Cilt Bakımı Ürünleri cilt kuruluğuma çözüm bulamıyorum..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Pek bilmiyorum ama argan yağı iyi geliyor diyorlar elsevenin argan yagi var yüz için. Birde kokusu cok kotu ama gece yatmadan once surebilirsin kakao yagi çok guzel nemlendiriyor. Hindistancevizi yagida cok guzel olur.

Benim cildim de kuru ama bu aralar özellikle göz kapağımda kuruluk var hatta pul pul dökülüyor böyle bi sorun yaşayanınız var mı kızlar?

sadiye77 buyrun efendim:)

Kızlar belki güleceksiniz ama ben yeni doğum yaptığımda Bi yerde bepantol ile hemsten gibi bebeklerin pişiği ve göğüs ucu bakım kremlerini karıştırıp bayanların nemlendirici yaptıklarını duymuştum .bende de hematen vardı .kendi kendime dedim ki Bebek cildine zarar vermeyen benim cilde de vermez Bi süreyim .sonuç :süper :) krem çok iyi nemlendiriyor benim de cildim duru idi.hafif sivilce lekelerim falan vardı onlar da gitti elhamdulillah .geçen uçuk çıkıyordu dudağımda ondan sürdüm ilerlemeden söndü gitti .bittikçe sağlık ocağından yazdırıyorum fiyatını da hatırlayamadım ama en fazla 5 tl falandır .bence deneyin derim...(numarada ben hafta bir kerede kahve ile PEelıng yapıyorum peşine de bu kremi sürünce cildim Bebek gibi oluyor

Bol su için, asla sabun kullanmayın. La roche ürünleri güzeldir ancak bütçenizin biraz üstüne çıkar.
Süt ve salatalığı bir taşım kaynatıp, süzerek doğal bir temizlik ürünü elde edebilirsiniz.
Excipial lipo denemenizi tavsiye ederim.

Pantenolü sadece gece kullanın,gün ışığında kullanılmaz. Tüylenme yapar.

Cilt kuruluğuna hametanı tek geçerim ki basit bir pişik kremi olarak bilinir, güneşe bağlı tahrişlerde arada sırada adı duyulur, asla bepanthol kadar meşhur değildir ama bepantholu siler atar.

Kaplumbağa derisi haline gelen ellerimi bebek kıvamına getirdiğinde tanıştım, o gün bugündür hep elimin altında ve hayat boyu vazgeçilmezim olacak.

Ondan evvel sayısız ürün (physiogel, la roche posay, bepanthol, vs) kullandım, hepsi anlık rahatlattı, cildim hassas ve mızmızdır, hametan benim cildimle dost olduysa herkesle başarıyla anlaşabilir.

Kesinlikle bir numara, fiyatının çok üzerinde bir kaliteyi mucizevi bir şekilde hızla sunan bir ürün.

@mangolubira arkadasim bence la roche posay baume B5 bi secenek olabilir sana evet. Bence denemelisin. Ben zamaninda kimyasal peeling yaptirmistim ve yzum asiri kuruyordu. Kadin bana la roche posay lipikar baume ap++ onermisti ve bende gittim aldim. Aciklama bolumunde ' peeling islemlerin ardindan kullanima ozel" yaziyordu. Ben bi zaman snra asiri yaglanma hissettim ve sivilce yapti. Kadin bana " hm o zmn baume B5 al sen' dedi. Kullanmadim hic. La roche posay urunlerinin yaninda bi kac kere testerlar geldi bu urunden ama kenarda duruyor.

Demek oki yuzun kuruysa " la roche posay lipikar baume ap++ al".
Yok eger sivilceye megilliyce baume B5 al.
Bu markanin urunleri cok guzeldir.
Ben helede su an her gece effaclar yuz temizleme jelini kullaniyorum( karma ve sivulce megilli cildime) cok cok memnunum. Stockluyorm indirime geldikce.

@mangolubira canim benim de cildim cok kuru.tabi kasinti falan yok ama biton krem denedim burda hicbiri ise yaramadi.iclerinde cok pahali olanlari da vardi hatta.
Cozumu bildigimiz arko kremde buldum.su kucuk dis macunu gibi olan klasik yesil kutulu.Allahtan turk bakkallari var.al ondan bitane iyice sur yuzune yatmadan once. cok yagli oldugu icin ben geceleri surmeyi deniyorum genelde ellerime.sen yuzunde kullanacagin icin gunduzde sursen olur.ama cok yogun yagli oldugu icin rahatsiz etmemesi icin seni gece surmekte fayda var .eminim rahatlatacaktir seni.o kadar kuruysa cildin ancak bu paklar seni
Hem ekonomikte

Bunu bende denemek istiyorum tabi yurtdisinda bulabilirsem.

Birton krem denedim ama hemen emdi cildim.bi faydasini da gormedim.o nedenle cozumu arko klasik yagli kremde buldum ama geceleri kullanabiliyorum sadece.asiri yagli oldugu icin rahatsiz ediyo beni.en azindan gece uyuyunca farkedilmiyo.insallah bulurum burda ve bende de ise yarar

hametanı sürdüğüm bölgede kızarıklık oluşuyo ve soyuyo. yenilediği için dedim ama eczanede anlatınca bepanthene verin dedi. ben kremini kullanıyordum acaba merheminden mi bahsettiniz:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…