• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
İlacın fiyatı 25 TL. internetten havale yaptım, kargoyu ödemeli yolladı . 5,23 tl de o tuttu. Toplamda 30.23 tl masrafım oldu. Hele dün akşam eşim ya senin lekelerin gitmiş mükemmel görünüyorsun dedi, allah mutluluktan havalara uçtum valla. Normalde yorum bile yapmaz bu konularda :)
İşyerinden bir arkadaşımda bendeki farklılığı görünce, denemek için krem istedi benden. Bugün çok az getirdim o da kullanacak bu akşamdan itibaren, onun izleri 20 yıllık var, oğluna hamileyken çıkmış bir daha da gitmemiş. İnşallah o da kurtulacak.
Bu arada ben eczacıyı aradığım zaman, onunla uzun uzun konuştum, kendiside gayet sabırlı bir şekilde bütün sorularıma cevap verdi. Ve dediki Filiz Hanım siz bu lekeleri geçirmek için çok uğraşmışsınız, ama bana güvenin pırıl pırıl bir cildiniz olacak. Arayın eczacı mustafa beyle konuşun, size detaylı açıklayacaktır. Benden de selam söyleyin.
Filiz hanım aradan çok zaman geçmiş ama hala bu kremi yapıyorlar mı acaba. eczanenin ismini paylaşabilirseniz çok iyi olur

doğumdan sonra yüzümde dudak üstü ve yanaklarımda lekeler oluştu.şu son sıcaklarla lekeler iyice koyulaştı.koruma faktörlü kremlerde hiç işe yaramıyor.pek çok arkadaşımda aynı dertten muzdarip.avon un vichy nin ürünlerini kullandım ama hiç bir sonuç alamadım.klubümüz üyesi bir arkadaşın tavsiyesi ile bir ürün aldım.cildim inanılmaz bir şekilde yenilendi.lekelerim pırıl pırıl oldu.filiz hanım sayesinde bu ürünle tanıştığım için kendisine de bir teşekkür mesajı yazdım.filiz hanımın verdiği telefondan sinop taki eczaneye ulaştım ve ürününden sipariş ettim.iyi ki etmişim.çok mutluyum...
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Iy günler numarayi bana özelden ata bilmisin

Polikistik over’im olduğu için kalça sırt bel bölgesinde büyük çıban gibi sivilceler çıkıyordu. Sivilceler 1 haftada sönse de, geride koyu kahverengi lekeler bırakıyordu. Bioderma white objection kullandım. Bir alana bir bedava kampanyasından almıştım. Her banyoda lekeli bölgelere masaj yaparak bir kaç dakika beklettim. Mükemmel sonuç aldım. İlk ürün bitmeye yakın lekeler geçti. Eczacı koltuk altı, dirsek ve genital bölge kararması içinde kullanılabileceğini söylemişti. Peeling gibi bir yapısı var yüz içinde haftada 1 kullanılabilir.

ben 1 ay once doğum yaptım,hen doğum hem eskiden kalan gunes lekelerim var çil tarzinda irili ufaklı.. dermaderm diye bir krem aldim yorumlara güvenip kullanan var mi?
umarim fayda görürüm
Dermaderm'i bilmiyorum.

Evden çıksanız da çıkmasanız da her gün leke önleyicim özellikli güneş kremi kullanın. Bildiğim 2 tane var.
1. Solante pigment (pahalı olan bu)
2. Ducray Melascreen fiyatı daha uygun.

Akşamları nemlendirici olarak da kullanabilirsiniz.

Benim de alnımda vardı, harita gibi, bir de bıyık bölgemde, MHP'Li gibi geziyordum ortalıkta :D Yaz kış güneş kremi kullanarak kurtuldum.

Dermaderm'i bilmiyorum.

Evden çıksanız da çıkmasanız da her gün leke önleyicim özellikli güneş kremi kullanın. Bildiğim 2 tane var.
1. Solante pigment (pahalı olan bu)
2. Ducray Melascreen fiyatı daha uygun.

Akşamları nemlendirici olarak da kullanabilirsiniz.

Benim de alnımda vardı, harita gibi, bir de bıyık bölgemde, MHP'Li gibi geziyordum ortalıkta :KK70: Yaz kış güneş kremi kullanarak kurtuldum.
Acaba hangisi apardı lekelrinizi

Acaba hangisi apardı lekelrinizi
Solante'yi ben sevemedim, ancak aynı sıkıntıdaki arkadaşım onu kullandı ve lekelerden kurtuldu, ben Ducray'i kullandım, çok da uzun süre kullandım 3-4 yıl kadar, hiç lekelenme sorunu yaşamadım, yok etti resmen. Ancak galiba uzun süre kullanınca cildim alıştı ve artık eskisi kadar etki göstermez oldu, artık başka başka kremler kullanıyorum. Mesela geçen seneden beri Missha'nın kremlerini kullanıyorum.

