Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

bu eczacıya nasıl ulaşabilirim ?

mustafa beye nasıl ulaşırım. Yardımcı olursanız çok sevınırım .

merhaba ozelden banada telini verebılırmısınız rıca etsemmm ??

ben internetten eczacı mustafa bey yazdım hatta baska eczacıymıs bana mustafa betin numarasını verdi :) kremi sipariş ettim geldi bi ay kullandım ilac bitti yüzüm inanılmaz soyuldu elimi attıgım yerde derim elime geldi resmen ama 13 yıldır cektiğim o kahverengi lekelerim bitti gibi ikinciyi sipariş ettim bu sefer soyulmamam için bol bol hametan ve bepanten kullanmamı önerdi,kızlar inanın benim lekelerim gittiyse herkesin gider,o kadar kötüydü ama şimdi hem lekelerim gitti az kaldı hemde cildim inanılmaz canlı, geldiğinde şaşırmayın diye söylüyorum kücücük bir krem ama bir aydan fazla yetiyo

şu mustafa beyin numarasını bizde alabilirmiyiz özelden yada burdan bu arada fiyat ne kremin

canım bana da yazar mısın numarasını

merhaba. ınternette lekeler konusunda arastırma yaparken yasamıs oldugunuz deneyım ve krem hakkındakı yazınızı gorunce hayatımda ılk kez bı foruma uye oldum.

bahsetmiş oldugunuz kremı tedarık etmek ısterım. yardımcı olursanız sevınırım.ancak ozel mesaj yazamadım sız bana yazarsanız memnun olurum.

canım 61.sayfaya bak orada buldum ben numarayı..

eczacıya nasıl ulaşacağız numara görünmüyor eczane adı yokk yardımcı olabilirmisiniz acaba bende çok denemek istiyorumm ..

Selam kızlar bu konu 2010 da başlamış % 95 olumlu yanıt var yıl 2013 şuan için kullanıcılar ne durumda acaba

Merhaba arkadaşlar bende bu forundaki bu konu ve diğer konuyu okuyup sonrasında ilaç ı sipariş verdim sinop merkez eczanesinden mustafa beyle birebir konuştum krem geldi sürekli irtibat halinde kullndım baita derim soyuldu lekelerim gitti yumuşacık bır tene sahip oldum her goren ne kadar guzel olmuş cildin dedi yetinmedim millete numara dağıttım adamın salak gıbı reklamınıyaptım cevreme sonuç şu beyaz tenli olduğum için yüzüm şimdi 3 renk evet yanlış okumuyorsunuz 3 renk dudak çevrem burun etrafım ve göz altlarım kırmızı alttakı damarlar görunuyor alnım ve çenem siyah leke dolu yanaklarım beyaz
doktora gıttım insan vucudundakı en hassas derını yüz ve göz altında olduğunu kullandığım ilaç sonrası derının soyulduğunu ilaçın içeriğindeki maddelerden dolayı cildin kendini yenileyemediğini söyledi ve ömrümün sonuna kadar bu şekilde yaşamak zorundayım eşimle sorun yaşıyorum boşanma aşamasına geldim bana bu yüzle insan içine çıkma dedi çok ağrıma gıtti 1 bebeğim var kendı kendımı rezil ettim baktım kı hala bırılerı kremı ovuyor ve bırılerı hala numara ıstıyor maksatım kotulemek falan değil ben bu eczacıdan davacı oldum arkadaşlar sitesini kapatmış internette bir sitesi olmadığını ilaç satmadığını iddia edıyor sizden ricam şu bu eczacıdan ilaç alanlar bana mesajla yazarlarsa bende çıktı olarak alıp savcıya vereceğim lütfen sesımı duyun ve bu konuya duyarsız kalmayın mesajım 100 olmadığı için mesaj yazamam bilginiz olsun hayırlı günler

Lekeleri evet geçiriyor. Ama kesinlikle geri geliyor. Bu yüzden yeniden alıp da kullanmadım. Beraberce yaşamaya devam ediyoruz ne yazık ki

Lekeleri evet geçiriyor. Ama kesinlikle geri geliyor. Bu yüzden yeniden alıp da kullanmadım. Beraberce yaşamaya devam ediyoruz ne yazık ki

Kullanma sen ben sana neyin iyi geleceğini biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…