Cilt ve saç sorularınızı paylaşabilirsiniz...

Seninle özel ilgileneceğim canım, merak etme. Yalnız önereceğim saç maskesi biraz zor olacak ama çok etkili. Bir de kansızlık ya da vitamin eksikliğin var mı?

Çoook teşekkür ederim canımm en kısa zamanda başlayacağım tarifine.. evet maske zor gibi ama inşaalah sonuç alrıım canım çok dua ederim sana vala saol..:KK16:

teşekkür ederim çok :) ilk kez duyduğum bir maske evde zaten bahsettiğiniz malzemeler mevcut bu akşam başlıyorum.etkili olacagınada inanıyorum:KK34:
1 hafta sonra değişikleri paylaşacağım çok sağolun:nazar:

Çoook teşekkür ederim canımm en kısa zamanda başlayacağım tarifine.. evet maske zor gibi ama inşaalah sonuç alrıım canım çok dua ederim sana vala saol..:KK16:

Ben teşekkür ederim, inşallah çok faydasını görürsünüz.

şu anda sivilce ve leke tedavisi görüyorum.katranlı bi sabun,hap ve karışm bi krem tedavim.4ay bitti ve çok büyük bir etkisi olmadı azalma oldu.ama cildim aslında çok yağlı bu tedaviden dolayı özellikle yanaklrm kurudu ve pullanma yaptı.ne önerirsiniz başka.bundan 4yıl önce roacutan bile kullandm.yaşım 25.

Canım senin durumun beni biraz zorladı. Şu anda sivilce çıkmaya devam ediyor mu, sabahları uyandığında cildin yağlı mı?

selam arkadaşım benim sorunum saçlarım ince telli seyrek ve sekıl alamıyor.aslında dalgalı sacım ..her türlü bakımları kullansamda sekıl alamıyor ustelık az...sızden sac cıkarıcı onerileriniz bekliyorum..yada serum önerisi.Simdiden tşkler.ilginiz için.

saçlarım kızım yaklaşık bır senedır bu renk sevıyorum zaten sarap kızılı fakat sorum şu parlamıyor mat duruyor. ben zeytın yagı mayonez fılan denedım fakat boyayı aktırdı zaten kızıl çabuk akıyor bılıyorsun çok faydasını goremedım yanı. glessın bır urunu var onu kullanıyorum o güzel rengını koruyor ama yıne ıstedıgım gıbı parlamıyor ne yapabılırım

selam arkadaşım benim sorunum saçlarım ince telli seyrek ve sekıl alamıyor.aslında dalgalı sacım ..her türlü bakımları kullansamda sekıl alamıyor ustelık az...sızden sac cıkarıcı onerileriniz bekliyorum..yada serum önerisi.Simdiden tşkler.ilginiz için.

Canım ince telli ve seyrek saçlar emek istiyor. Sabırla devam edersen sana güzel bir maske yazıyorum. Bu maskeyi uyguladığında zamanla dökülmüş saçlar çıkıyor, ayrıca saç tellerin çok güzel parlıyor, canlanıyor. Bir de yıkadıktan sonra daha kolay şekil alıyor. Sırf şekil alması için önerilerim var ama aynı anda kullanılmaz. Sonra yine iletişim kurarsan öneririm başka şeyler de.

saçlarım kızım yaklaşık bır senedır bu renk sevıyorum zaten sarap kızılı fakat sorum şu parlamıyor mat duruyor. ben zeytın yagı mayonez fılan denedım fakat boyayı aktırdı zaten kızıl çabuk akıyor bılıyorsun çok faydasını goremedım yanı. glessın bır urunu var onu kullanıyorum o güzel rengını koruyor ama yıne ıstedıgım gıbı parlamıyor ne yapabılırım

Kızıl saç boyasının akmaması mümkün değil. O yüzden benim önereceğim şeyler için de boya akmaz garantisi veremem canım. En masumu yine elma sirkesidir. Sirkenin miktarını az suyunkini ise az tutarsan boyanın akışı da en aza inecektir, saçların da parlayacaktır. Maalesef kızıl saç boyalarının böyle bir sorunu var. :)

