• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
filiz hn,
sinoptan bi ecz den özel bi karışım krem kullandığınızı yazmışsınız 2010 yılında , lekeleriniz tekrar yeniledimi hala aynı sonuç devam ediyormu
o bahsettiğiniz eczaneye nasıl ulaşırız kısa bi bilgi verirseniz çok memnun olurum. iyi günler şimdiden teşekkür ederim.

Wp Care Leke Giderici krem kullanmaya başladım 3 gün oldu.bu kremi kullanan var mı?sanki faydası olacak gibi geliyor bana ama inanmak da zor:(bu sene artık maske gibi güneş lekelerim üstelik nasıl da dikkat ettim tüm yıl güneş koruyucu kullandım şimdide 50 faktör kullanıyorum bakalım....

bulundugum yerde differin krem ile ilgili iyi sonuclar alindigini duydum, ayni zamanda akneye de iyi geliyormus. Icerigindeki yüksek dozda Retinol ayrica pürüz ve kirisiklari yok ettigi icin tavsiye edildi cok, ben bu kis bu kremi kullanmayi düsünüyorum...

arkadaşlar pembe maskeyi denemiştim :)
tatam tıpkı tanıtımında olduğu gibi yüzde kuruyor ama çıkartma sırasında yüzünüzde ne kadar ince tüy varsa hepsini koparıyor.Cilt lekesi derken birde tüylenme sorunu ile uğraşmamak için bir daha kullanmadım.
Fakat yeni bir ürün duydum.Belki bir çoğunuz duymuştur.Ersağ adlı %100 yerli bir firmanın (doğa dostu imiş ürünleri ve içinde fosfat yokmuş) leke giderici beyazlatıcı bir kremi.Gece sürmek gerekiyormuş.Siparişini verdim .Dün mesai bitmeden geldi.Eve girer girmez kutuya sarıldım.Ürünleri açınca bir daha mutlu oldum.Sipariş ettiğim ürünlerin yanında 5 tane de hediye ürün koymuşlar hem şaşırdım hem mutlu oldum.Yani benim krem bedavaya gelmiş oldu ;) Veee gelelim kreme elinizde varsa gerek yok ama benim yoktu o yüzden yüz temizleme sütü ve toniğinide ersağdan aldım.Önce kokladım..."Benim koku takıntım vardır da :)" Neyse ürünlerin hepsi harika kokuyorlar.Sonra tabi sertifika ve izinlerini okudum firmanın çünkü ben pek makyaz yapmam kimyasal olduklarını düşündüğüm için.Sonra klinik test sonuçlarına baktım ürünlerinde fosfat kullanmadıklarını söylemişlerdi gerçektende fosfat yokmuş.(Ne bu fosfat takıntısı derseniz. fosfat doğayı kirleten ve doğada çözülmeyen bir kimyasal o yüzden fosfatsız bir dünya istiyorum :) ) Ben birçok alerjisi olan toza polene ve tabi kimyasallara alerjisi olan biriyim tüm aklıma takılan negatif şeylerden emin olduktan sonra önce temizleme sütünü sonra toniği kullandım,en sonra da renk açıcı kremi kullandım.İlk kullanım günüm belki psikolojiktir ama rengin açıldığını hissettim.Cildim yumuşacık.Eşim kokusunu beğendi.Ve yüzümdeki lekelerin ve çillerin resmini çektim bir ay sonra kıarşılaştıracağım.Bu alanada her gün yazmaya çalışacağım.Bu arada başta dedimya 5 ürün hediye göndermişler.Bunlardan biri de bulaşık sıvısı idi.Tez canlılığımdan Hemen bulaşık deterjanımın yerine onu kullandım aynı şekilde kullanılıyor.Ürünün faydalarında ellerdeki egzamaya kabuk atmaya iyi geldiği ve bulaşıktan sonra el kremi kullanmaya gerek kalmadığı yazıyordu.Ne mi oldu akşamki bulaşıktan beri ellerim hala yumuşacık :) ve ben dedim ya alerjim var diye ilk defa bulaşık yıkarken hapşırmadım.Bakalım inşallah böyle gider.Ve de hatırlatma google dan ersağ diye ararsanız site çıkıyor.Benim üye numaram :518699 Bunu neden mi yazdım?Çünkü eğer üye olmak isterseniz başka birinin üye nosuna ihtiyacınız olacak.

aichun bauty gingsengli cilt beyazlatma kremini duyanınız varmı 3 haftada 4 ton beyazlattığı söyleniı sitede yorumlarıda okudum beş altı tane memnun kalmayan olmamış fiyat da uygun 5o civarı bişey kullannan varsa bizlede paylaşsın lütfen yorumunu

Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX

eczacının numarasını nasıl bulabilirim

ben barbara bort diye bir marka koyu leke kremi aldım italyada üretilmiş. bir hafta oldu kullanalı bakalım ne etki edecek ... bilen varmı aranız da bu BARBARA BORT u ???

Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX

merhaba bu konuyla ilgili gerçekten netice alan varsa rica ediyorum telefonunu mesaj atın ... :(

Arkadaslar bnde çok zamndir dudakustu lekesyle savastim su anda çok iyi durumsoyan ürün kullandım inşallah szde de ise yararsoyyarayacagna eminim braz arastirirsaniz dunyaca ünlü odul alms tek urunmus dort haftada bitti clinique even betten tavsiye ederim alirken sorun guvenmiorsaniz

Arkadaslar bnde çok zamndir dudakustu lekesyle savastim su anda çok iyi durumsoyan ürün kullandım inşallah szde de ise yararsoyyarayacagna eminim braz arastirirsaniz dunyaca ünlü odul alms tek urunmus dort haftada bitti clinique even betten tavsiye ederim alirken sorun guvenmiorsaniz

benimde cenemde siyah noktalardn dolayı leke kaldı verdiginz krem ismi benimde işime yararmı cacaba zuzn zamandr var ve ben artık aynaya bile bakmak istemiyorm

Aldığım ürün tüm lekeler icin zaten bence iseyarar ödüllü bir urunmus çünkü aldığın yere de sorarsin

unitone 4 kremi kulllanan arkadaşlar sonucu paylaşırsanız sevinirim :) yazın lekeleriniz geri dönüş yaptı mı acaba? çünkü benim güneş lekelerim yazları dönüş yapıyor ve çok küçük küçük lekeler vardı yüzümde, doktora sordum ve lekelerin tamamını kapsıyacak şekilde yüzüme sürdüm verdiği expigment renk açıcı kremi fakat birgün güneş koruma kremimi unutunca üstüne üstlük bir de denize girince daha büyük ve yüzümün tamamını kaplayan bir maskem oluştu, kışları hafiflese de yazları geri geliyor leke maskem ve ben çok rahatsız oluyorum çünkü dudak üstünde beyaz bir leke ardından gelen bir siyah leke sayesinde ağız çevresi beyaz kalıyor acaba vitiligo mu diye sordum doktora değil dedi ama yüzümdeki renk farklılığı beni çileden çıkarıyor ne kadar krem kullansam da doktorların eksik bilgi vermesinden dolayı, kullandığım renk açıcı kremler sayesinde yüzümde kalıcı lekelerim varoldu. ilk gittiğim doktor bana bioderma spot güneş kremi ve expigment verdi ki bu kremin hergün değil gün aşırı sürülmesi gerekiyormuş, ayrıca temmuz ayında değil sonbahar aylarında kullanılması gerekiyormuş, fakaaat bana böyle bişi söylemedi doktor ve yüzümde leke maskem oluştu. sonraki gittğim doktor unitone 4 verdi fakat güneş kremi yüzünden yüzümde sivilceler çıkmaya başladı çünkü arındırıcı bir losyon önerilmemişti, yine leke üstüne leke oldu sivilcelerle birlikte. sonraki gittiğim doktor güneş kremine ilaveten bioderma white objective h2O ve gece serumunu önerdi, eveeeet sonuç mükemmel idi, fakat mayıs ayının gelmesi ile birlikte lekelerim artarak geri döndü ki daha deniz kenarına bile gitmemiştim. veeee artık daha kalıcı lekelerle tanışmış oldum. bir sonraki kış bir başka doktora gittim ve yine expigment (yüzde 2 önerdi doktor ama eczane de olmadğı için ben yüzde 4lük almak zorunda kaldım) locaid ve azelderm önerdi doktor ve her gece birini sürerek kışı çıkardım amaaa nafile artık dediğim gibi çok dikkatli bakılınca görülen, ağız çevresinde oluşan bir beyazlık ile leke maskem daha da belirgin ve yüzüm maskeli. expigment de işe yaramadı yani :( bu kış ne kullanacağımı bilmiyorum yine unitone 4 gece serumumu kullansam diyorum ki zaten biodermanın gece serumu elimde var ve o da fayda etmeyenler arasına girdi. naapacağımı bilmiyorum. artık doktorlara da güvenmiyorum çünkü ben onlardan daha fazla bilgi sahibi oldum güneş lekeleri hakkında....

benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. Sonrasında yine beliriyorlardı. çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki o eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
bu arada içinde ne var bilmiyorum, eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, xxxxxxxxxxx

kızlar ben yenı uye oldugumdan ozel mesaj atamıyorum bırı bana su eczanenın adını ve telefonunu mesaj atarmı lutfen lekelerımle basım dertte son care bunuda kullanmak ıstıyorum herkese sımdıden tesekkurler

buradan yazılanları sürekli okuyorum.krem dikkatimi çekti aradım ve sipariş verdim.dün geldi kremim,ilk kullanımımı yaptım.inşallah işe yarar.ama bende herhangi bir kızarıklık felan olmadı.çok az sürmeye çalıştım,yönergelerde öyle yazıyor ya.acaba ondan mı?bide bişey sorcam.kremi sürdükten sonra bebeğinizi öpmeyin yazıyor,eczacıda söyledi.oğlum yüzümü ellemeye bayılır.bütün gece o dokunmasın diye doğrudürüst uyuyamadım.acaba sabah yüzümüzden temizleyene kadar dokunmamak öpmemek mi gerek.çok detaycıyım ben.yıkayana kadar yüzüme dokunmadım bile.lütfen bi yardımcı olursanız bu konuda sevinirim.[/QUOT

BANADA ECZANENIN NUMARASINI MESAJ OLARAK GONDERIRMISINIZ KIZLAR BENDE KULLANMAK ISTIYORUM

Back