İlacın fiyatı 25 TL. internetten havale yaptım, kargoyu ödemeli yolladı . 5,23 tl de o tuttu. Toplamda 30.23 tl masrafım oldu. Hele dün akşam eşim ya senin lekelerin gitmiş mükemmel görünüyorsun dedi, allah mutluluktan havalara uçtum valla. Normalde yorum bile yapmaz bu konularda :)
İşyerinden bir arkadaşımda bendeki farklılığı görünce, denemek için krem istedi benden. Bugün çok az getirdim o da kullanacak bu akşamdan itibaren, onun izleri 20 yıllık var, oğluna hamileyken çıkmış bir daha da gitmemiş. İnşallah o da kurtulacak.
Bu arada ben eczacıyı aradığım zaman, onunla uzun uzun konuştum, kendiside gayet sabırlı bir şekilde bütün sorularıma cevap verdi. Ve dediki Filiz Hanım siz bu lekeleri geçirmek için çok uğraşmışsınız, ama bana güvenin pırıl pırıl bir cildiniz olacak. Arayın eczacı mustafa beyle konuşun, size detaylı açıklayacaktır. Benden de selam söyleyin.
benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. Sonrasında yine beliriyorlardı. çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki o eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
bu arada içinde ne var bilmiyorum, eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, xxxxxxxxxxx
Merhaba ben bu snioptaki ecz numarasını göremiyorum numarayı verirseniz sevinirim
İlacın fiyatı 25 TL. internetten havale yaptım, kargoyu ödemeli yolladı . 5,23 tl de o tuttu. Toplamda 30.23 tl masrafım oldu. Hele dün akşam eşim ya senin lekelerin gitmiş mükemmel görünüyorsun dedi, allah mutluluktan havalara uçtum valla. Normalde yorum bile yapmaz bu konularda :)
İşyerinden bir arkadaşımda bendeki farklılığı görünce, denemek için krem istedi benden. Bugün çok az getirdim o da kullanacak bu akşamdan itibaren, onun izleri 20 yıllık var, oğluna hamileyken çıkmış bir daha da gitmemiş. İnşallah o da kurtulacak.
Bu arada ben eczacıyı aradığım zaman, onunla uzun uzun konuştum, kendiside gayet sabırlı bir şekilde bütün sorularıma cevap verdi. Ve dediki Filiz Hanım siz bu lekeleri geçirmek için çok uğraşmışsınız, ama bana güvenin pırıl pırıl bir cildiniz olacak. Arayın eczacı mustafa beyle konuşun, size detaylı açıklayacaktır. Benden de selam söyleyin.
canm ben kullandm bi 3 ay kadar ama bi etkisi olmadı.o kadar para verme bence.bende az önce mustafa beyi arayıp sipariş verdm.artık bıktım bende bu çillerimden ve lekelerimden.inşallah çok iyi bi sonuç alırımda haman paylaşırım sizlerle
ben internetten eczacı mustafa bey yazdım hatta baska eczacıymıs bana mustafa betin numarasını verdi :) kremi sipariş ettim geldi bi ay kullandım ilac bitti yüzüm inanılmaz soyuldu elimi attıgım yerde derim elime geldi resmen ama 13 yıldır cektiğim o kahverengi lekelerim bitti gibi ikinciyi sipariş ettim bu sefer soyulmamam için bol bol hametan ve bepanten kullanmamı önerdi,kızlar inanın benim lekelerim gittiyse herkesin gider,o kadar kötüydü ama şimdi hem lekelerim gitti az kaldı hemde cildim inanılmaz canlı, geldiğinde şaşırmayın diye söylüyorum kücücük bir krem ama bir aydan fazla yetiyo
Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX
merhaba. ınternette lekeler konusunda arastırma yaparken yasamıs oldugunuz deneyım ve krem hakkındakı yazınızı gorunce hayatımda ılk kez bı foruma uye oldum.
bahsetmiş oldugunuz kremı tedarık etmek ısterım. yardımcı olursanız sevınırım.ancak ozel mesaj yazamadım sız bana yazarsanız memnun olurum.
UYGULAMA
AKŞAMLARI YAPILAN BİR UYGULAMADIR., SICAK SUYUN İÇİNE ATTIĞIMIZ BİR HAVLUYU YÜZÜMÜZDE BEKLETİP KOMPRES YAPARAK İŞLEME BAŞLIYORUZ. (dayanabildiğiniz kadar sıcak su ile 4-5 defa).. CİLDİMİZİ KREM ÖNCESİ YUMUŞATIP KREME HAZIRLAMIŞ OLUYORUZ..
YÜZÜMÜZÜ KURULADIKTAN SONRA LEKELERİN OLDUĞU YERE - ( tüm yüzede uygulanabilir- göze çok yaklaşmamak kaydı ile - )ÇOK AZ MİKTARDA ,ÖRNEĞİN ELMACIK KEMİĞİ BÖLGESİ KADAR BİR ALANA PİRİNÇ TANESİ KADAR, YADA BIYIK BÖLGESİ GİBİ BİR ALANA YARIM PİRİNÇ TANESİ KADAR MİKTARDA Kİ KREM YETERLİDİR. LÜTFEN KREMİ SÜRDÜĞÜNÜZ YERE TEKRAR SÜRMEYİN.YA DA GÜNDE BİR DEFADAN FAZLA SÜRMEYİN -yani sabah ve akşam olmak üzere iki defa uygulama yapmayın- .KREMİMİZ 3-4 GÜN SONRA CİLTTE HAFİF BİR YANMA HİSSİ YAPABİLİR. EĞER YANMA SİZİ RAHATSIZ EDECEK DÜZEYDE İSE KREMİMİZE ARA VEREREK CİLDİNİZE BUZ İLE MASAJ YAPIN VE BEPHANTEHENE KREM SÜRÜN..BEPHANTENE KREM CİLDİNİZİ RAHATLATACAKTIR.
