- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
kuru ciltliler pembesini kullanıyomuş. bakıcam hepsine ama önce bi gideyim doktora.Ben hic bilmiyordum kizim atopik dermotit cikti cildi doktoru vermisti. Ozendim sürdüm,mikeemmel.
Kolayliklar :)kuru ciltliler pembesini kullanıyomuş. bakıcam hepsine ama önce bi gideyim doktora.
Bende aynı durumdayım. Banada ismini atarmısınızBenimde cildim cok kuru, diz kapaklarim bacaklarim kollarim beyaz puturlu olur.ellerim kurumaktan catlar.
Bi krem yazacagim ben banyodan sonra suruyorum pamuk gibi oluyor. Beyazlik falan kalmadi. Birazdan atacagim .
Cilt kuruluğundan kaynaklı egzama oluyor.Benim cildim de kuru ama bu aralar özellikle göz kapağımda kuruluk var hatta pul pul dökülüyor böyle bi sorun yaşayanınız var mı kızlar?
teşekür ederiiimKolayliklar :)
Bebekler, Çocuklar ve Yetişkinler İçin Yoğun Nemlendirici ve Bariyer Oluşturucu Cilt Losyonu.
Coresatin Cildi Koruyucu ve Nemlendirici Bariyer Losyon, bileşiminde bulunan doğal yağlar cildin lipit yapıları ile aynı işlevi görerek cildin doğal bariyerini nemlendirici ve dengeleye sahip yüksek oranda cilt tarafından anında emilen su içinde yağ içeren nemlendirici ve cilt üzerinde koruyucu bariyer oluşturan emülsiyondur.
Cildinizi ve vücudunuzu yoğun bir şekilde nemlendirici özelliğe sahip, kuru ve pullanmış cildinizi yumuşatıcı ve etkili bir şekilde rahatlatıcıdır.
Cilt üzerindeki transepidermal su kaybını en aza indirerek cildinizi korur, besler ve nemli tutar.Eki Görüntüle 1836911
Bunu bende denemek istiyorum tabi yurtdisinda bulabilirsem.Cilt kuruluğuna hametanı tek geçerim ki basit bir pişik kremi olarak bilinir, güneşe bağlı tahrişlerde arada sırada adı duyulur, asla bepanthol kadar meşhur değildir ama bepantholu siler atar.
Kaplumbağa derisi haline gelen ellerimi bebek kıvamına getirdiğinde tanıştım, o gün bugündür hep elimin altında ve hayat boyu vazgeçilmezim olacak.
Ondan evvel sayısız ürün (physiogel, la roche posay, bepanthol, vs) kullandım, hepsi anlık rahatlattı, cildim hassas ve mızmızdır, hametan benim cildimle dost olduysa herkesle başarıyla anlaşabilir.
Kesinlikle bir numara, fiyatının çok üzerinde bir kaliteyi mucizevi bir şekilde hızla sunan bir ürün.
hametanı sürdüğüm bölgede kızarıklık oluşuyo ve soyuyo. yenilediği için dedim ama eczanede anlatınca bepanthene verin dedi. ben kremini kullanıyordum acaba merheminden mi bahsettiniz:/Cilt kuruluğuna hametanı tek geçerim ki basit bir pişik kremi olarak bilinir, güneşe bağlı tahrişlerde arada sırada adı duyulur, asla bepanthol kadar meşhur değildir ama bepantholu siler atar.
Kaplumbağa derisi haline gelen ellerimi bebek kıvamına getirdiğinde tanıştım, o gün bugündür hep elimin altında ve hayat boyu vazgeçilmezim olacak.
Ondan evvel sayısız ürün (physiogel, la roche posay, bepanthol, vs) kullandım, hepsi anlık rahatlattı, cildim hassas ve mızmızdır, hametan benim cildimle dost olduysa herkesle başarıyla anlaşabilir.
Kesinlikle bir numara, fiyatının çok üzerinde bir kaliteyi mucizevi bir şekilde hızla sunan bir ürün.
hayır taşınmdı sakınKoton prenses @EvvelAhir yesil vadi burasi gelin
Geyige tasindi demi burasi bide kodeis boylamayayim durduk yere ztn komsudan net arakliuorum bide burdan surgun olmayayim
Tasinmadimihayır taşınmdı sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?