- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende tel öğrenebilirmiyim almak istiyorum
ben yakın zamanda denediğim ve çok memnun kaldığım ürün listemi yazmak istiyorum. çilli ve ton farkı olan bir cildim vardı ve oldukça düzeldi. dün kuzenim senan cildinde fondoten mi var ne güzel görünüyor diyince tamam dedim işe yaramış:)
solante pigmenta güneş kremini sürekli kullanıyorum. Cildimi rosensin temizleme köpüğü ile temizleyip rosensin gül suyu ile siliyorum. rocun "soya unıfy" gndüz ve gece kremi ile nemlendirip bitiriyorum.
bende gerçekten fark etti tavsiye edebilirm..
Sevgili arkadaşlar ,
Yaz aylarında güneşe sıkça maruz kalabilme ihtimalimizden dolayı hücrelerin güneş ışığından dolayı tekrar harekete geçebileceğinden ötürü cildimizi korumamız gerektiğinin bilincindeyiz. Fakat koruyucu kremler , şapka ve gözlük gibi cildimizi güneşten sakındırmak için aldığımız önlemler yaz aylarında açıcı kremler kullanmamızın risklerini bertaraf etmeye kafi midir ?
Yaz aylarında açıcı kremlerin uygun olmadığı yönünde aldığım duyumların doğruluk derecesi nedir ?
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
Neden 30 ..40.. tl veriyorsunuzki ben 6 tl lik kremle 2 ayda sonuç aldım[
ilaç nedir bizimlede paylaşabilirmisin
arkadaşlar sivilcelerden sonra yüzümde kahverenci lekeler kaldı.20 yaşındayım 3 yıldır ne yaptıysam kurtulamadım bu lekelerden bu kremi de kullanmak istiyorum ama ecz.mustafa beye nasıl ulaşabilirimm acaba yardım edebilirmisiniz lütfen
'''Expigment %4 ''' = 2 ay kullandım lekeden eser kalmadı uyumadan 2 saat önce sürdüm öylece uyudum sabah yüzümü yıkayıp güneş koruyucu sürdümNeden 30 ..40.. tl veriyorsunuzki ben 6 tl lik kremle 2 ayda sonuç aldım[
ilaç nedir bizimlede paylaşabilirmisin