Bir de önceden miktar olarak ne kadar sürülmeli biliyormuşum. Kremlerin koruması için 1,5 parmak kadar kremi yüzümüze ve boynumuza paylaştırmak gerekiyormuş. Aman uzun süre gitsin, çabuk bitmesin demek etkisini azaltıyor yani.

Bir de SPF 30n ile 50 arasında koruma yüzdesi olarak 1-2 fark mı ne var, illa 50 olsun demenize gerek yok, elbette ne kadar yüksek o kadar iyi.

Solante'yi ben sevemedim, ancak aynı sıkıntıdaki arkadaşım onu kullandı ve lekelerden kurtuldu, ben Ducray'i kullandım, çok da uzun süre kullandım 3-4 yıl kadar, hiç lekelenme sorunu yaşamadım, yok etti resmen. Ancak galiba uzun süre kullanınca cildim alıştı ve artık eskisi kadar etki göstermez oldu, artık başka başka kremler kullanıyorum. Mesela geçen seneden beri Missha'nın kremlerini kullanıyorum.

Bir de önceden miktar olarak ne kadar sürülmeli biliyormuşum. Kremlerin koruması için 1,5 parmak kadar kremi yüzümüze ve boynumuza paylaştırmak gerekiyormuş. Aman uzun süre gitsin, çabuk bitmesin demek etkisini azaltıyor yani.

Bir de SPF 30n ile 50 arasında koruma yüzdesi olarak 1-2 fark mı ne var, illa 50 olsun demenize gerek yok, elbette ne kadar yüksek o kadar iyi.

[/QUOT
Çok teşekkür ederim acıklmaniz için

Canım ben sinozu 2 aydır kullanıyorum çok güzel bi krem yüzümde renk farklılıkları vardı şimdi rengi eşit ve çok sağlıklı görünüyo tavsiye ederim al kesinlikle

1 aydır Watson'ta satılan Pure beauty marka kremi kullanıyorum, UVA ve UVB koruyuculu. İlk sürüşte kireç sürmüş gibi kaplıyor cildi, 5 dk içinde emiliyor. Tavsiye etmeden önce deneyeyim dedim, sanırım bir ay yeterli. Şu anda da çok indirimde, 30 tl mi öyle bir şey.

Bende güneşten dolayı olan lekeler vardı sinoz hem güneş kremini kullanmaya başladım hemde leke kremini cildim inanılmaz güzel oldu renk eşitsizliği cildi sağlıksız gösteriyomuş onu farkettim yüzüm hem sağlıklı hem de çok canlı görünüyo acayip memnunum kremden

Merhaba kızlar

sir ağda yüzünden oluşan bıyık lekem vardı artık di li geçmiş zaman kullanıyorum çoook mutluyum

özellikle yazlıkta güneşlenirken simsiyah oluyordu pala remzi gibi oluyordum

vee youtube ta denk geldiğim bir videodaki doğal tarifi uyguladımhttps://youtu.be/mFR33zUe5Gc
Sadece 4 çorba kaşığı pirinç üstüne sıcak su ve 1 gün bekliyorsun ertesi gün kullanıyorsu

3 gün videoda anlatılan yöntemle lekeme sürdüm
Ne sivilce lekesi ne sir ağda lekesi hepsi yok oldu ve bronz tenimin rengine zarar vermeden sadece lekeler kayboldu yani halen bronzum 💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼 Allah razı olsun allah ne muradı varsa bu kızcağıza versin 🙏🏻🧿

mutlaka kızlar videoyu izleyip uygulayın Herşey para tuzağı çözüm mutfakta 😍😍😍

Merhaba kızlar PİRİNÇ TONİĞİ

sir ağda yüzünden oluşan bıyık lekem vardı artık di li geçmiş zaman kullanıyorum çoook mutluyum

özellikle yazlıkta güneşlenirken simsiyah oluyordu pala remzi gibi oluyordum

vee youtube ta denk geldiğim bir videodaki doğal tarifi uyguladımhttps://youtu.be/mFR33zUe5Gc
Sadece 4 çorba kaşığı pirinç üstüne sıcak su ve 1 gün bekliyorsun ertesi gün kullanıyorsu

3 gün videoda anlatılan yöntemle lekeme sürdüm
Ne sivilce lekesi ne sir ağda lekesi hepsi yok oldu ve bronz tenimin rengine zarar vermeden sadece lekeler kayboldu yani halen bronzum 💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼 Allah razı olsun allah ne muradı varsa bu kızcağıza versin 🙏🏻🧿

mutlaka kızlar videoyu izleyip uygulayın Herşey para tuzağı çözüm mutfakta 😍😍😍

Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX

Bu eczacının telini alabilirmiyim lütfen benimde gitmeyen lekelerim var faydalanmak isterim

Back