• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Merhaba arkadaşlar bende bu forundaki bu konu ve diğer konuyu okuyup sonrasında ilaç ı sipariş verdim sinop merkez eczanesinden mustafa beyle birebir konuştum krem geldi sürekli irtibat halinde kullndım baita derim soyuldu lekelerim gitti yumuşacık bır tene sahip oldum her goren ne kadar guzel olmuş cildin dedi yetinmedim millete numara dağıttım adamın salak gıbı reklamınıyaptım cevreme sonuç şu beyaz tenli olduğum için yüzüm şimdi 3 renk evet yanlış okumuyorsunuz 3 renk dudak çevrem burun etrafım ve göz altlarım kırmızı alttakı damarlar görunuyor alnım ve çenem siyah leke dolu yanaklarım beyaz
doktora gıttım insan vucudundakı en hassas derını yüz ve göz altında olduğunu kullandığım ilaç sonrası derının soyulduğunu ilaçın içeriğindeki maddelerden dolayı cildin kendini yenileyemediğini söyledi ve ömrümün sonuna kadar bu şekilde yaşamak zorundayım eşimle sorun yaşıyorum boşanma aşamasına geldim bana bu yüzle insan içine çıkma dedi çok ağrıma gıtti 1 bebeğim var kendı kendımı rezil ettim baktım kı hala bırılerı kremı ovuyor ve bırılerı hala numara ıstıyor maksatım kotulemek falan değil ben bu eczacıdan davacı oldum arkadaşlar sitesini kapatmış internette bir sitesi olmadığını ilaç satmadığını iddia edıyor sizden ricam şu bu eczacıdan ilaç alanlar bana mesajla yazarlarsa bende çıktı olarak alıp savcıya vereceğim lütfen sesımı duyun ve bu konuya duyarsız kalmayın mesajım 100 olmadığı için mesaj yazamam bilginiz olsun hayırlı günler
kesinlikle haklısınız.çok üzüldüm boşuna para vermeyin demiyorum ücreti düşük zaten boşuna ümitlenmeyin

Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX

filiz hanım yeni üye olduğumdan dolayı size mesaj yollayamadım,rica etsem bana iletişim numarasını verebilirmisiniz ,sipariş vermek ve bilgi almak için ?

kIZLAR BANADA CCDEN BU ECZACININ TELEFONUNU ATARMISINIZ LÜTFEN,
BEN SİNOP'A GİTTİĞİMDE UGRAMISTIM AMA BANA DOGUMDAN SONRA DİYEREK VERDİĞİ İLACI ELİMDEN ALMISTI HAMİLE OLDUGUMU SOYLEDIGIMDE. TELEFONUNU KAYBETTİM ,, ELİNDE OLAN VARSA YOLLASIN LÜTFEN. DOGUM SONRASI İLK İŞİM ARAMAK OLACAK :)

arkadaşlar dün alışverişteyken dermaderm leke giderici nemlendirici kremi önerdi bana satıcı, lekem yok ama bir kaç sivilce izim var ve normal nemlendiriciyede ihtiyacım olduğundan acaba faydalımıdır diye düşündüm kullanan varmı dermaderm markasını yanlış yazmadım herhalde çünkü ben ilk kez gördüm niveanın kremlerini kullanıyordum ben nemlendirici olarak güzel ama leke giderici özelliği yok, dermaderm kullanan varsa yorum yazabilir mi?

dermaderm gündüz leke giderici kremi 5 gündür kullanıyorum.nemlendirici ve güneş koruması güzel, birşey söylemek için biraz erken ama lekeler azalmaya başladı.6 saatte bir sürülmesi gerekiyor.bu da günde 4 defa olur eskiye nazaran daha iyi lekelerim.benimki dudak üstü yanık lekesi. düzenli 2 hafta kullanımda ancak etkisini gösterirmiş.tekrar sonuçları yazarım.

Cilt lekelerim için gündüz krem kullanıyorum.uzun uzun uzadıya gündüz krem başlığı ile yazdım.burada sadece söyleyeceğim 10 senelik güneş lekelerim var ve çok yaygın yüzümde beyaz kısım kalmadı desem yeri var.suan çok ii durumda.makyaj altından kusmalar bitti

Cilt lekelerim için gündüz krem kullanıyorum.uzun uzun uzadıya gündüz krem başlığı ile yazdım.burada sadece söyleyeceğim 10 senelik güneş lekelerim var ve çok yaygın yüzümde beyaz kısım kalmadı desem yeri var.suan çok ii durumda.makyaj altından kusmalar bitti

