• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
0368 261 78 63 galiba aradığınız sinoptaki eczane numarası mustafa beyin gene sorun inşallah herkeze iyi gelir bayanlar💐

0368 261 78 63 Sinopdaki eczane numarası hanımefendi şimdi de internetten buldum bir bakın arayın gene Eczaneye sorun

Numarayı göremiyorum nasıl ulaşabilirim yanaklarım kararıyor tam elmacık kemaiklerimin altı lazerden sonra koyulaşmaya başladı onlamı alakalı bilemiyorum bir yanağımda vardı şimdi diğeride öyle olmaya başladı expigment kullandım işe yarayacak sanmıştım çünkü derimi soydu kırmızı kalmıştı ama karartı yoktu kremi bıraktım karartı tekrar geri geldi. Yoğun ve koyu allık sürmüşüm gibi duruyor yanağım. Geçebilecek birşey olduğunu çok düşünmüyorum ama denemekte fayda var. Lazerden sonra güneşten yüzümü korumadım pek buna bağlıyorum ama net bir bilgimde yok

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 53
Numarası halen var ise yazabilir misiniz bende almak çok istiyorum sivilce lekelerim hiç geçmiyor Ve gercekten işe yarayan bir sey kullanmam gerek :(

Merhaba arkadaşlar,

Bu kremi üreten sinoptaki eczaneyi sitede ben önermiştim.
Hamileliğimde oluşan gebelik lekelerim inatla geçmemekte direnince mecburen birde bunu deneyeyim diye almıştım. Gerçekten çok faydasını gördüm. Eczacı güneşten korunmanız şart demişti, ilk mesajımdada yazmıştım, lekelerim 10 gün içinde geçtikten sonra ben açıkçası güneşten çok dikkatli korunmadım, biraz rahat davrandım, ardında, lekelerim tekrar çok az belirmeye başladı. Aman allahım kabus gerimi dönüyor diye korktum.

Ancak bu soyucu kremi tekrar tekrar kullanmak istemedim, sonuç olarak cilt nereye kadar soyulabilirki.

Bundan sonrasında özellikle duştan sonra expigment kullanmaya başladım. Haftada üç kere lekelerimin üzerine sürüyorum. Hafif koyulaşan lekelerim tekrar açıldı şu an sadece çok az gölgesi var.
İnanın gebelik lekelerim yüzümde yama gibi duruyordu, şu an belli belirsiz.
Güzelliğine düşkün hanımlar pırıl pırıl cildinin bir yıl içinde lekelenmesini çok dert ediyor, aynen benim gibi. Neyseki dinoptaki eczane lekelerimi büyük oranda geçirdi, şimdilik expigmentle kontrol altındalar, ancak direkt bir kaç saatlik güneş ışığı bile hemen koyultabiliyor.
Anladığım kadarıyla biz bu lekelerle ömür boyu yaşayacağız, ama sürekli kontrol altından tutarsak, hiç olmazsa belirgin olmasını öneleyebiliriz.
Eczanenin ismini ve numarasını rica edebilir miyim bende de aynı sikiti var

Back