- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
-
- Konu Sahibi BlancKahkul
Yani merkezleri kabul etmiyor cihazda arıza var diyo cihazı gönderin diyorlar. Cihazla alakalı bi şey değil. Peki sizce bu şeyler uzun sürer mi? Arkadaşlarım var şahit olarak.Yemisim sozlesmelerini parani versinler senden kaynaklanan bir durum degilki yapsinlar yapamiyorlarsa verecekler epilasyon almak zorunda degilsinki. Ha sen istemezsin cilt bakim tamam ama sigorta atmasi vs kendi suclari tuketici hakem kurulyna basvurun ve baska bisey icin imza atmayin.
Ahh bilgece sorma. Ya varda fotoğraflarda göZükmüyor. Zaten şu dakikadan sonra kessen yaptırmam vallahi çok tedirgin oldum. Yaptırırsam kötü bişey olacak gibi. Epilasyonu hiç istemiyorum. Sözleşme var. Of of of...Canim senin cildin harika ne sivilcesi ne siyah noktasi ya. Gormesem inanicam dediklerine yani. Yaptirmaman isabet olmus bence..
Ahh bilgece sorma. Ya varda fotoğraflarda göZükmüyor. Zaten şu dakikadan sonra kessen yaptırmam vallahi çok tedirgin oldum. Yaptırırsam kötü bişey olacak gibi. Epilasyonu hiç istemiyorum. Sözleşme var. Of of of...
Yok yok ben zaten asla yaptırmam bu saatten sonra. Çok tedirgin oldum. Bu işaret bence. Sıktırmamam lazım. Yaa şubedeki çalışanlar ilgili ama merkez sözleşme iptalini v değişimi kabul emiyo. Neyse en son paket değişimi olsun bari dediler. Sizce epilasyon için değer miO ne öyle yahu devamlı sigorta atıyor ve size denk geliyor bence de orada bir şey yaptırmamanız gerekiyor herhalde :)
Tekrar konuşun. içinize sinmiyorsa bir bahane bulun. Şahsen bu durum beni soğutur oradan ve ne paketim varsa iptal etmeye çalışırım.
Cildinize gelince, sakın siyah noktalarınızı, sıktırma Yöntemi'yle temizletmeyin. Ozon terapisi uygulattırın 1.5-2 ayda bir genel cilt temizliği yaptırın, genelde 5 seans yetiyor. Aşırı Yağlı cildiniz içinde güvenle önereceğim bir ürün var. kullanıyorum ve cildime çok iyi geliyor benim de. La roche posay Effaclar jel. Günlük temizleme jeli. Ben bu ürünü kullandıktan cildimin yağlanması durdu, siyah noktalar azaldı.
Başka bi şey seç diyorlar. Bölgesel incelme var. E zaten zayıf bi insanım. Saç bakımı var. E tesettürlüyüm ayrıca olmasam bile o kadar parayı saça veremem. Göğüs bakımı var. Elle masaj falan yapıyolarmış münkün değil. Biraz işte lazer mantıklı gibi gibi...Valla sozlesmeyi iptal ederler. Israr et tehdit falan et al parani. Lazer istemiyorum kardeşim zorla mi falan de.
Başka bi şey seç diyorlar. Bölgesel incelme var. E zaten zayıf bi insanım. Saç bakımı var. E tesettürlüyüm ayrıca olmasam bile o kadar parayı saça veremem. Göğüs bakımı var. Elle masaj falan yapıyolarmış münkün değil. Biraz işte lazer mantıklı gibi gibi...
Ben bi avukata falan sorayım olmadı lazer yaptırcam napıyım.
Bilgece bu kanıya nerden vardınnn :)Ya varya cok temiz kalplisin. E sen sarisinsin tuyler saridir. Lazer ise yaramaz de. Evet bi avukat tanidigin varsa konus canim
Milletin ne aksiyonlu hayatı var yaa..
Cilt bakımı yaptırırken bile olaylar olaylar..
Bizimse tek aksiyonumuz sivrisineğe çaktırmadan şamarı indirebilmek..
Bilgece bu kanıya nerden vardınnn :)
Haa evet evet sarı. Koltuk altı falan şaaparım. :)E sarisin oldugun icin tuylerin de saridir diye dusundum
Milletin ne aksiyonlu hayatı var yaa..
Cilt bakımı yaptırırken bile olaylar olaylar..
Bizimse tek aksiyonumuz sivrisineğe çaktırmadan şamarı indirebilmek..
Haa evet evet sarı. Koltuk altı falan şaaparım. :)
Onu demedim ki şey dedin ya temiz kalplisin.. Onu sordum :))
Ahh canım benimmm inan bende kendimi öyle teselli ediyorum. Diyorum ki tesadüf değil yani kötü bi şey olacaktı. Ama sözleimeyi düşündükçe gene başa dönüyorum :)Haa ya hani elektrikler falan atmis ya demekki bi sey olacakti. Allah koruyor seni
Ahh canım benimmm inan bende kendimi öyle teselli ediyorum. Diyorum ki tesadüf değil yani kötü bi şey olacaktı. Ama sözleimeyi düşündükçe gene başa dönüyorum :)
Bilgece sence epilasyon gerekli mi sonuçta kıllar gidiyor.
Artık bi şekilde kendimi teselli etmeliyim :))))