayan varsa die diyorum

sen var ya seeen

:1shok::1shok::1shok::1shok:

Bu başlık kapanmasın lütfennn yepyeni şeyler öğreniyorum.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cidden mi canm bu topikten çkma ozmn öğrenmemz gerekn çook şey var :jeyyar:

hımmm...o zaman sen de napcannnnn aşağa koyucan tezgahın altına eğilcen şekerimmm demokraside çareler tükenmez:)bu sefer de eğilme belin tutulcak demez demi:roflol:

hey allaaam yaa............kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıfisfisfisfisfisfis

hayır canım yatakta ne işi var zeytın yağının bebe yağı dedm ya yazarken..yemek mı yapıcaz aşk mı?

puahahhahahah hay Allah ımmmm şimdi koptum işteeeeeee :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

mesajda anladığım kadarıyla böyle şeyler bekarken yapılmaz diyor arkadaş..araya da hilton reklamı yapmış.Allah mesut etsin ne dyelim kardeşkaydirigubbakcemile2

topik şaşırdın heralde..

Konuyu Toplam 21 Kullanıcı okuyor. (19 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
tales, asi_aşık, AssOrtik, Ben, cemre110, cicika, EcnailgRee, fibula, huuulya, Kahve Delisi, keykey, kstmn_37, laylaylom20, mihrak, nisan_yağmuru, ozlempau, patient.t, sakine77, unattainable

Yok canım şaşırmamış, bir profilinden tüm msjlarına baksanıza, heryere hiltonu kopyala yapıştır yapmış...Görgüsüzlük diz boyu -tatlicadiarzu-

oooo maşallah kızlar...
işten çıktım eve gittim bi geldim topik almış başını gitmiş..
bu cinsellik topiği kapanalı epey birikmişşiniz kızlarkaydirigubbakcemile2

iyi akLına geLmi$ etmi$ de ya ßandı kaLdır ßakam nasıL oLduguna deseydi napacaktın merak ettim?
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…