• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
lekelerden kurtuldum ama yine çıktı diyen arkadaşlar güneşli günlerde mutlaka koruyucu güneş kremi sürmeden çıkmayın tekrarlar masraflarınızda boşa gider doktor bana Photoderm SPOT SPF 50+lazer önerdi bugün alacam yarın ama mutlaka kullanmalısın dedi lekeler içinde verdi ama koruyucuyu kullanmazsan tedavi olmaz dedi marka yazınca reklama giriyor mu yaaa

arkdaşlar bende istiyorum bu sinoptaki kremi lütfen tlfn numarasını bilen varsa bana msj atsın çok acil cildim çok kötü durumda:17:

LEKESİZ BİR CİLT İÇİN DR ELMİRADAN YUMURTAAKI VE LİMON SUYU MASK
Cildinizdeki lekelri giderecek ve sizlere gergin, pürüzsüz bir cilt için yardımcı olacak, doğal maske tarifimiz, Dr elmira inaldan geldi. İkbalin Mutfağı programında, maske tarifini veren Dr Elmira İnalın önerisi için ;
GEREKLİ MALZEMELER :
* 1 adet yumurtanın akı,
* 1/2 limonun suyu,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Limon suyunu, yurta akı ile karıştırıp, bir pamuk yardımı ile, aşağıdan yukarıya doğru cildinize sürün. Lekeleri gidermek için, oldukça etkili olan bu yöntem, kuru ciltler için, gün aşırı, yağlı ciltler için ise, haftada 1 kez uygulanır.

az önce buldum sizinlede paylaşmak istedim deneyince sonuçlarıda paylaşıcam

ben yakın zamanda denediğim ve çok memnun kaldığım ürün listemi yazmak istiyorum. çilli ve ton farkı olan bir cildim vardı ve oldukça düzeldi. dün kuzenim senan cildinde fondoten mi var ne güzel görünüyor diyince tamam dedim işe yaramış:)

solante pigmenta güneş kremini sürekli kullanıyorum. Cildimi rosensin temizleme köpüğü ile temizleyip rosensin gül suyu ile siliyorum. rocun "soya unıfy" gndüz ve gece kremi ile nemlendirip bitiriyorum.
bende gerçekten fark etti tavsiye edebilirm..

arkadaşlar çok okudum bu eczaneyi ancak hiçbir yerde tlf numarasını göremedim.. banada özelden eczanenin numarasını gönderen olursa çok sevinirm... şimdiden teşekkür ederim..

ben yakın zamanda denediğim ve çok memnun kaldığım ürün listemi yazmak istiyorum. çilli ve ton farkı olan bir cildim vardı ve oldukça düzeldi. dün kuzenim senan cildinde fondoten mi var ne güzel görünüyor diyince tamam dedim işe yaramış:)

solante pigmenta güneş kremini sürekli kullanıyorum. Cildimi rosensin temizleme köpüğü ile temizleyip rosensin gül suyu ile siliyorum. rocun "soya unıfy" gndüz ve gece kremi ile nemlendirip bitiriyorum.
bende gerçekten fark etti tavsiye edebilirm..

Belkıde solante pıgmentadandır bu koruycunun lekelerı tedavı edıcı özellıgı de varmısya ben daylong kullanıyordum ama solante alsam mı dıye dusunmeye basladım.

Son düzenleme:
Sevgili arkadaşlar ,

Yaz aylarında güneşe sıkça maruz kalabilme ihtimalimizden dolayı hücrelerin güneş ışığından dolayı tekrar harekete geçebileceğinden ötürü cildimizi korumamız gerektiğinin bilincindeyiz. Fakat koruyucu kremler , şapka ve gözlük gibi cildimizi güneşten sakındırmak için aldığımız önlemler yaz aylarında açıcı kremler kullanmamızın risklerini bertaraf etmeye kafi midir ?
Yaz aylarında açıcı kremlerin uygun olmadığı yönünde aldığım duyumların doğruluk derecesi nedir ?

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

Sevgili arkadaşlar ,

Yaz aylarında güneşe sıkça maruz kalabilme ihtimalimizden dolayı hücrelerin güneş ışığından dolayı tekrar harekete geçebileceğinden ötürü cildimizi korumamız gerektiğinin bilincindeyiz. Fakat koruyucu kremler , şapka ve gözlük gibi cildimizi güneşten sakındırmak için aldığımız önlemler yaz aylarında açıcı kremler kullanmamızın risklerini bertaraf etmeye kafi midir ?
Yaz aylarında açıcı kremlerin uygun olmadığı yönünde aldığım duyumların doğruluk derecesi nedir ?

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

Açıcı kremlerın cildi soyma etkısı oldugu için cilt inceliyor ve alttan yeni çıkan taze cilt gunes ışıgına karsı daha korumasız oldugundan önerılmıyor yaz dönenımde açıcı soyucu özellıklı kremler o nedenle kımyasal peelıngler de sonbahar kış donemınde yapılıyor. Ben daha önce lekelerım ıcın cılt doktoruna gıtmıstım o da bu tur kremlerı sonbahar kıs mevsımınde kullanmamı önermıstı.

arkadaşlar sivilcelerden sonra yüzümde kahverenci lekeler kaldı.20 yaşındayım 3 yıldır ne yaptıysam kurtulamadım bu lekelerden bu kremi de kullanmak istiyorum ama ecz.mustafa beye nasıl ulaşabilirimm acaba yardım edebilirmisiniz lütfen

arkadaşlar sivilcelerden sonra yüzümde kahverenci lekeler kaldı.20 yaşındayım 3 yıldır ne yaptıysam kurtulamadım bu lekelerden bu kremi de kullanmak istiyorum ama ecz.mustafa beye nasıl ulaşabilirimm acaba yardım edebilirmisiniz lütfen

bende sivilce tedavisi sonrası cildimde güneş lekelerine benzer lekeler oluştu.. mustafa bey in telefonunu prosedür gereği özelden yazamıyorum ama eski yorumları okursan bi site adresi var ben ordan ulaştım henüz aramadım ama bütün bilgileri var

Back