Sivilceli Ciltler Cilt

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

BlancKahkul

Allah var, Allah yâr..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
3.195
4.103
iyi akşamlar. Yağlı ve aşırı derecede siyah nokta sivilceli vs bi cildim olduğu için, bi güzellik merkezinde cilt bakımı için paket aldım.(arkadaşlarımın önerisi üzere ciltlerinde gözle görülebilir bi fark oldu.) Pazar günü arkadaşımla güzellik merkezine gittik ilk seans için. Arkadaşımın işi bitti sıra bana geldi tam yattık sigorta attı. Ama defalarca... Her neyse elektrikçi çağrıldı falan olmadı benim randövümü pazartesiye erteledik. Başka bi arkadaşımla gittim o esnada cilt bakomında bi bayan vardı işi bitti sıra bana geldi oturdum ve paat tekrar sigorta attı. Makinayı çıkarıyolar düzeliyo takıyolar atıyo. Hanımlar merkez 2 senedir hizmet veriyo daha önce böyşe bi şey yaşanmamış. Bugün gittim gee aynı şey elektirikçi çağırmasak sıradaki bayanı alsak dedim hanım yaptırdı hiç bişey yok. Bende deneyelim dedik aman yarabbim sigorta gene atıyo. Başşka biri girdi her şey normal bende yine atınca artık münkün değil ücretsiz yapsanız bile yaptırmam dedim. Belki saçmalıyo diyceksiniz ama korktum demekki o işlemi yaptırmamam kazım buna inanıyorum. Oradakilerde hak verdi gelin görünki sözleşme imzaladığım için paket iptal edilmiyo. Merkezi aradılar zar zor madem paketi değiştirin dediler. Bende hiii istemeye istemeye gittim epilasyon paketi aldım. Yani imzam var ama tamamen iptal için ne yapabilirim inanın olmuyor ya defalarca denedik koltuğa oturunca sigorta atıyo. Lazer istemiyorum. Diğer paketlerde saçma şeyler offff napsam, öneri berir misiniz.
Bide ben cilt bakımından yani siyah nokta sıktırmaktan korktum açıkçası cildim için başka napabilirim? Aşırı yağlı bi cildim var.
Okuduğunuz için teşekkürler.

Yemisim sozlesmelerini parani versinler senden kaynaklanan bir durum degilki yapsinlar yapamiyorlarsa verecekler epilasyon almak zorunda degilsinki. Ha sen istemezsin cilt bakim tamam ama sigorta atmasi vs kendi suclari tuketici hakem kurulyna basvurun ve baska bisey icin imza atmayin.

Sözleşme gayet de iptal olur. 2 sene önce bile insanları böyle sindiriyorlardı, hiç merak etmeyin haklarınız var. Paranızı geri alabilirsiniz, hatta hukukçuların çeşitli siteleri var, insanlar soruyor, müsait olan avukat cevaplıyor. Bir google araştırması yapın, haklarınızı öğrenin.

Canim senin cildin harika ne sivilcesi ne siyah noktasi ya. Gormesem inanicam dediklerine yani. Yaptirmaman isabet olmus bence..

Yani merkezleri kabul etmiyor cihazda arıza var diyo cihazı gönderin diyorlar. Cihazla alakalı bi şey değil. Peki sizce bu şeyler uzun sürer mi? Arkadaşlarım var şahit olarak.
Sözleşmede şu madde var paket değişimi yapılmaz ve paket iptal edilmez

Canim senin cildin harika ne sivilcesi ne siyah noktasi ya. Gormesem inanicam dediklerine yani. Yaptirmaman isabet olmus bence..
Ahh bilgece sorma. Ya varda fotoğraflarda göZükmüyor. Zaten şu dakikadan sonra kessen yaptırmam vallahi çok tedirgin oldum. Yaptırırsam kötü bişey olacak gibi. Epilasyonu hiç istemiyorum. Sözleşme var. Of of of...

O ne öyle yahu devamlı sigorta atıyor ve size denk geliyor bence de orada bir şey yaptırmamanız gerekiyor herhalde :)

Tekrar konuşun. içinize sinmiyorsa bir bahane bulun. Şahsen bu durum beni soğutur oradan ve ne paketim varsa iptal etmeye çalışırım.

Cildinize gelince, sakın siyah noktalarınızı, sıktırma Yöntemi'yle temizletmeyin. Ozon terapisi uygulattırın 1.5-2 ayda bir genel cilt temizliği yaptırın, genelde 5 seans yetiyor. Aşırı Yağlı cildiniz içinde güvenle önereceğim bir ürün var. kullanıyorum ve cildime çok iyi geliyor benim de. La roche posay Effaclar jel. Günlük temizleme jeli. Ben bu ürünü kullandıktan cildimin yağlanması durdu, siyah noktalar azaldı.

Valla sozlesmeyi iptal ederler. Israr et tehdit falan et al parani. Lazer istemiyorum kardeşim zorla mi falan de.

Yok yok ben zaten asla yaptırmam bu saatten sonra. Çok tedirgin oldum. Bu işaret bence. Sıktırmamam lazım. Yaa şubedeki çalışanlar ilgili ama merkez sözleşme iptalini v değişimi kabul emiyo. Neyse en son paket değişimi olsun bari dediler. Sizce epilasyon için değer mi

Valla sozlesmeyi iptal ederler. Israr et tehdit falan et al parani. Lazer istemiyorum kardeşim zorla mi falan de.
Başka bi şey seç diyorlar. Bölgesel incelme var. E zaten zayıf bi insanım. Saç bakımı var. E tesettürlüyüm ayrıca olmasam bile o kadar parayı saça veremem. Göğüs bakımı var. Elle masaj falan yapıyolarmış münkün değil. Biraz işte lazer mantıklı gibi gibi...
Ben bi avukata falan sorayım olmadı lazer yaptırcam napıyım.

Ya varya cok temiz kalplisin. E sen sarisinsin tuyler saridir. Lazer ise yaramaz de. Evet bi avukat tanidigin varsa konus canim

Haa ya hani elektrikler falan atmis ya demekki bi sey olacakti. Allah koruyor seni
Ahh canım benimmm inan bende kendimi öyle teselli ediyorum. Diyorum ki tesadüf değil yani kötü bi şey olacaktı. Ama sözleimeyi düşündükçe gene başa dönüyorum :)
Bilgece sence epilasyon gerekli mi sonuçta kıllar gidiyor.
Artık bi şekilde kendimi teselli etmeliyim :))))

Cok asiri rahatlik ne diyosun. Harika bir nimet. Ben 19 yasimda yaptirmistim 25 yasindayim cok memnunum. Tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…