-
- Konu Sahibi sevgiliask
valla ben bole seylerı hıc sevmıyorum hemde bekarken((Evlendım aklımda ne varsa ıcımde ne kaldıysa hepsını evlendıkten sonra kocama yapıyorum artık.boyle seyler bana ters bıde ole bırlıkte uyuduk vs dıyorlar yuh dıyorum.Hıc hos seyler degıl bunlar ya.Yanı ben fazla modern bır ınsanım amerıkada buyudum okudum geldım Turkıyede evlendım daha 5 ay oldu.Ona rağmen hıc boyle bır sey yapmadım hep aklımda babam vardı cunku bana karsı olan guvenını hıc sarsmadım.O da bana ne ıstedıysem fazlasıyla yaptı,düğünümü bile o yaptı Hilton otelınde.Evimizide o aldı.Cnk evlendıgınde kızım olursa dıllere destan dugun yapacagım ona demıs yaptıda:)) Gercektende oyle oldu bu yılın en pahalı en gosterıslı dugunu benımkı oldu.Darısı sıze arkadaslar.
:1shok: Yanlış yere yazdın herhalde...
pardon sizin adınıza sevindik iyi etmişinizde mesaj
tam olarak neyi kastediyodu ben onu tam anlamadım
Mesajın özeti şu ; Düğünüm Hiltonda yapıldı, çatlayında patlayın delikafadulden
sürmece sürdürmece dil üstünde kaydırmaca, bilmem anlatabildim mi :roflol:
konuyu açan arkadaşın taktiğini uygulayacak varsa eğer kesin bikini bölgesine ağda yapsın,bandı çekerken avaz avaz bağırmasındelikafadulden..fantazi amaçlı almayan varsa die diyorum
:1shok::1shok::1shok::1shok:
Bu başlık kapanmasın lütfennn yepyeni şeyler öğreniyorum. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hah tam benimkine yapcan bunu ilk tepkisi
manyakmısın sen ya hergün kullanılan şeyler okadar yükseğemi konulur der
ikinciyede in aşağı in şimdi düşüp çanağı çölmeği kırcan sakatlanıp iş çıkarcan der bidahada o tencereyi oraya nah koyarsın
Mesajın özeti şu ; Düğünüm Hiltonda yapıldı, çatlayında patlayın delikafadulden
hakiki zeytinyağ kullanabilirmiyiz acaba denemiş tecrübe etmiş bilirkişi olaraktansengözlerimebaksanab
hayır canım yatakta ne işi var zeytın yağının bebe yağı dedm ya yazarken..yemek mı yapıcaz aşk mı?
valla ben bole seylerı hıc sevmıyorum hemde bekarken((Evlendım aklımda ne varsa ıcımde ne kaldıysa hepsını evlendıkten sonra kocama yapıyorum artık.boyle seyler bana ters bıde ole bırlıkte uyuduk vs dıyorlar yuh dıyorum.Hıc hos seyler degıl bunlar ya.Yanı ben fazla modern bır ınsanım amerıkada buyudum okudum geldım Turkıyede evlendım daha 5 ay oldu.Ona rağmen hıc boyle bır sey yapmadım hep aklımda babam vardı cunku bana karsı olan guvenını hıc sarsmadım.O da bana ne ıstedıysem fazlasıyla yaptı,düğünümü bile o yaptı Hilton otelınde.Evimizide o aldı.Cnk evlendıgınde kızım olursa dıllere destan dugun yapacagım ona demıs yaptıda:)) Gercektende oyle oldu bu yılın en pahalı en gosterıslı dugunu benımkı oldu.Darısı sıze arkadaslar.
hayır canım yatakta ne işi var zeytın yağının bebe yağı dedm ya yazarken..yemek mı yapıcaz aşk mı?
mesajda anladığım kadarıyla böyle şeyler bekarken yapılmaz diyor arkadaş..araya da hilton reklamı yapmış.Allah mesut etsin ne dyelim kardeşkaydirigubbakcemile2
ne var be :mymeka: krizde bide bebe yağına paramı verelim evde zeytinyağı vardı kullanam dedimdelikafadulden
ne var be :mymeka: krizde bide bebe yağına paramı verelim evde zeytinyağı vardı kullanam dedimdelikafadulden
geçenlerde ... evde sevgilimi beklerken.. elime bir yarabandı geçti. aldım kasığıma yapıtırdım. içimde kımızı çamaşırlarım vardı. akşam sevgilim geldiğinde bi süre sonra aykta ve mutfağa doğru giderken baaaakk dedim. (sevimli bi ses tonuyla ooo noldu oraya bitanem dedi( sevecen) :)
bende minik bişey, kaşırken oldu . dedim ve hemen çamaşırımı kapatıp içeri odaya doğru yürüüdüm. ardımdan buraya gel diye bir ses geldi ( çok ateşliydi) tavsiye ederim....yerimseniben