Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Merhaba arkadaşlar,

Bu kremi üreten sinoptaki eczaneyi sitede ben önermiştim.
Hamileliğimde oluşan gebelik lekelerim inatla geçmemekte direnince mecburen birde bunu deneyeyim diye almıştım. Gerçekten çok faydasını gördüm. Eczacı güneşten korunmanız şart demişti, ilk mesajımdada yazmıştım, lekelerim 10 gün içinde geçtikten sonra ben açıkçası güneşten çok dikkatli korunmadım, biraz rahat davrandım, ardında, lekelerim tekrar çok az belirmeye başladı. Aman allahım kabus gerimi dönüyor diye korktum.

Ancak bu soyucu kremi tekrar tekrar kullanmak istemedim, sonuç olarak cilt nereye kadar soyulabilirki.

Bundan sonrasında özellikle duştan sonra expigment kullanmaya başladım. Haftada üç kere lekelerimin üzerine sürüyorum. Hafif koyulaşan lekelerim tekrar açıldı şu an sadece çok az gölgesi var.
İnanın gebelik lekelerim yüzümde yama gibi duruyordu, şu an belli belirsiz.
Güzelliğine düşkün hanımlar pırıl pırıl cildinin bir yıl içinde lekelenmesini çok dert ediyor, aynen benim gibi. Neyseki dinoptaki eczane lekelerimi büyük oranda geçirdi, şimdilik expigmentle kontrol altındalar, ancak direkt bir kaç saatlik güneş ışığı bile hemen koyultabiliyor.
Anladığım kadarıyla biz bu lekelerle ömür boyu yaşayacağız, ama sürekli kontrol altından tutarsak, hiç olmazsa belirgin olmasını öneleyebiliriz.
Filiz hanım eczacının telefonunu paylaşabilirmisiniz

sevgili filiz hanım , doğum lekelerim için tavsiye ettiğiniz kremi eczaneden sipariş ettim.doğrusunu istersen lekelerim konusunda pek te ümitli değildim.ama yüzümde inanılmaz bir değişiklik oldu.iyi ki bize bilgi vermişsiniz.ben de eczacı bey le görüştüm.artan kremi bepantene krem ile karıştırıp cildi canlı tutan bir krem olarak ta kullanabiliyormuşuz.paylaşmak istedim.haberdar ettiğiniz için TEŞEKKÜRLER
Merhabalar eczacının bilgilerini verebilir misiniz lütfeeeennn

Kremden çok serum kullanmak daha etkili sinozun c vitamini serumuna bakın der,m çünkü piyasadaki en yüksek c vitamini yüzdesi onda %10 ben severek kullanıyorum

Merhaba acaba yüzünüzdeki leke durumu hakkında bilgi verirmisiniz.ve banada o eczacının numarasını verme şansınız var mi?tesekkurler..

Merhabalar umarım hala hesabınız duruyordu ben leke kremini nereden alabilirim galiba sayfa bilgileri silmiş göremiyorum yeniden eczacının bilgilerini paylaşabilir misiniz

Filiz hanım merhaba bana da numarasını verirseniz lekelerim için bende kullanmak isterim ve inanın çok dua ederim 🥰

Şimdi tekrar baktım numara bu (0368) 261 78 63
Mustafa bey hemen yarın arayıp kargolaticam insallah

Back