GÜNDÜZLERİ NEMLENDİRİCİ BİR KREM KULLANABİLİRSİNİZ. AMA DIŞARI GÜNEŞE ÇIKMADAN ÖNCE MUTLAKA KORUMA FAKTÖRÜ YÜKSEK BİR GÜNEŞ KREMİ KULLANMALISINIZ. ( SOLANTE 50 VEYA COPPERTONE 50 OLABİLİR ).EĞER ÇOK FLOROSAN IŞIĞI ALTINDA ÇALIŞIYORSANIZ GÜNEŞ TE OLMASANIZ DAHİ KORUMA FAKTÖRLÜ KREMİNİZİ KULLANIN.
LEKELER HEMEN AÇILSIN DİYE LÜTFEN !- TARİF EDİLEN MİKTARDAN FAZLA KREM SÜRMEYİN.AMACIMIZ SİZİ LEKELERDEN KURTARIP PIRIL PIRIL BİR CİLDE KAVUŞTURURKEN BUNU SİZİN CANINIZI YAKMADAN YAPMAK.
KREMİ KULLANMAYA BAŞLADIĞINIZIN 3. VEYA 4. GÜNÜ LÜTFEN BİZİ ARAYIP CİLDİNİZİN KREM KARŞISINDAKİ PERFORMANSINI BİZE BİLDİRİN.ÇÜNKÜ KREM YÜZÜNÜZÜN DEĞİŞİK BÖLGELERİNDE DEĞİŞİK REAKSİYONLAR YAPACAKTIR. (ÖRNEĞİN BIYIK BÖLGESİ VE ÇENE DE DAHA FAZLA PEELİNG YAPARKEN ELMACIK KEMİĞİ VEYA ALINDA ÇOK AZ KIZARIKLIK GİBİ )CİLDİNİZİN VERDİĞİ REAKSİYONA GÖRE KULANIM İLE İLGİLİ SİZE DAHA DETAYLI BİLGİ VERİLECEKTİR.
CİLT KREME ALIŞIP REAKSİYON GÖSTERMEDİĞİ ZAMAN BİR ÜST DOZA GEÇİLECEKTİR.BU DOZ ARTIŞLARI BEŞER GÜNLÜK PERİYOTLAR HALİNDE OLACAKTIR. ..DOZ ARTIŞLARI İÇİN TELEFONLA İRTİBAT HALİNDE OLUNACAKTIR.
NOT:İLACI BUZDOLABININ KAPAĞINDA MUHAFAZA EDİN. İLAÇ UZUN SÜRE DIŞARIDA KALIRSA BOZULUR.
İLK 3 GÜNLÜK UYGULAMA CİLDİ KREME ALIŞTIRMA DOZLARIDIR.CİLTTE YANMA GERİLME VE KIZARIKLIK YOKSA HEMEN BİR ÜST DOZA GEÇİLECEKTİR.DOZ ARTIŞLARI AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE YAPILACAKTIR.
İLK 5 GÜN: SICAK KOMPRES + TEK DOZ LEKE KREMİ
2). 5 GÜN: SICAK KOMPRES + LEKE KREMİ + YARIM SAAT SONRA İKİNCİ DOZ LEKE KREMİ
3). 5 GÜN: 1 LİTRE KAYNAR SU İÇİNE ½ ÇAY BARDAĞI ELMA SİRKESİ + LEKE KREMİ + 30 DAKİKA SONRA İKİNCİ DOZ LEKE KREMİ
4). 5 GÜN : ½ LİTRE KAYNAR SU İÇİNE ½ ÇAY BARDAĞI ELMA SİRKESİ + LEKE KREMİ +30 DAKİKA SONRA İKİNCİ DOZ LEKE KREMİ
5). 5 GÜN: 1 SU BARDAĞI KAYNAR SU İÇİNE ½ ÇAY BARDAĞI SİRKE + LEKE KREMİ+ İKİNCİ DOZ LEKE KREMİ
6). 5 GÜN: ELMA SİRKESİ DİREK PAMUĞA DÖKÜLÜP KOMPRES YAPILACAK +LEKE KREMİ + İKİNCİ DOZ LEKE KREMİ
NOT : TEDAVİNİN HANGİ AŞAMASINDA OLURSANIZ OLUN EĞER CİLTTE YANMA GERİLME OLMUŞSA UYGULAMAYA HEMEN ARA VERİLECEKTİR.SICAK UYGULAMA VE LEKE KREMİ SÜRÜLMEYECEK.BUZ İLE MASAJ YAPILIP BEPHANTENE KREM SÜRÜLEREK CİLT DİNLENDİRİLECEKTİR..DAHA SONRA TEDAVİYE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ.EĞER ALLERJİK REAKSİYON OLUŞMUŞSA HAFİF REAKSİYONLAR İÇİN HİPOKORT KREM, DAHA AĞIR ALLERJİK REAKSİYONLAR İÇİN ADVANTAN M LOSYON KULLANILABİLİR.
DANIŞMA TEL: 368-261-78-63 GSM: 544-577-96-93 Ecz. Mustafa ERŞAHİN---MERKEZ ECZANESİ www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Lekeleri evet geçiriyor. Ama kesinlikle geri geliyor. Bu yüzden yeniden alıp da kullanmadım. Beraberce yaşamaya devam ediyoruz ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?