• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Arkadaşlar şu sinoplu eczacının telefon numarasını verin bana lütfen.eski bir paylaşım ama sonuç alan çok olmuş.bilen varsa numarasını istiyorum acilll
filiz hanımın tavsiye ettiği kremi teyzem için aldım. yüzü çok kötü durumdaydı. gerçekten çokkkk kötüydü. arkadaşlar cildi harika olduu. teyzem aradı az evvel lütfen benim için tavsiye eden hanıma bi teşekkür yaz dedi. filiz hanımm çokkkk teşekkürler.teyzem çok genç ve güzel ama güneş lekeleri yüzünden kendini çok çirkin hissediyordu.kız resmen aynalarla tekrar barıştı.cildi tertemiz oldu pırıl pırıl ve lekesiz. ihtiyacı olan arkadaşlar hiç düşünmeyin derim gerçekten. cildiniz için yapacağınız en hayırlı iş bu olacak.herkese pırıl pırıl bi cilt diliyorum...

Sinop Merkez Eczanesi nete yaz çıkıyor. Numarayı bulamazsan özelden vereyim sana bende yarın arayacagım bugün pazardı kapatmışlardır.

Arkadaşlar Merhaba...
Ben biraz önce ulaştım numaraya.
Whatsapp üzerinden cildimin sorunlu kısmın fotosunu istedi. Alerjenik bir yüzüm olduğunu söyledi (ki öyle çil+kızarıklık var) bu nedenle iki tane ürün tavsiye etti. Cildime 5 gün sabah akşam uygulamamı ve beş günün sonucunda duruma göre krem verebileceğini söyledi.

(Ürünlere baktıgımda internetten reçete ile de alabileceğim ürünler.)

Arkadaşlar merhaba.benim de cildimde doğum lekelerim ve güneş lekelerim vardi.rengim baya boğulmustu.reklam olmamasi icin kullandigim urunu yazmiyorum.cildimdeki açilmayi ve parlakligi ben kendim ve cevremdekiler kisa surede fark ettiler.tavsiye ederim .ozelden yazarsaniz yardimci olurum.

Arkadaşlar merhaba.benim de cildimde doğum lekelerim ve güneş lekelerim vardi.rengim baya boğulmustu.reklam olmamasi icin kullandigim urunu yazmiyorum.cildimdeki açilmayi ve parlakligi ben kendim ve cevremdekiler kisa surede fark ettiler.tavsiye ederim .ozelden yazarsaniz yardimci olurum.
Emel hanım merhaba özelden kullandıgınız kremi yazabilirmisiniz

Arkadaşlar Sinop Merkez Eczanesi biraz netten baksanız.

İlacın fiyatı 25 TL. internetten havale yaptım, kargoyu ödemeli yolladı . 5,23 tl de o tuttu. Toplamda 30.23 tl masrafım oldu. Hele dün akşam eşim ya senin lekelerin gitmiş mükemmel görünüyorsun dedi, allah mutluluktan havalara uçtum valla. Normalde yorum bile yapmaz bu konularda :)
İşyerinden bir arkadaşımda bendeki farklılığı görünce, denemek için krem istedi benden. Bugün çok az getirdim o da kullanacak bu akşamdan itibaren, onun izleri 20 yıllık var, oğluna hamileyken çıkmış bir daha da gitmemiş. İnşallah o da kurtulacak.
Bu arada ben eczacıyı aradığım zaman, onunla uzun uzun konuştum, kendiside gayet sabırlı bir şekilde bütün sorularıma cevap verdi. Ve dediki Filiz Hanım siz bu lekeleri geçirmek için çok uğraşmışsınız, ama bana güvenin pırıl pırıl bir cildiniz olacak. Arayın eczacı mustafa beyle konuşun, size detaylı açıklayacaktır. Benden de selam söyleyin.
Filiz hanım Mustafa beyin numarasını gönderebilir misiniz acaba