Kızıl saç boyasının akmaması mümkün değil. O yüzden benim önereceğim şeyler için de boya akmaz garantisi veremem canım. En masumu yine elma sirkesidir. Sirkenin miktarını az suyunkini ise az tutarsan boyanın akışı da en aza inecektir, saçların da parlayacaktır. Maalesef kızıl saç boyalarının böyle bir sorunu var. :)

TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK İNCESİN ama sirkenin kokusu ah ahh beni gıcık ediyor:2:

Canım senin durumun beni biraz zorladı. Şu anda sivilce çıkmaya devam ediyor mu, sabahları uyandığında cildin yağlı mı?

evet tek tük sivilce çıkıyor ama leke daha çok.hayır sabah çok güzel oluyor hatta.genel olarak yağlı bi cildim var ama kullandığım sabundanmı haptanmı bilmiyorumkurudu.ayın 20sinde kontrolüm var nemlendirici isteyeceğim..

evet tek tük sivilce çıkıyor ama leke daha çok.hayır sabah çok güzel oluyor hatta.genel olarak yağlı bi cildim var ama kullandığım sabundanmı haptanmı bilmiyorumkurudu.ayın 20sinde kontrolüm var nemlendirici isteyeceğim..

O zaman canım tedavinin üzerinden biraz zaman geçsin ki etkileşim olmasın. Çünkü şimdi senin cildini ne kuru ne de yağlı sayabiliyoruz. Öneri de bulunmak biraz zor. Sadece sivilcelerin bakterilerinden temizlenebilmesi için bir öneri de bulunacağım. Memnun kalırsan bana ulaş, başka şeyler de yaparız olur mu? :)

Arkadaşlar özel mesajlara cevap vermek çok zamanımı alıyor. o yüzen özel mesajlara cevap veremeyeceğim, lütfen buradan iletişim kuralım. bir de benden şampuan ve serum markası önerisi istediğinizi yazmışsınız. ancak ben marka tavsiye etmiyorum. evdeki ürünlerden yapılan doğal şeyler öneriyorum. tabii ki benim beğenerek kullandığım nemlendirici, şampuan vs ürünler var.

benim cildim kuruya dönük hassas. son zamanlarda ağız çevremde çeneme doğru uzanan koyuluklar gözüme çarpıyor (çeneme ulaştığında tonu biraz daha artıyor) ve bunlardan kurtulmak istiyorum.
ikinci olarak da ağız çevremde ve göz kenarlarında mimik kırışıklıkları var bunlara çare arıyorum
üçüncü olarak saçlarım açık renk kuru ince telli ve ben bildim bileli hep dökülüyor. buna çare arıyorum.
bu üç sorunuma bir tavsiyeniz var mıdır acaba?
teşekkürler.
(NOT: zaman zaman aralıklarla tekrar eden demir eksikliği problemim var fakat şu an bu sorundan kurtulmuş durumdayım-şimdilik, 1 yıldır)

benim cildim kuruya dönük hassas. son zamanlarda ağız çevremde çeneme doğru uzanan koyuluklar gözüme çarpıyor (çeneme ulaştığında tonu biraz daha artıyor) ve bunlardan kurtulmak istiyorum.
ikinci olarak da ağız çevremde ve göz kenarlarında mimik kırışıklıkları var bunlara çare arıyorum
üçüncü olarak saçlarım açık renk kuru ince telli ve ben bildim bileli hep dökülüyor. buna çare arıyorum.
bu üç sorunuma bir tavsiyeniz var mıdır acaba?
teşekkürler.
(NOT: zaman zaman aralıklarla tekrar eden demir eksikliği problemim var fakat şu an bu sorundan kurtulmuş durumdayım-şimdilik, 1 yıldır)

Dudak çevresindeki kararma bende de başladı (Avene köpük temizleyici kullanmaya başlayalı) acaba yanlış ürün mü aldım? Cilt tipim normal, T bölgesi yağlı. Yüzümü tıraş etmiş hissinden yanmalardan kurtarmak istiyorum. yardımcı olursan sevinirim konuyu açan arkadaşım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X