aynen yawrucumm bende solenta kullanıyorum lekelerım oldugundan dolayı amaaa coperrton tam koruyanıdır dıgerlerı okadar etkılı degıll normal cıldı olanlar ıcın bır koruma saglarr ama sorunlu cıltler ıcın kesınlıkle en ıyısıdır...bırakmaaa onu sakınnn
yazdıklarınızı okudum ama ben hangi krem kullandığınızı anlamadım tekrarlarmısınız rica etsem hangi kremden memnun kaldınız..ayrıca tamda ortalıkta iyi güneş kremi hangisi diye dolanırken sizin fikrinizi hemen değerlendirdimm slente pıgmente araştırmaya başlcaım hemen
sis leke kremini nereden bulabilirim epilasyon lekelerindede işe yarıyormu lütfen yardımcı olun
iyi akşamlar.yeni üyeyim.ama forumu bir süredir takip ediyorum.filiz hanımın önerdiği kremi ben de aldı.ve 17 gündür kullanıyorum.yüzümdeki lekeler bayağı açıldı.ama cildimde soyulma felan olmadı.
eczacının numarasını verir misiniz.ben de o kremden kullanmak istiyorum.
arkadaşlar bu bahsettiğin eczaneden kremi alıp kullanan ve aynı zamanda kardeşine tavsiye edip aynı zamanda kullanamaya başlayan ama şimdi nerden kullandım ben bu kremi diyenlerdenim...önce harika bir cildiniz oluyor evet pırıl pırıl parlıyorsunuz hatta bazı arkadaşlarınızz porselen gibi cildin var ne kullanıoun fln diolar...amaaa krem bitipte yaza gelince çiller büyük taneli iken minik minik koyu renki siyahlara dönüşüoo..inanılmaz şekilde siyah nokta çoğalımı yaşıyorsunuz vee sonuç olarak geri başladığınız yere hatta başladığınız yerden daha geriye bile gidiyorsunuz...yapmayın etmeyin kızlar size tavsiyem...asla bilinçsiz bir kötüleme yapmıyorum emin olun. istediğiniz anda msjla ceapta verebilirim ama benim kullandıktan sonraki yorumlarım bunlar...
ayrıca beyefendi evet ilk etapta harika cevapler veriyordu ama bi ara ortalıktan kayboldu ne cep ne işyeri ceap verdi bana şimdi ne alemde bilmiyorum tabii...
bende bu kremi kullanmaya başladım perşembe gününden beri soyulmaya başladı.çokta acıtıyo eczacının söylediği losyon ve bebanteni de sık sık sürüyorum.umutluyum yalnız forumdaki arkadaşlar eczacının çok ilgili olduğunu yazmışlardı.3.günün sonunda mutlaka arayın deniyor. hafta sonundan beri arıyorum tel.haftasonu bakmıyorlarmış neyse dün de aradım tlf açan kişi, yok tlf görüşüyor yok sonra sizi arasın yok yemeğe gitti.kaç sefer aradım en sonunda sinirlendim kapattım tlf.kafama göre kullanıyorum artık 3 gündür bayağı sabrım denendi.ilk siparişi verirken özellikle de sordum böyle durumlarla karşılaşacabileceğimi tahmin ettiğim için tlflardan ulaşabilir miyim diye...cepten msjda attım yine dönen yok halbuki kuaför arkadaş senin yüzün geçerse herkese iyi gelir cildi sorunlu olanları yönlendiririz dedi.bu durumda yönlendirmekte de kararsızım açıkçası gerçi bunları konuşmak için daha erken ama...
Arkadaşlar kullananlar tekrar lekelerinin yenilendiğini yazmışlar.Bu durumda neyapmalıyız?sipariş verelimmi?vermeyelimmi? Ayrıca tam yaza girerken soyu bir kremin zararının olacağını düşünüyorum.siz ne dersiniz
sevgili filiz hanım , doğum lekelerim için tavsiye ettiğiniz kremi eczaneden sipariş ettim.doğrusunu istersen lekelerim konusunda pek te ümitli değildim.ama yüzümde inanılmaz bir değişiklik oldu.iyi ki bize bilgi vermişsiniz.ben de eczacı bey le görüştüm.artan kremi bepantene krem ile karıştırıp cildi canlı tutan bir krem olarak ta kullanabiliyormuşuz.paylaşmak istedim.haberdar ettiğiniz için TEŞEKKÜRLER
UNİTONE 4 WHITE LEKE GİDERİCİ KREM kullanan var mı arkadaşlar.leke giderici krem kullanırken daha fazla artmasından korkuyorum..guclubacismile
İlacın fiyatı 25 TL. internetten havale yaptım, kargoyu ödemeli yolladı . 5,23 tl de o tuttu. Toplamda 30.23 tl masrafım oldu. Hele dün akşam eşim ya senin lekelerin gitmiş mükemmel görünüyorsun dedi, allah mutluluktan havalara uçtum valla. Normalde yorum bile yapmaz bu konularda :)
İşyerinden bir arkadaşımda bendeki farklılığı görünce, denemek için krem istedi benden. Bugün çok az getirdim o da kullanacak bu akşamdan itibaren, onun izleri 20 yıllık var, oğluna hamileyken çıkmış bir daha da gitmemiş. İnşallah o da kurtulacak.
Bu arada ben eczacıyı aradığım zaman, onunla uzun uzun konuştum, kendiside gayet sabırlı bir şekilde bütün sorularıma cevap verdi. Ve dediki Filiz Hanım siz bu lekeleri geçirmek için çok uğraşmışsınız, ama bana güvenin pırıl pırıl bir cildiniz olacak. Arayın eczacı mustafa beyle konuşun, size detaylı açıklayacaktır. Benden de selam söyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?