Buradan paylaşmakta sakınca yoksa bende de var yazabilirim ?
Ama açıkçası beni pek memnun bırakmadı harfi harfine uyguladım

kızlar sivilce lekeleri için 30 yaşında olup hala sivilce problemi yaşayan biri olarak söylüyorum alovera kullanın. ben çok düzenli kullanmadım ama kullandığım süre içerisinde faydasını gördüm. hydrafacial yaptırdım onun öyle büyük bir etkisi olmadı. fakat şu an karbon peeling yaptırıyorum eşim ilk seansta fark etti yüzümdeki değişimi.
eczanenin yaptığı kreme gelirsek yüzüme içinde ne olduğunu bilmediğim birşeyi sürmek bana hiç cazip gelmiyor. fayda görenler oluyor/olmuyor ama başka zararları var mı acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

Merhaba arkadaşlar,

Bu kremi üreten sinoptaki eczaneyi sitede ben önermiştim.
Hamileliğimde oluşan gebelik lekelerim inatla geçmemekte direnince mecburen birde bunu deneyeyim diye almıştım. Gerçekten çok faydasını gördüm. Eczacı güneşten korunmanız şart demişti, ilk mesajımdada yazmıştım, lekelerim 10 gün içinde geçtikten sonra ben açıkçası güneşten çok dikkatli korunmadım, biraz rahat davrandım, ardında, lekelerim tekrar çok az belirmeye başladı. Aman allahım kabus gerimi dönüyor diye korktum.

Ancak bu soyucu kremi tekrar tekrar kullanmak istemedim, sonuç olarak cilt nereye kadar soyulabilirki.

Bundan sonrasında özellikle duştan sonra expigment kullanmaya başladım. Haftada üç kere lekelerimin üzerine sürüyorum. Hafif koyulaşan lekelerim tekrar açıldı şu an sadece çok az gölgesi var.
İnanın gebelik lekelerim yüzümde yama gibi duruyordu, şu an belli belirsiz.
Güzelliğine düşkün hanımlar pırıl pırıl cildinin bir yıl içinde lekelenmesini çok dert ediyor, aynen benim gibi. Neyseki dinoptaki eczane lekelerimi büyük oranda geçirdi, şimdilik expigmentle kontrol altındalar, ancak direkt bir kaç saatlik güneş ışığı bile hemen koyultabiliyor.
Anladığım kadarıyla biz bu lekelerle ömür boyu yaşayacağız, ama sürekli kontrol altından tutarsak, hiç olmazsa belirgin olmasını öneleyebiliriz.
Bu eczanenin numarasina nereden ulaşabiliriz acaba ?

Kizlar ilacin isimleri expigment aknlyse ve madecassol bunlarin 3nu karistiriyosunz bi kapta her aksam lekeli olan yuxunuze suruyosunuz 10 gun icinde soyulma yapiyo ve gunduz kesinlikle iyi bi gunes koruyucu kullanmaniz lazim ve ayrica yuzunuzde pullanma yani soyulma cok oluyosa cildinizi rahatlatmak icin bepanthol kullaniyosnz olay bu kremler bnde var fakat yeni hamile oldgmu ogrendum diye acip kullanamiyorm ... olay bu

kızlar sivilce lekeleri için 30 yaşında olup hala sivilce problemi yaşayan biri olarak söylüyorum alovera kullanın. ben çok düzenli kullanmadım ama kullandığım süre içerisinde faydasını gördüm. hydrafacial yaptırdım onun öyle büyük bir etkisi olmadı. fakat şu an karbon peeling yaptırıyorum eşim ilk seansta fark etti yüzümdeki değişimi.
eczanenin yaptığı kreme gelirsek yüzüme içinde ne olduğunu bilmediğim birşeyi sürmek bana hiç cazip gelmiyor. fayda görenler oluyor/olmuyor ama başka zararları var mı acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
Aloe veranin kremini mi kullanıyorsunuz bitkisini mi?

Back