• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kızlar kullandıklarınızın hepsi çöp ve bir dünya para bir işe yaramayan şeyler.
Bende geçenlerde öğrendiğim ve kullanmaya başlayıp memnun kaldığım Achromin adında bir ürün var. Tavsiye ederim.
Rus kızları tarafından çok yaygın olarak kullanılıyor. Rusya, Bulgaristan, Ukraynada çok popüler.
Mağazalarda falan bulunmuyor. Şurada uygun fiyata buldum.

https://urun.gittigidiyor.com/kozme...-ve-bulgar-bakim-kremi-en-iyi-fiyat-421198801

kızlar kullandıklarınızın hepsi çöp ve bir dünya para bir işe yaramayan şeyler.
Bende geçenlerde öğrendiğim ve kullanmaya başlayıp memnun kaldığım Achromin adında bir ürün var. Tavsiye ederim.
Rus kızları tarafından çok yaygın olarak kullanılıyor. Rusya, Bulgaristan, Ukraynada çok popüler.
Mağazalarda falan bulunmuyor. Şurada uygun fiyata buldum.

https://urun.gittigidiyor.com/kozme...-ve-bulgar-bakim-kremi-en-iyi-fiyat-421198801
sabah mı kullanıyorsunuz akşammı ne zamanlar sürdükten sonra gün ışığı etki edermi almayı düşünüyorum açıklarsanız sevinirim

Acnelyse krem ile expigment krem karışımına aspirin tablet koydum sadece akşam sürüyorum cildim kızardı ama sonuçtan memnunum.

Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX
Eczane adı ne göremedm

Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX
Bana da eczanenin numarasını verir mısınız

Ben bu kremi kullandım arkadaşlar. Ve cildimde daha büyük tahribatlara neden oldu. Tekrar düşünün derim ama tabiki isteyene no atabilirim

Eczane adı ne göremedm
Arkadaşım, inanma lütfen. Bu eczaneyi araştırma boşuna. Tecrübe ile sabit uyarıyorum. Hiçbir sonuç alınmadığı gibi lekeler daha da katlanıyor. Ben kandım siz kanmayin. Tamamen para tuzağı. İlla deneyip göreceğim dersen sana bendeki kremi kargo bedelini ödemek kaydı ile ücretsiz gönderebilirim. Yeterli bir kişi daha parasını kaptirmasin. Ben 120 tl ye aldım.

Dimplesbaby Dimplesbaby yazmış olduğunuz bu ürünleri eczanelerde bulabilirmiyiz? Retinol azeleik asit ve bunları nasıl kullanacağız?
Canım eczanede retinol içeren kremler var ama doktor reçetesiyle satılıyor diye biliyorum azeleik asit rosa hastalarına çok iyi gelen bir madde ciltteki kırmızılığı düzeltiyor instahramda theordinarycosmo adresinden bi bakabilirsin ürünler var ama cildiyeye gidip te sorabilirsin bu ürünleri reçeteyle yazabilir

filiz hanım merhaba yorumunuz 2010 yılından kalmış ama acaba hala bu eczane ve krem mevcut mu yada varsa kullanan kızlar bilgi yazar mısınız

filiz hanım merhaba yorumunuz 2010 yılından kalmış ama acaba hala bu eczane ve krem mevcut mu yada varsa kullanan kızlar bilgi yazar mısınız
Arkadaşım boşuna inanma, bu eczanenin ilacı hiçbir işe yaramıyor. Lekeler daha da kötü oluyor. Daha ocak ayında denedim, bin pişman oldum. Giden param mı, bozulan piskolojime mi uzuleyim bilemedim :( Aldandim, aldanma derim.

Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım benim, boşuna umutlanma. Forumda kullanici yorumlarının tamamını okursan bu kremin hiçbir işe yaramadığını göreceksin. İlk başta yarar gibi olup, lekeler katlanarak çoğalıyor. Bunu tecrübelerime dayanarak yazıyorum. Birçok kişi de aynı şeyi yazmış. Kanma, kandırılma derim.İyi bir Dermatoloji yada cildiye Dr. git ve çare ara. Bu eczanenin kremi çare değil yani UYARIYORUM. Denize düşen yılana sarılır derler ama sarılma :) Keşke bir işe yarasaydı da hiç durma hemen kullan deseydim :KK43: Filiz hanımın lekelerinin aynısı bende de var, belki de fazlası. Ama inan onun anlattığı gibi hoop geçmedi, arttı. Eczacinin savunmasi da iyi koruyamamişsin . Solents pigmenta ile yaşıyorum resmen daha nasil koruyayim. O daha önce farkli bir gunes kremi kullanin diye önerirken ben solenta kullaniyordum. Artik o da koruyucu olarak solentayi oneriyor :)) Ayrıca Filiz hanım bu foruma girmiyor artık sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güneşli mevsim başladı lekelerim coştu. Sinoptaki eczacının kremini kullanıp memnun olanlar samimi yorum yazabilir mi LÜTFEN.:KK54:

Back