Güneş lekeleri
Arkadaşlar yüzümde yaklaşık 10 yıllık güneş lekeleri var son dört senede artık zirve yaptılar 2011 yılında doğum yaptım.bir de doğum lekeleri eklendi.bu arada yıllardır güneşe çıkmamaya çalışıyorum.hiç güneşlenmiyorum zehir olan yaz ayları yani.bu 10 yılın ilk yılları dermatolog karışımları denemeleri ile geçti.arkasından güneşten kaçmaya başladım ama nafile.lazerler kimyasal peelling denedim her denemenin arkası felaketle sonuçlandı.daha beter oldu.2009 yılında expigmet %4 acnelyse karışımını kendim sürerek cildimi 6aydan fazla soydum lekelerim gider gibi oldu ama sonrasında bırakınca görünen manzara iğrençti.doğum vs.başarısız denmeler artık bırakmtım çünkü her deneme daha beter yaygın bir lekelenme.yüzümde artık lekesiz yer kalmadı anlımda avuç içi kadar yanaklarımda göz çevrem dahil,bıyık bölgesi çenem tam top sakal görünümü, burun üzeri her yer leke.hiç bişey yapmadan geçen 3yılın ardından bişeyler yapayım artık dedim çünkü makyajla bile tam kapanmıyor ve 1 saat makyaj yapmadan dışarı çıkamaz hale geldim.doktorum programında gördüğüm ışık peelling yönteminin uygulanmış Halim'i gördüm kadının yüzü benim gibi iken bembeyaz olmuştu.inanmadım yapan yeri buldum.konuştum işte 2seansta geçer dediler seansa 2250 tl bu arada ama işlemi tam açıklamıyorlar söyledikleri maske sürücez 10 saat civarı kalacak neyse ben artık Dr güvenmediğinden int uzun araştırdım yüzünüze önce bie asit karışımı sürüyorlar üzerine maske 10saat bekliyorlar.bu asit olayı aklıma yatmadı çünkü temin çok beyaz eyvah yüzüm delinir dedim vaz geçtim.bir de yara izlerini kapatamazdım kapanmazda.çok uzun oldu ama inanın hikayenin öncesini anlatma gereği hissettim.uzun lafın kısası int gezerken gündüz kremi gördüm çok tesadüf denmeye karar verdim en azından işe yaramasa bile krem dedim istemediğim bir sonuç dhissettiğimde bırakırım dedim.üstelik pahalı da değil son yaptırmayı düşündüğüm işlem 5000 tl ve sonuç ne belli değil.kremi ilk kullandığımda yaz tatiline gittim orda bir hafta da lekelerim siyah gibi oldu korktum bıraktım eyvah dedim güneşe daha hassas hale getirdi koyulaştı dedim. Moralim artık bitti ağlıyordun makyajla kapanmıyordu.yüzüm tatil dönüşü 15 gün sonra falan baya lekeler açıldı ama o halinden sonra inanamadım gündüz krem yetkilileri ile tekrar görüştüm.bu kararmanın kremin etkisi olduğu birde benim 1ayda sürmem gereken kremi 10günde sürünce etkisi hızlanmış.çook uzattım suan 1 aydır söylendiği gibi kullanıyorum lekelerim çok açıldı makyaj altı kusma bitti.yanaklarım ve bıyık bölgesi yer yer beyazladı en kötü anlım ortası beyazladı kenarlarda var biraz ama sabır hemen geçmesini beklemek yanlış olur.şimdi ikinci kutuyu alıcım ama gerçekten işe yarıyor gündüz kreme devam

Gündüz krem
Lütfen kremi fazla fazla süreyimde çabuk geçsin yapmayın geç olsun güç olmasın çok sürünce etki fazlalaşıp yüzde kararma oluyo ve kabuklanmalar oluyo oda insanı çok korkutuyor.bende çok soyulma olmuyor çünkü daha önce çok sürdüğümden korktum ben yavaş yavaş olması taraftarım.yetkililer 3 ay dediler bana ama ben isterse 6 ay olsun beklemeye razıyım.zaten güneş lekesi zor tedavi ediliyor artık geçmişte yapılan işlemler tedaviyi biraz daha uzatıyor.sonuç olarak ben açılmadan be beyazlamadan memnunum 1 senede olsa kullanıcam tavsiyem deneyin

Gündüz krem
Lütfen kremi fazla fazla süreyimde çabuk geçsin yapmayın geç olsun güç olmasın çok sürünce etki fazlalaşıp yüzde kararma oluyo ve kabuklanmalar oluyo oda insanı çok korkutuyor.bende çok soyulma olmuyor çünkü daha önce çok sürdüğümden korktum ben yavaş yavaş olması taraftarım.yetkililer 3 ay dediler bana ama ben isterse 6 ay olsun beklemeye razıyım.zaten güneş lekesi zor tedavi ediliyor artık geçmişte yapılan işlemler tedaviyi biraz daha uzatıyor.sonuç olarak ben açılmadan be beyazlamadan memnunum 1 senede olsa kullanıcam tavsiyem deneyin

Back